Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Preco prave ja poznam romov ktory studuju na vyske, alebo su normalne zamestnany, a nerobia nikomu nic zle....nechapem.
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

:D Ved na tych nie je nic zle... Ale kolko ich je?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

To iste sa mozem opytat ja...aky je pomer tych slusnych a dobrych Slovakov belochov ku tym zlym, zfetovanym, drbnutym, sockarskym Slovakom?
ej_do_dabla
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ej_do_dabla »

spýtaj sa na Spiši... Gemeri... nebuď smiešny,
zbytočne zakrývaš problém, ktorý tu reálne je.... :smt006
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:To iste sa mozem opytat ja...aky je pomer tych slusnych a dobrych Slovakov belochov ku tym zlym, zfetovanym, drbnutym, sockarskym Slovakom?
Presne... :) V tomto ides proti sebe... Kedze pomer vypatlanych "bielych" a vypatlanych "ciernych" je v prospech bielych... Proste je velmi vela tych ktori si nezasluzia ani korunu od statu a su iba na pritaz PRACUJUCICH "bielych" aj "ciernych"
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

No asi tazko ked mi do toho budu mudrovat podobny idealisti a pseudohumanisti ako ty
Nepovedal by som ze idealista ci pseudohumanista. Myslim ze o tejto problematike viem niekolkonasobne viac ako ty - aj po teoretickej stranke, co je ale horsie, poznam tento problem aj po stranke praktickej. Ciganov nemam rad rovnako ako ty, mozno este viac, ale som realista a tvoje napady, navrhy, riesenia realne nie su - ci sa ti to paci alebo nie.

A este jedno - Kali pises ze si z BA, rad by som sa opytal, kde si ziskaval prakticke skusenosti s touto komunitou?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Scorpion90 napísal: A este jedno - Kali pises ze si z BA, rad by som sa opytal, kde si ziskaval prakticke skusenosti s touto komunitou?
Na J@Jke
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Scorpion90: Presne tak, ja som tu bol označený za "Blaváka", pritom kali je ním naozaj a najviac tu vykrikuje o konečných riešeniach. Ako získava praktické skúsenosti ? Však cez youtube a rôzne štvavé nacionalistické stránky s ich štatistikami.

Lubos:
To iste sa mozem opytat ja...aky je pomer tych slusnych a dobrych Slovakov belochov ku tym zlym, zfetovanym, drbnutym, sockarskym Slovakom?
Tak tu si myslím, že si vedľa. Je jasné, že súperenie takýchto pomerov by vyšlo lepšie pre nás, bielych.

Grim-Reaperka
...neviem ako kali, ale ja určite...narozdiel od väčšiny z nich totiž mám ukončenú základnú školu...
Ty hodnotíš rovnosť ľudí na základe vzdelania ? Čiže ty máš ukončenú zdá sa len strednú, z toho vyplýva, že každý vysokoškolák je hodnotnejší človek ako ty. Potom sa to kastuje zrejme podľa vedecko-pedagogických titulov... :roll:
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Hughito nebudeme ľudí súdiť podľa ukončeného vzdelania, v tom máš pravdu. Lenže toto je trošku iný príklad a to musíš uznať aj ty sám :wink: . Veľa ľudí pindá na to, že sa im stavajú všelijaké sociálne byty a podobné haluze... :roll: . Podľa mňa to nie je zlý nápad, ktorým navyše zanikajú tie nechutné osady a okrajoch miest. Na druhej strane ale pochybujem, že ten počiatočný poriadok tam vydrží navždy. Na socky treba ísť rovnakým spôsobom ako idú oni na nás. Uvediem príklad: Určite ste už zažili to, že na vlakovej alebo autobusovej stanici prišlo nejaké indivídum za vami somrovať cigu. Po tom ako ste mu povedali NIE začal vyrývať a mlieť niečo na štýl: Ty si zlý, klameš ma a nechceš mi dať cigaretu. Raz keď takto išiel za mnou sockár som ho prekvapil ja otázkou či nemá cigaretu. "Chudáčik" na mňa iba civel ako puk, zmohol sa na jedno nie, otočil sa a odišiel... :| . Takže tak. Čo sa tu teraz deje mi úplne pripomína USA v 50 a 60 rokoch keď tam separovali negrov od spoločnosti ako odpad... :| .
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Hughito
Tak tu si myslím, že si vedľa. Je jasné, že súperenie takýchto pomerov by vyšlo lepšie pre nás, bielych.
Pre porovnanie, osobne skusenosti:
Na hubu som dostal zopar krat od bieleho - od Roma ani raz
Okradnuty som bol od bieleho - od Roma ani raz

