Prince of Persia:The Forgotten Sands

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Phandox
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prince of Persia:The Forgotten Sands

Príspevok od používateľa Phandox »

Osobne som začínal s SoT, potom WW som preskočil a nikdy som sa k nemu nedostal :oops: Po SoT som si zahral Two Thrones, čo mi prišlo ako veľmi podarený diel no a Forgotten sands je pre mňa jedným slovom ODPAD, čakal som oveľa viac, nudný stereotyp s 4-5 druhmi nepriatelov, takmer ziadne komba utokov. Na to ze som sa na to tak tesil tak mi tato hra dala poriadnu podpasovku.
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

Phandox napísal:Osobne som začínal s SoT, potom WW som preskočil a nikdy som sa k nemu nedostal :oops: Po SoT som si zahral Two Thrones, čo mi prišlo ako veľmi podarený diel no a Forgotten sands je pre mňa jedným slovom ODPAD, čakal som oveľa viac, nudný stereotyp s 4-5 druhmi nepriatelov, takmer ziadne komba utokov. Na to ze som sa na to tak tesil tak mi tato hra dala poriadnu podpasovku.
...ale The Forgotten Sands je maly ale predsa krok vpred :plus: ... po nevydarenom ,,kreslenom" diele nebolo co vylepsovat(nie kazdej serii prospeje velka zmena) ... museli urobit nieco uplne ine nieco co ludi bavilo (trilogia Pieskov Casu) a zaroven bolo treba nieco pridat ... dalsi diel si predstavujem v podobnom style ako TFS (aj ked neviem kde sa bude dat pribehovo vtesnat... mozno pokracovanie PoP(2008) Princ a Elika (len v style Pieskov Casu) - pribeh ostal otvoreny) ... ale to je len moj nazor :wink:
vulkanik2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa vulkanik2 »

mne sa tiez nexcu otvorit dvere kua...uz druhy krat...http://www.gameanyone.com/video/238419 tam kde sa ti pajaci akoze drzia za ruky to je sila,snad nemam zacat od znava? [email protected]

//autoeditácia príspevku (18 Júl 2010, 9:48)
mne sa tiez nexcu otvorit dvere kua...uz druhy krat...http://www.gameanyone.com/video/238419 tam kde sa ti pajaci akoze drzia za ruky to je sila,snad nemam zacat od znava? [email protected]
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Vulkanik, čítaj o pár príspevkov dozadu.
.EddiE.
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .EddiE. »

Caute, nemate prosim vas niekto save okamzite po tom ako zabijete toho prveho "bossa" ? totizto hned za tym je taky bug, ze mam save pred branou ktora sa otvara predtym a uz sa tam neda vratit ...

//obrázky do prílohy
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak som si objednal zberateľskú edíciu :) dúfam že to bude stáť za to (aspoň taká kvalitka ako assasins creed :) ) a keby nie tak tam budem mať kód na stiahnutie prince of persia clasic a ten za to stojí :D
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

pripajam sa k eddiemu, tiez by mi pomohol ten save
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Filipito napísal:tak som si objednal zberateľskú edíciu :) dúfam že to bude stáť za to (aspoň taká kvalitka ako assasins creed :) ) a keby nie tak tam budem mať kód na stiahnutie prince of persia clasic a ten za to stojí :D
Na aku platformu si to objednal ?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Xbox 360
.EddiE.
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .EddiE. »

no mohol som hrat tu hru odznova a zase sa zabit na tom zabugovanom mieste? kua! fakt nitko nemate ten save ? aj kusok za tym alebo predtym, to je jedno :D

uz nic, presiel som to znov :D: ak niekto bude potrebovat ten save, nech mi napise :)

//autoeditácia príspevku (29 Júl 2010, 0:17)
vulkanik2 napísal:mne sa tiez nexcu otvorit dvere kua...uz druhy krat...http://www.gameanyone.com/video/238419 tam kde sa ti pajaci akoze drzia za ruky to je sila,snad nemam zacat od znava? [email protected]

//autoeditácia príspevku (18 Júl 2010, 9:48)
stiahni si toto, mne tiez nesli otvorit a potomto sa otvorili, neviem ci to nebola nahoda, ale tak presiel to...

Kód: Vybrať všetko

http://gf.wiretarget.com/pop/sr-popfscfr.7z
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Zdravím vás, aj ja mám problém, nie save-y ani nič podobné, ide o to že na youtu som kukal videá a zaujalo ma to že v PoP mu chlapík robil iné veci ako mne, a tak čo povedal som si aj ja skúsim, a tak som začal hrať PoP 2x , ale ide o to, že som v tých videách videl ako napr. že spravil taký vodný vír myslím, že vo vylepšeniach to je to čo je na obr.(obr. "vylepsenia"), ale už mám dva, a nejde to myslím že v tom koliesku (obr. "Vylepsenia2") je to to modré, ale ked skúšam stláčať 3,4,1,2 tak na jednotke a trojke mi nerobí nič, na dvojke je nejaký oheň ako ochrana alebo čo, a na štvorke udrie päsťou do zeme a tiež myslím že ohňom....

// našiel som už ten vír, dajte si to na 04:50 cca...Neviete ako sa to robí ? :D
http://www.youtube.com/user/MahaloVideo ... Wbxl_1toqU
Prílohy
vylepsenia.PNG
Vylepsenia 2.PNG
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

Musíš v tom mať všetky 4 body ... potom je to takéto silné.
Napísať odpoveď