Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Co sa vam snivalo?

Príspevok od používateľa Nadeo »

Uz aspon vie co ti ma kupit na vianoce :D
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

dnes sa mi snivalo ze som bol v tescu, stretol som znameho, v tom tescu bol polnonakup a nechceli ma tam pustit tak som povedal ze mam pre veduceho kukuricu.ked som vysiel z tesca vonku prsalo a z auta mi niekto odmontoval koleso, mal som taky skluceny pocit..dalej sa nepamatam..bohvie co to znamena..
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...mne sa snívalo že som bol s kamošom niekde na žel. stanici a chceli sme si len skúsiť nejaký vlak čo tam stál, chceli sme len nastúpiť a hneď vystúpiť, tak sme v poslednom vozni, ktorý bol najnovší sa spýtali takého pána či to stihneme...jak sme nastúpili, dvere sa zavreli a my sme tam ostali bez lístka...kúsok od náýs stála sprievodkyňa, zachvíľu prišla a chcela lístky, tak som kamošovi povedal že nech nezatĺka a nech si ho radšej kúpi od nej...tak to aj spravil...potom si nepamätám, ale skončilo to tak že sme lístky nekúpili a nechala nás v daľšej stanici vystúipiť...vystúpili sme v tej istej stanici ako sme nastúpili len na inej koľaji...potom sa mi snívalo že na tej stanici boli ešte asi 4 strašne staré budovy...strašne staré, ešte celé z dreva...na jednej boli opreté rebríky po celej výške a jedna spolužiačka sa rozhodla že tam vylezie, lenže jak vyliezla na vrch druhého rebríka tak som povedal že a teraz sa z**be...spadla ale nič sa jej nestalo...ešte si spomínam že jak tam na tom rebríku bola tak sa snažila s podpätkom rozbiť to okno čo bolo pri nej ale nepodarilo sa...
casualties
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa casualties »

Grim-Reaperka napísal:vykusoval? ...môžem ťa poprosíť o objasnenie čo toto slovo znamená?...
vy nepoužívate to slovo? Inak povedané bozkával
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Musim to sem napisat kym to nezabudnem...
Vo sne som prisiel na hojko(stranku), ale bolo to nejake cele v 3D, vyzeralo to ako obchodny dom, kde v regaloch boli temy. Vo vchode o tom diskutovali nejaky ludia a okolo bolo vela ludi co nadavali na nich( predpokladam modi vs useri :D) tak som vyskakal hore po regaloch, a tam bola nejaka skakacka kde som skakal po krabiciach hore a dole, potom som spadol dole, kde som sa isiel aj ja stazovat, ze je to neprehladne a ze stare forum bolo lepsie -> potom som sa zobudil...
wtf? :lol:

//a este minule sa mi snivalo ze som sa zobudil, isiel do kupelky umyt sa, naranajkoval sa, zobral som tasku a isiel do skoly, na polceste som sa skutocne zobudil, a strasne ma sralo ze to musim spravit znova :?
ccimo
Star
Star

mal som sen ze staale zvraciam ani za boha som nevedel prestat...

skusal som googlit no nic som nenasiel, nevie niekto co to znamena?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

že sa v krčme zryješ ako divý a splní sa ti sen.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

ccimo - no fuj, nepríjemny sen, už len ta predstava je hnusná... :D No myslím si že 98% snov nemajú žiadný zmysel - a na snáre veriť netreba.

Mne sa snívalo že som potreboval na WC, tak som stal a začal štať :D no stálo to zo mne tieklo až sa to začalo zo záchodu vylievať a nakoniec som sa až v tom utopil... :D :cry: Hneď som sa zobudil a utekal na WC pritom dúfal že sa to nestane :lol:
Myslím že to nič neznamenalo 8)
Tailor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tailor »

Janio napísal:ccimo - no fuj, nepríjemny sen, už len ta predstava je hnusná... :D No myslím si že 98% snov nemajú žiadný zmysel - a na snáre veriť netreba.

Mne sa snívalo že som potreboval na WC, tak som stal a začal štať :D no stálo to zo mne tieklo až sa to začalo zo záchodu vylievať a nakoniec som sa až v tom utopil... :D :cry: Hneď som sa zobudil a utekal na WC pritom dúfal že sa to nestane :lol:
Myslím že to nič neznamenalo 8)
:hehe:

Tak toto ma dostalo :lol:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

ccimo napísal:mal som sen ze staale zvraciam ani za boha som nevedel prestat...

skusal som googlit no nic som nenasiel, nevie niekto co to znamena?
...mne sa to dnes snívalo tiež...že mama mi doniesla takú hnedú zmrzlinu a ja som sa z nej totálne pogrcal, len čo som ju zbadal...nakoniec som skončil u psychiatra, lebo vždy keď som si na tú zmrzlinu spomenul som sa pogrcal...
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

sny vznikaju z veci, ktore si zazil pocas dna (alebo aj par dni dozadu), pocul alebo nejak si o nich vedel. V noci mozog "upratuje" myslienky. Cize ccimo nepamatas sa, ze co sposobilo sen o grcani?
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Mne sa snivalo, nie dnes ale asi predvcerom že som bol vo svojej izbe a ta izba vyzerala ako predajna brlohu v poluse ( :lol: ) a že som šiel za PC a tam bolo že Mafia 2 sa pomaly dopredava, že to treba rychlo objednat aby som to mal v den vydania a som klikol na mafiu 2 a zrazu kuknem na poličku a tam nejake 3 verzie mafie :shock: :lol: a som kukal že WTF?!? že netreba ani platit?A potom som sa zobudil :roll: :lol:
Rad8)
VIP
VIP

v teme "co ma potesilo/nahnevalo" si pisal nieco, ze ju nemozes mat... preco?
ccimo
Star
Star

Rad8) napísal:sny vznikaju z veci, ktore si zazil pocas dna (alebo aj par dni dozadu), pocul alebo nejak si o nich vedel. V noci mozog "upratuje" myslienky. Cize ccimo nepamatas sa, ze co sposobilo sen o grcani?

ked sa tak nad tym zamyslim ja som uz dost davno negrcal ale v ten den sa mi zda ze som videl grcat nejakeho psa :D ale zeby mi to natolko utkvelo v pamati ze sa mi o tom snivalo... :hmm:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

staci,ze mozog dostane pocas dna hocjaky impulz, teda zbadal si toho psa, mozno len jednym okom, ale mozog ten impulz musi spracovat, ci si to pamatas, alebo nie.
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Snivalo sa mi že som na pekáča dostal ŠPZ a jazdil som :D
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Rad8) napísal:v teme "co ma potesilo/nahnevalo" si pisal nieco, ze ju nemozes mat... preco?
Ja?Asi mysliš demo, lebo to bolo 24 hodin len pre majitelov pluska
Rad8)
VIP
VIP

ano to som myslel
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Mne sa snívalo, že som mal na dlaniach také diery, cez ktoré som dýchal. Úžasne to teda nevyzeralo. Boli to také kruhovité jamky (veľké najmenej ako smajlík, najviac ako môj necht na palci) ešte olemované zvonku jednou kružnicou.
Ak som si dlaň priložil k uchu, tak som občas cítil závan vzduchu - to bolo vydýchnutie cez tie diery.

Brrr :never:
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

pozeral som vecer pred spanim film "paranormal activity" a snivalo sa mi ze ma niekto vytiahol za nohu z postele a tahal ma po dome :D
Napísať odpoveď