jaj som si akurát všimol že aj ty si to tu spomínal
ako si napísal iba kvôli chuti
Kód: Vybrať všetko
Pravidelná denná konzumácia aj veľmi malého množstva alkoholu môže zvýšiť riziko vzniku rakoviny úst a pažeráka o 168 percent, hovorí správa Francúzskeho onkologického ústavu (INCA).
Dominique Maraninchi, prezident INCA, vyhlásil: „Najhoršie je, ak pijete alkohol každý deň. V tom prípade neexistuje nič také ako minimálna neškodná dávka."
koľko máš rokov?NotFair napísal:nepijem, do úst som ešte aklkohol nedala, ak nerátam posledný silvester, vínko na prípitok v rodinnom kruhu![]()
nemám dôvod a navyše v mojom veku..no..by to bolo skôr k plaču..ale určite raz, keď sa naskytne príležitosť a dôvod na uvoľnenie, tak si možno dám, ale len s mierou..vo všeobecnosti som proti alkoholu a opíjaniu sa, ale proti malým dávkam nič nemám.
Tym padom by mala byt mimoriadne skodliva aj ustna voda, ze? Alebo dva deci vina denne, pripadne dve piva.hughito napísal:No však práve to, ak chce niekto vychádzať z receptov "starých materí" a "vypalovať červa", nech sa páči.
Aby ma niekto neobvinil, že len tak bľabocem:Kód: Vybrať všetko
Pravidelná denná konzumácia aj veľmi malého množstva alkoholu môže zvýšiť riziko vzniku rakoviny úst a pažeráka o 168 percent, hovorí správa Francúzskeho onkologického ústavu (INCA). Dominique Maraninchi, prezident INCA, vyhlásil: „Najhoršie je, ak pijete alkohol každý deň. V tom prípade neexistuje nič také ako minimálna neškodná dávka."http://veda.sme.sk/c/4324967/nepite-vin ... ncuzi.html
http://www.thisislondon.co.uk/standard/ ... er-risk.do
A mám to aj z iných zdrojov v literatúre, ale momentálne ich nemám k dispozícii, prípadne doplním.
kto tu pije od smadu?
Mňa vedia dojať jedinci ako si ty, ktorí dokážu tak dokonale zhodnotiť záver odborníka.Tym padom by mala byt mimoriadne skodliva aj ustna voda, ze? Alebo dva deci vina denne, pripadne dve piva.
Boooze, tieto vedecke studie ma tak dokazu dojat
Som rád, nordkapp, že si sa dobrovoľne pridal do primitívnej skupiny, ktorá s nadhľadom zosmiešňuje globálne amerických vedcov, pričom nevedia, že veda ako taká je najviac rozvinutá a najviac na úrovni práve v Amerike."americki vedci zistili"
Kód: Vybrať všetko
Ďalší do kolonky americkí vedci zistili: V auguste 2009 boli zverejnené výsledky výskumu z prestížnej McGill University v Montreale, ktoré znovu preukázali, že denná konzumácia aj malého množstva alkoholu (piva a destilátov) významne zvyšuje výskyt rakoviny pažeráka, žalúdka, pankreasu, pečene, hrubého čreva, pľúc a prostaty. Riziko rakoviny pažeráka zvyšuje denná konzumácia alkoholu až 3-násobne oproti abstinencii. Kedy už prestanú aj poslední slovenskí lekári odporúčať jeden štamperlík či pivo denne ?
Try weedBushido napísal:Ja občas chodievam piť cez víkendy... Samozrejme že viem, že je to nezdravé, ale mám osobnosť s ktorou sa neviem odviazať, tak si napomáham. Koľko vecí v živote je nezdravých, ale nikto z nás nechce byť celý život závislý na kadejakých pravidlách. Snažím sa to v súkromí trochu vynahrádzať konzumáciou ovocia, športom atď... Ale svoj život si chcem trochu užiť... Nehovorím, že bez alkoholu sa to nedá, to v žiadnom prípade, no ja sa len veľmi ťažko uvolním.
Skúsil som, ale z toho mi nebolo dobré a celkovo to nemusím ani cigarety, ani nič také dymovéžeby? napísal: Try weed