Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Všetko okolo iPhone

Príspevok od používateľa viper1993 »

Ja na to pouzivam Download Meter z App store. Neviem presne kolko stoji ale je tam vsetko co potrebujem.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

icefiresr napísal:Preco si o tom nieco neprecitas? Nevola sa to MINI SIM (to je chory vyplod nasich operatorov), ale Micro Sim. A da sa to uplne v pohode vyrobit pomocou normalnej SIM karty orezanim. Vsetky iPhone 4 podporuju len tento typ Sim karty a urcite to zacnu presadzovat aj dalsi vyrobcovia mobilnych telefonov coskoro.
:D no neprecitam, ked si to mozem citat tu, mimo ineho Iphone 4 bola moja doterajsia najlepsia volba na novy telefon ,tak si postupne zistujem nedostatky, a ako ich vykryt vies? ... napr to ze zerie iba MICRO SIM, bola pre mna novinka, a som rad, (aspon som to tak pochopil) ze si to mozem spravit zo svojej starej normalnej simky,. . .
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Pokial si si kupil iPhone 4 a ani si si nezistil, ze ma Micro SIM, tak to moc rozumne nebolo. A duplom, ze k nemu nemas domacu alebo EU zaruku. Zla kupa.
qwerty-xyz

icefiresr napísal:Pokial si si kupil iPhone 4 a ani si si nezistil, ze ma Micro SIM, tak to moc rozumne nebolo. A duplom, ze k nemu nemas domacu alebo EU zaruku. Zla kupa.
si ma nepochopil, najlepsia moja volba, ako ze najlepsi telefon ktory ma doteraz napadlo kupit, este ho nemam, to vies ze si pockam na zaruku a nato ze ho kupim na SR, preto som nevedel ani to s tymi micro simkami. A zistujem si nedostatky uz dopredu, predtym nez ho kupim nech viem do coho idem, neboj nic, ..... :wink:
icefiresr
Addict
Addict

qwerty-xyz Micro Sim nie je nedostatok :wink: Za par rokov to uz bude v kazdom mobile. Co je skor nedostatok je, aspon podla mojho nazoru, ten Apple konektor na nabijanie a synchronizaciu. Ale to tak skoro neodstrania.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

viper1993 napísal:Ja na to pouzivam Download Meter z App store. Neviem presne kolko stoji ale je tam vsetko co potrebujem.
o free alternative asi nevies, vsak?
qwerty-xyz

icefiresr napísal:qwerty-xyz Micro Sim nie je nedostatok :wink: Za par rokov to uz bude v kazdom mobile. Co je skor nedostatok je, aspon podla mojho nazoru, ten Apple konektor na nabijanie a synchronizaciu. Ale to tak skoro neodstrania.
:D nezaviazal sa taktiez apple ku zmluve ze do roku 2012 budu mat vsetky telefony rovnaky port na nabijanie? - - -a ta micro sim je pre mna zatial nedostatok, lebo ked svoju orezem uz ju nemozem dat do starsich telefonov, ani do toho co pouzivam teraz, to je trochu svinstvo
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

jackb: bohuzial, o inom neviem
qwerty: ked ju orezes tak existuje kopu adapterov za par korun ktore ti spravia z micro sim znova normalnu sim

//autoeditácia príspevku (07 Aug 2010, 17:52)
btw. Teraz ma napadlo ze kedysi sa hovorilo ze vdaka multitaskingu na iOS4 sa bude dat normalne pracovat s iPhonom pocas synchronizacie. Neda sa to alebo to mam len niekde vypnute?
icefiresr
Addict
Addict

Neda sa to viper.
qwerty-xyz

viper1993 napísal:jackb: bohuzial, o inom neviem
qwerty: ked ju orezes tak existuje kopu adapterov za par korun ktore ti spravia z micro sim znova normalnu sim

//autoeditácia príspevku (07 Aug 2010, 17:52)
btw. Teraz ma napadlo ze kedysi sa hovorilo ze vdaka multitaskingu na iOS4 sa bude dat normalne pracovat s iPhonom pocas synchronizacie. Neda sa to alebo to mam len niekde vypnute?
:) mno vidis? to som nevedel, zase jedna z uzitocnych informacii, . . .. noooo a zvladnem si to orezat aj sam? alebo je to lepsie nechat dakomu robit? . . .
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Osobne som to este nerobil ale podla mna to s dobrym nozom zvladnes aj sam. Staci to orezat na takyto tvar + ak by si kupil aj ten adapter tak tam je taka nalepka ktora ti to presne pomoze orezat.
Prílohy
micro-sim.jpg
micro-sim.jpg (15.71 KiB) 1743 zobrazení
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Na nete mas par spolahlivych navodou, vacsinou zahrnaju vytlacenie si predlohy a na ktoru nalepis simku ktoru potom orezes.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