to len tak ako priklad, je pravda, ze poznam a pocul som dost pripadov ako kamarati boli okradnuty romami a podobne, ale ja hovorim aku mam skusenost ja, a ked chce niekto zacat s tym, ze ci nezijem v Ba, nie...som z vychodu, kde je tych Romov viac nez dost.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

lepšie to nebude, cigani tu žiju 1000 rokov a neprispôsobili sa.

„O pätnásť rokov by Rómovia na Slovensku mali tvoriť asi desatinu populácie štátu. Kým podľa odhadov demografov je ich dnes asi 430-tisíc, prognózy do roku 2025 hovoria už o čísle 530- až 550-tisíc“

Pri poskytovaní humanitárnej pomoci obetiam povodní cigáni bezdôvodne napadli s motykami policajtov a starostu, ktorý sa snažil zabrániť rabovaniu humanitárnych balíčkov :

http://www.topky.sk/cl/10/740543/Pri-ro ... olicajtov-

Luboš, ja som tiež z vychodu a tiež žijem v blizkosti romov, su aj normalni, s ktorymi sa aj porozpravaš, ale ti degenerati z osad, to je katastrofa. rozdiel v spôsobe života je viditelny už na prvy pohlad. A ked sa k životnému štýlu na týchto rumoviskách pridá ešte aj kriminalita (s ktorou myslim si maju takmer všetci vychodniari bohate skusenosti), tak velky problem je na svete …a ešte treba dodať, že množia sa práve tie socky, nie tí normálnejší
Prílohy
...
...
osada 1.jpg (30.88 KiB) 894 zobrazení
...
...
...
...
Luník 9 Košice.jpg (35.86 KiB) 894 zobrazení
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

hughito napísal:Grim-Reaperka
Ty hodnotíš rovnosť ľudí na základe vzdelania ? Čiže ty máš ukončenú zdá sa len strednú, z toho vyplýva, že každý vysokoškolák je hodnotnejší človek ako ty. Potom sa to kastuje zrejme podľa vedecko-pedagogických titulov... :roll:
...tým vzdelaním som sa to snažil zjednodušiť...takže teoreticky áno...vyskoškolák je viac ako ja...teoreticky...teoreticky funguje aj komunizmus...ale skôr som mal na mysli IQ...aj to len teoreticky, lebo merať IQ každému by bolo dosť ohubu...ale už keď sa na cigána pozrieš, vieš odhadnúť, kto má väčšie IQ...ešte nikdy ma neokradol biely...cigán raz...ešte nikdy ma neobťažoval biely s voňavkami a pi***** za 3 koruny aj s daňou...cigánky už dve...ale ber do úvahy že do Lidlu často nechodím...ale také "Hugo BOSS nekúpiš?" ma nesmierne irituje...
hughito
Redeemer
Redeemer

Grim-Reaperka napísal:
...tým vzdelaním som sa to snažil zjednodušiť...takže teoreticky áno...vyskoškolák je viac ako ja...teoreticky...teoreticky funguje aj komunizmus...ale skôr som mal na mysli IQ...aj to len teoreticky, lebo merať IQ každému by bolo dosť ohubu...ale už keď sa na cigána pozrieš, vieš odhadnúť, kto má väčšie IQ...ešte nikdy ma neokradol biely...cigán raz...ešte nikdy ma neobťažoval biely s voňavkami a pi***** za 3 koruny aj s daňou...cigánky už dve...ale ber do úvahy že do Lidlu často nechodím...ale také "Hugo BOSS nekúpiš?" ma nesmierne irituje...
Vedieť viac neznamená, že je je to lepší človek ako ty, snáď chápeš, čo tým chcem povedať. Jednoducho, podľa školy by som ľudí určite neposudzoval, aj keď to k tomu môže zvádzať.

