Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa Stoporko »

...tak to ma byt, tak je to spravne :D
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

heh najlepsie je ako po kazdom udere pockaju par sekund hehehe rany sa otvoria a pokracuje sa dalej,.. :D :D :D
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Ked sme u tej arogancie, tak arogantna technologia : http://mcu.cz/news.php?extend.1868.17

(ako majitel volva sa hambim:D .....a par ludi tam urcite uz nepracuje)
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

hahah tak pracovne miesta boli poriadne preriedene po tomto incidente :lol: :lol:
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Chudak, ten si do auta asi tak skoro nesadne. A nie len do auta. Hmm celkom dobra firemna taktika pre predajcu Segwejov :lol: A ten crash test, ktory vlastne nemal byt crash test som najprv nepochopil, ale potom som si precital aj clanok k tomu :) Este dobre ze ten clovek tam naozaj nesedel :D Ale zas keby tam bol, tak by sa mohlo Volvo vyhovorit, ze to zapricinil on a nie system :D Tak by vyhodili len jedneho :D Prave toto su dosledky krizy...bezpecnosti system zastavenia vozidla bez toho aby vozidlo zastavilo :D
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Jedna mala chyba a skandal je na svete,... Ako volvo by si tak nieco dovolit nemalo heh Zatial je a patri medzi najbezpecnejsie znacky na svete,....
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Ale ked tak nad tym rozmyslam, tak nakoniec zstavilo, nie? :D

Dnesne auta su fakt stavane hlavne na cenu....sice mam 5rocne volvo, nie tak stare, ale dnes uz je to tak.....clovek kupi, odjazdi a kasle nan (teda vacsina, nezaradujem sa)....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ani neviem do ktorej temy to napisat, tak to napisem sem. Posledne asi dva ci tri mesiace je v meste rozkopana cesta, robia nejake veci a tak je spravena obchadzka, je moznost vybrat si dva smery. Isiel som len po kamarata a vybral som si kratsiu cestu, co je logicke, kedze ta dlhsia je 5x taka dlha. Ked sa zacala cesta kopat, vsade boli tabule a zmene dopravneho znacenia a prednosti v jazde. Nebol ziadny problem. Pocas tohto vikendu tabule dali prec a jednosmerka, ktora sa jazdila pocas tejto zmeny so severu na juh sa zmenila na tu standardnu, cize z juznej na severnu. Samozrejme, ze ziadna tabula o zmene tam uz nebola, znacka jednosmerky bola odstranena a z tabule zakaz vjazdu dali prec len igelit, ktory tam bol prelepeny. Co cert nechcel, vbehol som ta a hned ma zastavil policajt ku tych dalsim stryrom autam, ktore tam uz pokutoval.

Hned ku mne skocil policajt a spytal sa ma, ze ci som miesty, reku ano. Na to si vyziadal doklady a opytal sa, ze ci viem coho som sa dopustil. Nevedel som, tak mi povedal, ze som vosiel do zakazu zastavenia, na co som ostal dost pocudovany, pretoze som si to vobec nevsimol, neupozornovala na to ziadna tabula a prislo mi to len ako obycajne buzerovanie a vytahovanie pokuty z ludi, pretoze tato tabula bola odstranena len teraz. Dal som mu teda doklady a isiel do auta. Zatial som sa rozpraval s taxikarom vonku, ktory tiez chytil pokutu a nevedel prist na jedno pekne meno policajtom, pretoze vraj vcera jazdil a pohoda, dnes bol doma a zacinal nocnu sluzbu po osmej, tak isiel sa prave postavit na svoje miesto.

Nevahal som a zavolal som kamaratovi, dal mi cislo na kamarata policajta a ten zavolal kolegom, obislo sa to bez pokuty, ale keby niet jeho, tak to mam za 60 eur a vzhladom na to, ze som nemal hotovot, tak policajt bol taky iniciativny, ze mi chcel za to zobrat aj vodicak, lebo ze mu to nezaplatim na mieste.

Je mi luto tych, ktori tam budu jazdit v pondelok, aj ked je sviatok..., ale najma tych, ktori pojdu centrom pocas pondelku, pretoze je to frekventovana cesta a bude to zlata bana pre statny rozpocet.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Hojko, toto je standardny postup. Zeleny cihaju prave na taketo miesta a dokazuju si, aky je ten ktory policajt pan. Neviem preco taketo reci neriesia dohovorom /odpoved je ale jasna, ak policajt nedonesie po sichte pekny balik sefovi, premie ma fuc/
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak prvy spominany vodic v tomto clanku je skvelym prikladom nezodpovednosti na nasich cestach. Stacila by jedna nepredvidatelna situacia kedy by musel prudsie pohnut volantom a bol by na boku. Keby to bola fotka z Indie, tak by ma to ani neprekvapovalo, ale slovenska dialnica?
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

