Kali: prečo sa tváriš tak prekvapene? Už X krát som tu písal, že nie som fanúšikom SDKÚ a KDH a aj som priamo napísal, že som volil SAS. Neviem, na čo sa teraz ideme hrať, na tvoje kecy o židoch a homofiloch ti ja neskočím. A prečo podporujem terajšiu koalíciu? To je tak ťažko vyčítať z desiatkov mojich príspevkov tu v politike? O čo ti ide? Prečítaj si ich, mňa už prestáva baviť opakovať sa.
//ale kvôli tebe to zjednoduším: Aj keby celému Slovensku mali vládnuť členovia sympózia podtatranských ježkov, aj tak by to bolo pre mňa prijateľnejšie ako predchádzajúca garnitúra, pretože verím, že rozkrádanie, zavádzanie, zatajovanie takých rozmerov, ako to bolo praktizované za Fica, tu už nebude. A preto držím palce terajšej vláde, aj kvôli tomu, že som svoje nádeje vkladal do SAS (systémom najmenšieho zla a aj kvôli tomu, lebo doteraz ešte nemali za ušami), ktorá je súčasťou koalície a uvidí sa, či to s nimi bude také, ako s Ficom, alebo nie.
Ten článok hodnotí pôsobenie vlády, ktorá ešte len začína vládnuť

To je dosť odvážny kúsok, hodnotiť prvé kroky bez možnosti zoznámenia sa s ich závermi a výsledkami...Mne ten článok príde ako kritika od niekoho, kto celý čas nesúhlasí s nástupom tejto garnitúry a teraz dostal možnosť do vypustiť do jedného z najčítanejších médií u nás...Práve preto sa mi to vôbec nepáči. Nie som fighter do krvi za terajšiu vládu a už vôbec nie za SDKÚ, KDH a už aj SAS ma stihli nasrať, ale ten rozhovor je tak jasne zameraný, že to až pekné nie je...
Neviem, čo si myslel tým so SME, samozrejme, že som si vedomý, že pred voľbami podporovali pravicu (tak isto, ako JOJ, STV a Pravda robili opak), ale teraz na ňu aj trochu kydajú a nebránia sa ani kritike...(napr. článok o referende, prípadne o Radičovej a jej vystupovaní s Orbánom).
Fifík ešte vychádza? Ja som furt uprednostňoval Včielku, takže sa k nej asi vrátim >:3