Mne sa stále páči tá myšlienka, aby cigánom na dávkach vyplácali istú časť z tých dávok vo forme potravinových lístkov, resp. niečo na taký spôsob, aby si za to nemohli nakúpiť chlast, cigarety či isté drogéristické výrobky.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Za čo myslíš že pijú a fajčia internátisti?! :lol: Ono to znie pekne "stravný lístok" ale nakúpiš zaň hoc čo, ale niekedy záleží aj na pokladníčke.
hughito
Redeemer
Redeemer

bindo011 napísal:Za čo myslíš že pijú a fajčia internátisti?! :lol: Ono to znie pekne "stravný lístok" ale nakúpiš zaň hoc čo, ale niekedy záleží aj na pokladníčke.
Ja som mal na mysli niečo iné, niečo špeciálne čo by sa vytvorilo pre tieto sociálne prípady. Je kontraproduktívne im dávať peniaze, keď ich niektorí aj tak prepijú a prefetujú, pričom deti zostanú hladné.

Tým, ktorí sú normálni a aj tie dávky vedia rozumne použiť to môže byť jedno, či zaplatia za jedlo peniazmi alebo nejakým lístkom.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

ja len tak na okraj: http://dnes.atlas.sk/slovensko/regiony/ ... -kosiciach ...a boli to dvaja cigani len slovenské media musia všetko prikrášľovať
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

LuksKE napísal:ja len tak na okraj: http://dnes.atlas.sk/slovensko/regiony/ ... -kosiciach ...a boli to dvaja cigani len slovenské media musia všetko prikrášľovať
a??
hughito
Redeemer
Redeemer

Ako to tie média prikrášľujú ?
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hughito napísal: Ja som mal na mysli niečo iné, niečo špeciálne čo by sa vytvorilo pre tieto sociálne prípady. Je kontraproduktívne im dávať peniaze, keď ich niektorí aj tak prepijú a prefetujú, pričom deti zostanú hladné.
Skoda ze deti fetuju tiez...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

hughito napísal:Ako to tie média prikrášľujú ?
Nie prikrášľujú, ale cenzurujú. Pretože kľudne by mohli napísať "dvaja rómovia/cigáni napadli v Košiciach brita". Ale keďže sú chráneným druhom a nič negatívneho sa na nich v médiách nemôže šíriť, tak radšej napíšu dvaja muži. Keď som bol na dovolenke na Slovensku pred týždňom, vždy sme s otcom pri večerných správach správne tipli pri zločinoch to, že to boli cigáni. "Predavačka našla v Krompachoch muža skrytého v predajni v chladničke", alebo "muž zaklal svoju manželku podomácky vyrobenou mačetou a potom zaútočil aj na svoje deti", atď atď. TV Narkóza hlavne, propagácia ako sviňa, JOJka nezaostáva a STV tiež nie. Prečo nechcú povedať, že v tej kriminalite vedú cigáni? Prečo keď bola snaha o presadenie uvádzania rasy/národnosti v kriminálnych štatistikách poniektorí vyskakovali, že je to nežiadúce, alebo nevhodné, či až rasistické, pričom v USA je to úplne bežná vec? Nesnažte sa tu ľudí presvedčiť o tom, že médiá cigánov nebránia, pretože skoro každý týždeň nájdem v niektorom z nich dôkaz o opaku.
Napísať odpoveď