Nazory na mbank.sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nazory na mbank.sk

Príspevok od používateľa Holubar »

V mBank riesis zmluvu na dialku. Cize vyplnis udaje online, oni ti poslu zmluvy domov a podpisane ich posielas spat.a u mna to trvalo myslim do 2 tyzdnov
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

na mna dokonca poslali kurierku :smt047
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tvoja povest ocividne prekracuje hranice hojka :lol:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

mi-chau napísal:na mna dokonca poslali kurierku :smt047
Ak myslíš tú starú, čo poslali aj mne, tak to teda výhra nebola :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak som prešiel aj ja do mBanky..... :)

V piatok o 14:30 som cez net vyplnil údaje, o 16:00 mi volal pánko z pobočky, že môžem prísť podpísať zmluvu, o 17:00 som s jednou slečnou podpisoval zmluvu a nasledujúci štvrtok ma v schránke čakala platobná karta. Tá promptnosť ma príjemne prekvapila.

Zatiaľ u mňa spokojnosť, nespokojný som iba s výpismi cez email. Akoby fungovali na náhodnom princípe..... Vám idú v poriadku?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

brm napísal:Tak som prešiel aj ja do mBanky..... :)

V piatok o 14:30 som cez net vyplnil údaje, o 16:00 mi volal pánko z pobočky, že môžem prísť podpísať zmluvu, o 17:00 som s jednou slečnou podpisoval zmluvu a nasledujúci štvrtok ma v schránke čakala platobná karta. Tá promptnosť ma príjemne prekvapila.

Zatiaľ u mňa spokojnosť, nespokojný som iba s výpismi cez email. Akoby fungovali na náhodnom princípe..... Vám idú v poriadku?
Tak záleží ako si ich nastavil. Ja ich aj tak nečítam. Ak niečo potrebujem tak si to vyexportujem do pdfka alebo htmlka.
zakaznik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa zakaznik »

Otrasná banka. Neriskoval by som tam už peniaze. Aj keď do konca 2012 by som ich radšej neriskoval v žiadnej banke :)

Napríklad aj pre toto:

http://balat.blog.sme.sk/c/233691/Dva-p ... nky-2.html
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Chcel by som si zriadiť účet v mbank, ale mám pár otázok...

Chcem si aktivovať mKonto a eMax... K mKontu chcem kreditku, avšak vidím že je možnosť mať kreditku aj k eMax-u. K čomu to je dobré? Mám si aktivovať aj to? Príde mi divné mať prakticky jeden účet a dve kreditky...

eMax+ je zbytočnosť?

:smt006
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

o platobnych kartach sa pisalo o stranu dozadu.

eMax+ je podobny ucet eMax-u, ale zadarmo mas z neho iba jeden vyber/pohyb mesacne a mas tam o nieco vyssie zhodnotenie, aktualne urokove sadzby si pozries na ich strankach.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

precital som skoro celu temu no odpoved na moju otazku som nenasiel a preto sa vas spytam chcel by som si v mbanku zalozit ucet s embos kartou .. je ten ucet zdarma ? a je to ucet kde mozem ist do minusu ? ja by som totiz chcel ucet bez moznosti ist do minusu s embosovanou kartou a zadarmo :D .. no teraz mam vub a udajne vsetko zadarmo a strhavaju mi aj 6€ mesacne .. nepaci sa mi to a preto hladam inu alternativu , ako prve ma napadol mbank
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja som si práve teraz počas dovolenky na Slovensku zrušil účet vo VÚB a založil v MBank. Zatiaľ som maximálne spokojný, všetko prebiehalo hladko a rýchlo (vybavoval som si to u jedného z ich biznismenov, takže účet bol aktívny prakticky okamžite) a áno - dostal som k tomu Visa Classic, embosovaná a plnohodnotná karta. Čo sa týka debetu, to už neviem poradiť, pretože ten ma nezaujíma a mne by to pravdepodobne takčitak neumožnili, pretože nemám pracovnú históriu na Slovensku. Skvelá vec je, že kartu si sám aktivuješ cez IB, pričom si aj ihneď sám určíš PIN kód. Práve som sa pozeral na účet, žiadne poplatky mi nestrhli, takže je to pravda...