A ja mám teraz dilemu....ten Dell pôjde asi do šrotu, pretože už mám druhý kus, blbne tak isto, dokonca mám aj novú SIM, pretože tá moja mala 4 roky. Takže predpokladám, že ešte maximálne raz mi dajú Dell a ak ten bude na hovno (čo predpokladám, že bude, pretože to by bola veľká náhoda, aby iba tie dva moje kusy mali rovnakú vadu) tak mi asi dajú iný phone. No a samozrejme aj iPhone 4 je v ponuke. Ibaže mi v O2 povedali, že majú obrovský počet vrátených kusov a vraj sú fakt strašne poruchové (pričom tí predavači sú Apple fanboiz)...Takže dilema, moc na výber nemám - Galaxy S, HTC Desire a iPhone. Ibaže sa priznám, že už mám dosť iTunes, konvertovania a hovadín, plus iPhone sa mi už teraz zdá príliš malý...A veľmi ma tešili niektoré vychytávky na Androide...Takže rozhodnutie bude ťažké, ale iPhone je stále v hre...
qwerty-xyz

seth82 napísal:A ja mám teraz dilemu....ten Dell pôjde asi do šrotu, pretože už mám druhý kus, blbne tak isto, dokonca mám aj novú SIM, pretože tá moja mala 4 roky. Takže predpokladám, že ešte maximálne raz mi dajú Dell a ak ten bude na hovno (čo predpokladám, že bude, pretože to by bola veľká náhoda, aby iba tie dva moje kusy mali rovnakú vadu) tak mi asi dajú iný phone. No a samozrejme aj iPhone 4 je v ponuke. Ibaže mi v O2 povedali, že majú obrovský počet vrátených kusov a vraj sú fakt strašne poruchové (pričom tí predavači sú Apple fanboiz)...Takže dilema, moc na výber nemám - Galaxy S, HTC Desire a iPhone. Ibaže sa priznám, že už mám dosť iTunes, konvertovania a hovadín, plus iPhone sa mi už teraz zdá príliš malý...A veľmi ma tešili niektoré vychytávky na Androide...Takže rozhodnutie bude ťažké, ale iPhone je stále v hre...
:? to si ma moc nepotesil touto spravou, .... ja dufam ze iphone ktory dorazi uz na SR bude viac menej s vychytanymi chybami lebo ma ebne, ja osobne neviem co ineho by som bral, a moja stara K800vka uz fakt dochadza,....
inak a nepytal si sa co je na nich take poruchove? ako presne ake zavady? ci nieco vazneho alebo len nejake hovadiny ktore sa vychytaju uz v novych kusoch, alebo ci hardware alebo software problem.

--mimo ineho to orezanie simky nevyzera moc zlozito.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Nic rezat nemusis. T-Mobile aj Orange (oni budu mat iPhone 4 na 100%) budu ponukat micro sim. Takze za par eur dostanes original sim a netreba sa s nicim trapit.
qwerty-xyz

sundevil napísal:Nic rezat nemusis. T-Mobile aj Orange (oni budu mat iPhone 4 na 100%) budu ponukat micro sim. Takze za par eur dostanes original sim a netreba sa s nicim trapit.
:shock: ale akoze im dam svoju sim (veeelmi moc dlho pausalova, s mojim super cislom) a oni mi daju novu sim teda micro sim, za par eur s tym istym cislom? alebo sa budem musiet viazat k nejakej novej zmluve.... lebo ja by som najradsej kupil iphone normalne, ako z obchodu za plnu cenu,.... a sim ku si tam dam pausalnu vlastnu.
robert656
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa robert656 »

no myslim, ze ak budes brat iPhone na pausal, tak to budes mat gratis, samozrejme s tym istym cislom, ale ak budes chciet len novu sim s tym istym cislom, tak momentalne je tam poplatok cca 18€
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

T-Mobile umožní zákazníkom výmenu SIM karty aj v rámci existujúceho záväzku za štandardných podmienok, pokiaľ bude chcieť využívať svoje služby na novom zariadení. Bežný poplatok za výmenu SIM karty (pri strate, odcudzení, poškodení), ktorý sa bude účtovať aj v tomto prípade, je 3,95 € (119,00 Sk). Ak operátor na požiadanie zákazníka doručuje SIM kartu kuriérom, zaplatí 5,93 € (178,50 Sk).
Z toho vyplyva, ze to bude spoplatnene ako normalna vymena. Takze ziadna zmena cisla, len ti vystavia novu simku. A ziadne dalsie viazanie.
icefiresr
Addict
Addict

Ovela jednoduchsie je ale vystrihnut si SIM kartu sam a hodit ju do Micro SIM adaptera.

Je to hovadina mat len Micro SIM, iPhone sa mi bezne vybije v praci alebo v terene a niekedy to riesim tak, ze SIM vyberiem a dam do ineho mobilu. A na toto budem potrebovat adapter, cize si to doma spravim ekonomicky :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Hej presne toto:
Napísať odpoveď