Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko okolo iPhone
Ja na to pouzivam Download Meter z App store. Neviem presne kolko stoji ale je tam vsetko co potrebujem.
-
qwerty-xyz
icefiresr napísal:Preco si o tom nieco neprecitas? Nevola sa to MINI SIM (to je chory vyplod nasich operatorov), ale Micro Sim. A da sa to uplne v pohode vyrobit pomocou normalnej SIM karty orezanim. Vsetky iPhone 4 podporuju len tento typ Sim karty a urcite to zacnu presadzovat aj dalsi vyrobcovia mobilnych telefonov coskoro.
Pokial si si kupil iPhone 4 a ani si si nezistil, ze ma Micro SIM, tak to moc rozumne nebolo. A duplom, ze k nemu nemas domacu alebo EU zaruku. Zla kupa.
-
qwerty-xyz
si ma nepochopil, najlepsia moja volba, ako ze najlepsi telefon ktory ma doteraz napadlo kupit, este ho nemam, to vies ze si pockam na zaruku a nato ze ho kupim na SR, preto som nevedel ani to s tymi micro simkami. A zistujem si nedostatky uz dopredu, predtym nez ho kupim nech viem do coho idem, neboj nic, .....icefiresr napísal:Pokial si si kupil iPhone 4 a ani si si nezistil, ze ma Micro SIM, tak to moc rozumne nebolo. A duplom, ze k nemu nemas domacu alebo EU zaruku. Zla kupa.
qwerty-xyz Micro Sim nie je nedostatok
Za par rokov to uz bude v kazdom mobile. Co je skor nedostatok je, aspon podla mojho nazoru, ten Apple konektor na nabijanie a synchronizaciu. Ale to tak skoro neodstrania.
o free alternative asi nevies, vsak?viper1993 napísal:Ja na to pouzivam Download Meter z App store. Neviem presne kolko stoji ale je tam vsetko co potrebujem.
-
qwerty-xyz
icefiresr napísal:qwerty-xyz Micro Sim nie je nedostatokZa par rokov to uz bude v kazdom mobile. Co je skor nedostatok je, aspon podla mojho nazoru, ten Apple konektor na nabijanie a synchronizaciu. Ale to tak skoro neodstrania.
-
viper1993
Medium Professional
jackb: bohuzial, o inom neviem
qwerty: ked ju orezes tak existuje kopu adapterov za par korun ktore ti spravia z micro sim znova normalnu sim
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2010, 17:52)
btw. Teraz ma napadlo ze kedysi sa hovorilo ze vdaka multitaskingu na iOS4 sa bude dat normalne pracovat s iPhonom pocas synchronizacie. Neda sa to alebo to mam len niekde vypnute?
qwerty: ked ju orezes tak existuje kopu adapterov za par korun ktore ti spravia z micro sim znova normalnu sim
btw. Teraz ma napadlo ze kedysi sa hovorilo ze vdaka multitaskingu na iOS4 sa bude dat normalne pracovat s iPhonom pocas synchronizacie. Neda sa to alebo to mam len niekde vypnute?
Neda sa to viper.
-
qwerty-xyz
viper1993 napísal:jackb: bohuzial, o inom neviem
-
viper1993
Medium Professional
Osobne som to este nerobil ale podla mna to s dobrym nozom zvladnes aj sam. Staci to orezat na takyto tvar + ak by si kupil aj ten adapter tak tam je taka nalepka ktora ti to presne pomoze orezat.
- Prílohy
-
- micro-sim.jpg (15.71 KiB) 1725 zobrazení
Na nete mas par spolahlivych navodou, vacsinou zahrnaju vytlacenie si predlohy a na ktoru nalepis simku ktoru potom orezes.