Mimochodom, k tomu článku, ktorý tu posielal užívateľ s nickom zakaznik - to, že niekto má galibu so splátkami (a s exekútormi), atď, je jedna vec, ale to, že MBank fakt nemá žiadne poplatky, pokiaľ ide o triviálne vedenie účtu a operácie s tým spojené, je ďalšia vec. Všetky ostatné poplatky a služby sú nad rámec a telefonické upomienky sú spoplatnené úplne všade. To sú už služby dosť nad štandard a bežný človek sa s nimi nikdy nestretne. Stačí si prečítať aj prvú časť toho článku a hlavne krátku diskusiu k nemu...Zákazník jednoducho nebol spokojný, takže na MBank logicky pľuje oheň, kde len môže :)
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

zakladal si si teda klasicke mkonto však ?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Áno, je to MKonto + MKonto debetná karta. Všetko ostatné som odškrtol, sporoúčet mám tu v UK a na Slovensku ho nepotrebujem...Ja mám účet na Slovensku iba na malé transakcie, prípadne ak chcem niečo kúpiť domov a naše "skvelé" internetové shopy neakceptujú ani jednu z mojich UK kárt. Takže mne to maximálne vyhovuje...Dokonca aj prevody do a zo zahraničia sú zadarmo, akurát že musí byť aj tá druhá banka v akejsi únii neviem akého spôsobu posielania peňazí.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Mám účet v Barclays (UK), toto je ten SWIFT/BIC čo budem potrebovať? BARCGB22

Toto je stránka, kde mi vygeneruje moje IBAN?

Koľko bude ten prevod z mKONTA do Barclays stáť?

Sú to v zásade jediné údaje, ktoré potrebujem?

Cca doba prevodu je?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Mám jednu otázku. Keď si otvoríte nejakú tému na www.mbank.sk/forum, vidíte samotné príspevky v téme? Ja vidím iba autorov a mám tam nahlásiť porušenie pravidiel. Samotný text príspevku nevidím. Robí to iba mne, alebo aj niekomu inému?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

rados915.. aj u mňa je to také... :)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

brm napísal:rados915.. aj u mňa je to také... :)
Uf, tak bude chyba niekde u nich :D Díky za ochotu :)
RBG
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa RBG »

No ja som si v utorok 12. oktobra zalozil ucet, teta mi povedala ze do 6 dni pride karta, dnes uz je znova utorok a stale nic, dnes este pozriem schranku a ked znova nic tak tam zavolam, uvidim, ale inak sa mi zda ako dobra banka, len ju este treba vyskusat, ak dostanem tu kartu konecne uz :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

begbee: tvoj bankový kód na prijatie zahraničnej transakcie si budeš musieť dať vygenerovať priamo v banke. Teda - aspoň v Lloyds to tak je, kvôli bezpečnosti, atď. No a pokiaľ viem, tak prevod z mBank do zahraničia je zadarmo, aspoň teda vrámci SEPA (a tam sú všetky krajiny EÚ, vrátane UK) - je to napísané kdesi v zmluve, ale to by si sa taktiež musel spýtať priamo v pobočke mBank. Aj ak by to bolo zadarmo, poplatky pri konverzii kurzu by si musel zaplatiť, čo netuším, koľko je. Ak banka nie je členom tej skupiny, ktorú mBank vyžaduje, tak potom netuším, koľko je poplatok za prevod...V sadzobníku to neuvádzajú. Skús mBank fórum, to tam majú tiež...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vseobecne je pre tvorbu IBAN pouzivany jednotny kluc, cize by to mal vyhodit aj nejaky online generator. Ak je to este aj na ich strnke, tak bez obav. IBAN vacsinou byva uvedeny aj na vypise z uctu.

Ako si pisal, staci mat IBAN a BIC (SWIFT)

mBank vseobecne posiela do zahranicia peniaze cez system Target 2 (myslim, ze sa tak vola), je potrebne aby to podporovala aj protistrana, alebo po novom aj SEPA - ale iba v EUR (co je jednou z podmienok tohto typu platby). Cize banka UK to bude menit na GBP podla ich kurzoveho listka. S target 2 nemam skusenosti, silno odporucam SEPA, je to regulovane priamo EU a su tam minimalne poplatky. Mne prevod SEPA z nemeckej banky do nasej CSOB trva do 24 hod.
Napísať odpoveď