exodus. napísal:Ak rychlou volbou myslis panel rychleho spustenia - Quick Launch Bar, tak klikni na volne miesto na hlavnom paneli -> panel nastrojov -> odkazy.
Vpravo by sa ti mal zobrazit, kliknes nan a zvolis Otvorit zlozku. Potom do nej len pridas odkazy. Done.
Áno mal som na mysli panel rýchleho spustenia . V panely s nástrojmi mám možnosti typu:
Adresa
Prepojenia
Vstupný panel počítača Tablet PC
Pracovná plocha
panel jazykov a nový panel s nástrojmi
cawko mam winows 7 doteraz ziadne problemy ale dnes mi zacalo vyhadzovat windows error reporting alebo recovery dat
co stym moze byt mam ho preinstalovat dik
Mam taky problem sedmicka mi prestala robit nahlady na videa, zobrazuje len ikonu programu ktory ho prezera.
Neviem kde sa to nastavuje tak prosim ak viete ako na to budem vam vdacny ked mi pordite.
Chcel som si nainsatlovat win 7 ultimate na moj externy disk WD 1tb ale vypisalo mi ze to nejde lebo cez USB a IEEE 1394 port to vraj nejde. Neviete ako by sa to dalo?
Prosim vas pomozte mi mam win 7 64bit a nemozem vymazat s pocitaca supreme commander 2 lebo pise ze potrebujem povolenie spravcu ja uz som sa aj prihlasoval za administratora aj tak to neslo.
V tej zloske sa mi neda ani nic prepisat a nejde to ani pustit.
Poradte ako to mam vymazat.
vyskúšaj ešte sa prihlásiť ako administrátor (alebo správca) a skús sa pozrieť na práva a povolenia pre danú zložku....skús: vlastnosti -> zabezpečenie -> spresniť -> zmeniť povolenia -> a tam odškrtni prevziať dedičné povolenia (ak sa dá) a potom pridaj nové povolenie pre ten učet cez ktorý si lognutý a pri vytvaraní nového pravidla daj úplný prístup.
No tak som to postukal ako si napisal a ked som chcel odstranit vnutro zozky tak napisalo ze everyone mi musi pridelit povolenie a ked som chcel odstranit celu zlozku tak chcelo povolenie od admina zasa