-
seth82
Darca
A ja mám teraz dilemu....ten Dell pôjde asi do šrotu, pretože už mám druhý kus, blbne tak isto, dokonca mám aj novú SIM, pretože tá moja mala 4 roky. Takže predpokladám, že ešte maximálne raz mi dajú Dell a ak ten bude na hovno (čo predpokladám, že bude, pretože to by bola veľká náhoda, aby iba tie dva moje kusy mali rovnakú vadu) tak mi asi dajú iný phone. No a samozrejme aj iPhone 4 je v ponuke. Ibaže mi v O2 povedali, že majú obrovský počet vrátených kusov a vraj sú fakt strašne poruchové (pričom tí predavači sú Apple fanboiz)...Takže dilema, moc na výber nemám - Galaxy S, HTC Desire a iPhone. Ibaže sa priznám, že už mám dosť iTunes, konvertovania a hovadín, plus iPhone sa mi už teraz zdá príliš malý...A veľmi ma tešili niektoré vychytávky na Androide...Takže rozhodnutie bude ťažké, ale iPhone je stále v hre...
-
qwerty-xyz
seth82 napísal:A ja mám teraz dilemu....ten Dell pôjde asi do šrotu, pretože už mám druhý kus, blbne tak isto, dokonca mám aj novú SIM, pretože tá moja mala 4 roky. Takže predpokladám, že ešte maximálne raz mi dajú Dell a ak ten bude na hovno (čo predpokladám, že bude, pretože to by bola veľká náhoda, aby iba tie dva moje kusy mali rovnakú vadu) tak mi asi dajú iný phone. No a samozrejme aj iPhone 4 je v ponuke. Ibaže mi v O2 povedali, že majú obrovský počet vrátených kusov a vraj sú fakt strašne poruchové (pričom tí predavači sú Apple fanboiz)...Takže dilema, moc na výber nemám - Galaxy S, HTC Desire a iPhone. Ibaže sa priznám, že už mám dosť iTunes, konvertovania a hovadín, plus iPhone sa mi už teraz zdá príliš malý...A veľmi ma tešili niektoré vychytávky na Androide...Takže rozhodnutie bude ťažké, ale iPhone je stále v hre...
inak a nepytal si sa co je na nich take poruchove? ako presne ake zavady? ci nieco vazneho alebo len nejake hovadiny ktore sa vychytaju uz v novych kusoch, alebo ci hardware alebo software problem.
--mimo ineho to orezanie simky nevyzera moc zlozito.
Nic rezat nemusis. T-Mobile aj Orange (oni budu mat iPhone 4 na 100%) budu ponukat micro sim. Takze za par eur dostanes original sim a netreba sa s nicim trapit.
-
qwerty-xyz
sundevil napísal:Nic rezat nemusis. T-Mobile aj Orange (oni budu mat iPhone 4 na 100%) budu ponukat micro sim. Takze za par eur dostanes original sim a netreba sa s nicim trapit.
no myslim, ze ak budes brat iPhone na pausal, tak to budes mat gratis, samozrejme s tym istym cislom, ale ak budes chciet len novu sim s tym istym cislom, tak momentalne je tam poplatok cca 18€
T-Mobile umožní zákazníkom výmenu SIM karty aj v rámci existujúceho záväzku za štandardných podmienok, pokiaľ bude chcieť využívať svoje služby na novom zariadení. Bežný poplatok za výmenu SIM karty (pri strate, odcudzení, poškodení), ktorý sa bude účtovať aj v tomto prípade, je 3,95 € (119,00 Sk). Ak operátor na požiadanie zákazníka doručuje SIM kartu kuriérom, zaplatí 5,93 € (178,50 Sk).
Z toho vyplyva, ze to bude spoplatnene ako normalna vymena. Takze ziadna zmena cisla, len ti vystavia novu simku. A ziadne dalsie viazanie.
Z toho vyplyva, ze to bude spoplatnene ako normalna vymena. Takze ziadna zmena cisla, len ti vystavia novu simku. A ziadne dalsie viazanie.
Ovela jednoduchsie je ale vystrihnut si SIM kartu sam a hodit ju do Micro SIM adaptera.
Je to hovadina mat len Micro SIM, iPhone sa mi bezne vybije v praci alebo v terene a niekedy to riesim tak, ze SIM vyberiem a dam do ineho mobilu. A na toto budem potrebovat adapter, cize si to doma spravim ekonomicky
Je to hovadina mat len Micro SIM, iPhone sa mi bezne vybije v praci alebo v terene a niekedy to riesim tak, ze SIM vyberiem a dam do ineho mobilu. A na toto budem potrebovat adapter, cize si to doma spravim ekonomicky
Hej presne toto: