e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
a na množstve nezáleží, v mojej objednávke teraz bolo 28 položiek rozdelili to na 2 balíky a je to 
Ak bude niekto objednávať, tak mi napíšte prosím. Díky
-
Scorpion90
King
Dnes je na sporte jedinecna vynikajuca akcia na outdoorove topanky, keby mal niekto znameho v UK, kt. by mi ich bol ochotny kupit a poslat, nech ma kontaktuje cez SS, bol by som velmi rad. DIK.
Ahojte
Keďže dlhšie nikto nič nepísal, že by niečo objednával z tohoto eshopu, rozhodol som sa, že by som sa toho podujal. Keďže momentálne prebiehajú rôzne zľavy, tak by som to chcel vybaviť čo najskôr. Ja by som to objednal, prijal následne zásielku a rozposlal Slovenskou poštou dotyčným, ktorí by so mnou objednávali. No má to nejaké podmienky. Vy by ste mi museli poslať peniaze vopred, aby sa nestalo, že si to rozmyslíte a ja budem bez peňazí a s "vašimi" vecami. Čiže peniaze za tovar, vašu časť z poštovného z UK a poštovné za poslanie poštou. Až potom by som niečo objednal. Keďže sa nenachádzam vo Whiteliste fóra, aby ste mi verili a nemali podozrenie, že sa vás snažím oklamať a okradnúť, cez SS som ochotný poskytnúť svoje meno, adresu a telefónne číslo ako poistku pre vás (+ samozrejme mail alebo ICQ pre lepšiu komunikáciu).
Takže ak niekto chce niečo objednať z tohoto eshopu, napíšte mi SS kde sa dohodneme o detailoch.
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2010, 18:21)
Nikto nič nechce?
Keďže dlhšie nikto nič nepísal, že by niečo objednával z tohoto eshopu, rozhodol som sa, že by som sa toho podujal. Keďže momentálne prebiehajú rôzne zľavy, tak by som to chcel vybaviť čo najskôr. Ja by som to objednal, prijal následne zásielku a rozposlal Slovenskou poštou dotyčným, ktorí by so mnou objednávali. No má to nejaké podmienky. Vy by ste mi museli poslať peniaze vopred, aby sa nestalo, že si to rozmyslíte a ja budem bez peňazí a s "vašimi" vecami. Čiže peniaze za tovar, vašu časť z poštovného z UK a poštovné za poslanie poštou. Až potom by som niečo objednal. Keďže sa nenachádzam vo Whiteliste fóra, aby ste mi verili a nemali podozrenie, že sa vás snažím oklamať a okradnúť, cez SS som ochotný poskytnúť svoje meno, adresu a telefónne číslo ako poistku pre vás (+ samozrejme mail alebo ICQ pre lepšiu komunikáciu).
Takže ak niekto chce niečo objednať z tohoto eshopu, napíšte mi SS kde sa dohodneme o detailoch.
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2010, 18:21)
Nikto nič nechce?
-
Scorpion90
King
no ja som zistil ze mam kamaratku v UK, tak som tie topanky riesil cez nu
uz by mali byt na ceste na Slovensko
uz by mali byt na ceste na Slovensko
priniesli ti to presne domov ??A co je pravdy na tom ze ti odrataju este dph hmm kto objednaval v najblizsej dobe?Este jedna podotazka...Filipito napísal:potvrdzujem Marošové slovárýchlosť bola úžasná
ja len troška pomimo, že mali namňa nervy keďže som dvakrát menil objednávku
Extra Lge je cca aka velkost ??alebo X-X Large ??Dakujem
ziadne dph sa neodratava, nic take som nepostrehol, stale mi stiahli z uctu tolko penazi kolko mali
extra large - XL
mas tam velkostne tabulky, a nie priviezli mi to pred susedu
extra large - XL
mas tam velkostne tabulky, a nie priviezli mi to pred susedu
Nerozmyslel si to časom niekto a nechce odtiaľ niečo?
http://www.hojko.com/post1462084.html#p1462084
http://www.hojko.com/post1462084.html#p1462084
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...neplánuje niekto nákup?...chcem jedny botasky...
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2010, 21:46)
...up...naozaj nikto?...
...up...naozaj nikto?...
odkial si ??Grim-Reaperka napísal:...neplánuje niekto nákup?...chcem jedny botasky...
...up...naozaj nikto?...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...už to nepotrebujem, objednal som si to z iného e-shopu...
chcem sa opytat na ten system posty ktory je najlacnejsi reagujem na citujem len aby si nevybral opäť zlý systém poštyFilipito napísal:tak to že si z Humenného je super, ale do objednávky za 800 libier sa mi veľmi nechce, kebyže to objednáš ty, tak by mi to vyhovovalo (len aby si nevybral opäť zlý systém pošty
).
Objednávame to v piatok 15. keďže sa už ja a jerry nevieme dočkať nových tenisiek
Tak banda, chce niekto niekto z tohoto eshopu niečo? Ak áno, píšte PM. A čo najskôr!
dobrý chcel by som sa spytat ako sa deli postovne ?? lebo mozno by som s vami zobral
Poštovné je 20 libier (24 eur). Čiže pri dvoch sa delí na polovicu tj. 12 eur, pri troch na tretinu tj. 8 eur atď. atď. Ak niekto odtiaľ niečo chcete, tak napíšte. Budem ešte objednávať. Ale čo najskôr.mates105 napísal:dobrý chcel by som sa spytat ako sa deli postovne ?? lebo mozno by som s vami zobral
// 1600. príspevok
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2010, 12:00)
No chce niekto niečo? Alebo zasa ako minule sa objaví niekto po tom, ako niekto objedná?
Nazdar,pocujte neviete mi povedat,nemoze sa stat ze si objednam priklad 5 veci a napisu mi ze 4 niesu na sklade,lebo vacsinou mi vypise v mojom kosiku ze uz ta polozka neni na sklade tak ci nahodou ci sa ti nestalo aj ked pisali ze je...Dakujem Ak áno ....
A potom ako to je s tymi peniazmi ?vratia mi to automaticky za ten nedodany tovar?cca kolko to trva dik ,popripade za ako dlho mi daju vediet ze jedna alebo viac poloziek sa nechadza na sklade,ak do tyzdna tak potom by sa mala dat zrusit objednavka nie?
Mohli by sme tu trosku napisat aj o takychto problemoch nie len kolko stoji postovne atd Dakujem
A potom ako to je s tymi peniazmi ?vratia mi to automaticky za ten nedodany tovar?cca kolko to trva dik ,popripade za ako dlho mi daju vediet ze jedna alebo viac poloziek sa nechadza na sklade,ak do tyzdna tak potom by sa mala dat zrusit objednavka nie?
Mohli by sme tu trosku napisat aj o takychto problemoch nie len kolko stoji postovne atd Dakujem
Ja mám brata v Škótsku čize on mi to prepošle, práve tam majú akciu do 3.10. poštovné zdarma, zobral som si kopačky a tarfy, a za 2týźdne ich budem mať na nohe. Čize do budúcna ak dačo bude niekto dačo chcieť tak možno by to šlo.
objednavaj cez www.savemoney.sk, ja to tak robim asom veeelmi spokojna 
je to dobré ale poštovné víde +- rovnako , keďže ja beriem zo sports direct zvyčajne veci v hodnote cca 200 a viac eúr a to by som im platil ku*va vysokú províziu + keby to malo 10 kilogramov tak tak 20 eúr ešte poštovné ku mne a to sa neoplatí