Takže ty tvrdíš, že navštíviť koncert neonacistov neznamená súhlasiť s ich názormi? Gratulujem!!! Chápeš to teda "správne" dúfam že si za svojimi vyjadreniami stojíš a od teraz začneš tuho obhajovať čo tvrdíš!!!
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2010, 4:50)
Povedz mi radšej čo vieš o fungovaní lóží? Čo vieš o slobodomurárstve?Fabo napísal:hmm, a ten normalny obcan by o tej lozi nevedel, lebo je taka tajna, ze nema ani... pockaj, vlastne internetovu stranku ma, citujes z nej...
Jedna vec je, že majú stránku, druhá vec je, že vy ani neviete čo sú zač. Prečo by si takýmto spôsobom nemohol založiť stránku aj samotný nasledovník Hitlera a plazivo cez ňu šíriť bludné teórie - to robí aj spomínaná lóža.
Povez mi, poznáš ty alebo ministerstvo vnútra mená všetkých členov tejto lóže?
Cesar slobodomurárstvo a lóže sú na Slovensku minimálne už od čias Márie Terézie a od vtedy s nimi panovníci zvádzajú boj.
Hovorí ti niečo Jozef II a jeho reformy, ktoré pred smrťou odvolal?
Hovorí ti niečo havária Štefánika a jeho snaha zakázať všetky lóže na území Slovenska?
Hovorí ti niečo odhalenie lóží, ich vplyvu a členov v roku 1939? Lóže prevádzali tajné rituály a už v 1939 v nich bolo nespočet osobností verejného života. Slovenský štát lóže zlikvidoval. Nepozatváral však všetkých príslušníkov lóží.