V poslednom čase som mal normálne pocit ako keby som bol neviditelný. Idem na motorke pomáli cez mesto (40) za mnou 2 autá všetko v pohode a zrazu 3 metre predo mnou začal cúvať dedko na felícii z chodníku , vedel som že to neubrzdím tak sam sa vyhol z ľava ale myslel som si že ma zachytí no chýbalo cca 2 cm od výfuku, zišiel som do proti smeru ale chvalabohu nič sa nestalo. Vyklepaný som zastal s tým že som chcel ísť poriadne naňho nakričať ale potom som sa nejako ukľudnil a iba som mu ukázal či je je**** . Aby toho nebolo málo dnes sa stalo niečo podobné akurát s tým že som už išiel o dosť pomalšie. Že to tých vodičov vôbec nesere :idea:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

momo46, keď idem na mašine ja, tiež si všímam viac dementov, v aute sa mi to tak často nestáva. Potom nie je núdza o extrémistov ako napríklad minule, išiel som v 50ke asi 60 a na mne bol nalepený dáky chu*o na modrej fóbii (50ku už na krku mal), neustále ma tlačil a pri najbližšej príležitosti ma predbehol a cez otvorené okno na mňa zreval, že nech sa pakujem ku krajnici. Keď ma predbehol, hádaj ako rýchlo išiel.... 50... :evil: Som myslel, že vypením :smt068 :smt067
male pivo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa male pivo »

Nieco podobne mavam aj ja v autoskole. Debil starec uz z dialky vidi ze idem do kruhoveho objazdu a vidi na aute tabulu AUTOSKOLA a neze ze aspon o kusok spomali aby som presiel ale este pridal aby sa rovno predomna mohol pichnut skoro to rovno domna napalil a potom namna zacal trubit vykrikovat. Takim ludom nerozumiem, viem ze je to blbe ked pred niekim ide auto z autoskoly pomalsie a isto vas nebavi cakat kedy sa konecne pohne, kedy sliapne na plyn alebo kedy zide z cesty ale aj na takich by trebalo brat aspon nejaky ohlad. Mozno si to niektori neuvedomuju ale vykrikmi, nadavkami a trubenim zbytocne znechucujete takemu co robi autoskolu nicite naladu a nervy a terazkeby tak niekdo robil testy a zacnete po nom vykrikovat tak rovno zlyha. Kde inde sa clovek nauci jazdit ked nie na ceste?
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

vieš, to sú "frajeri" ktorí spadli z neba s drive skillom ako profesionálni jazci, lenže ich uplatnenie na trhu profesionálnych závodnikov a vodičov je chabé pre veľkú konkurenciu, a samozrejme za to môžu všetci ostatní vodiči, takže každý nový vodič, je pre neho potencionálny súper, ktorého musí už v zárodku zdeptávať aby ukázal, že on je ten "pravý"
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No tak takýchto šoférov netreba vôbec vnímať. Keď sa vám stane nejaká podobná situácia, pri ktorej vám napr. skape motor na križovatke alebo ste trochu pomalší ako ostatní a niekto na vás začne trúbiť, tak jednoduché riešenie je nevšímať si to a ukázať mu stredný prst do spätného zrkadla a je to vyriešené. Trúbiť a rozčuľovať sa na autoškolu je absolútne arogantné...
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Ja minule v autoskole idem v Takej ulici obojsmerna premavka v BA. Na lavo boli odparkovane auta. Vyslo odtial auto znacku nwm. Ale take sportovejsie. (take cudne bolo kuknut znacku ma nenapadlo.) Vysil z tej lavej strany kde parkoval vosiel do praveho pruhu predomna a zastavil. Stal a nic nerobil. Potom sa rozbehol tak som sa rozbehol aj ja a zase zastavil a stal. A instruktor ze: Co je nafetovany radsej si nechaj odstup.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Pilifo napísal:ak jednoduché riešenie je nevšímať si to a ukázať mu stredný prst do spätného zrkadla a je to vyriešené
Pozor, nie vždy je to dobré riešenie, už som za toto gesto videl aj 9mm :wink:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Dnes som išiel z jednej dediny do Prievidze a pred jednou zákrutou kde už skapal dávnejšie jeden mladík a rozmlátilo auto neskutočne veľa ľudí som si pribrzdil, zrazu sa za mnou objavilo Audi A4 to nové s tými LED linkami a už som videl oranžový blik, prefrčal a v ďalšej neprehľadnej zákrute brzdil, no idiot :evil:
Kibo napísal:Pozor, nie vždy je to dobré riešenie, už som za toto gesto videl aj 9mm :wink
Mať tak peniaze a moc tak im to auto rozstrielam samopalom na cucky a dám pažbou výchovnú do zubov ! :smt098

Takto zostávam naďalej ticho v úzadí a modlím sa aby zdochli na ceste smrti.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Kibo napísal:Pozor, nie vždy je to dobré riešenie, už som za toto gesto videl aj 9mm :wink:
No jo, aj to sa môže stať, pre istotu sa treba vždy pozrieť, či za vami nie je náhodou nejaký vyholený týpek s čiernymi okuliarmi na BMW alebo Audine :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Iróniou je, že ten týpek vyzeral vcelku seriózne a bol na spotenej CRV-čke :D :roll:
Napísať odpoveď