Počkajte, páni kotlebovci, spravte si tu zatiaľ piknik, musíte počkať kým odídu antifašisti.
Ponúkli im možnosť ísť jednotlivo, lebo to by si ustrážili.
Kód: Vybrať všetko
"Tí (pravicoví extrémisti - pozn. TASR), ktorí mali povolenie na zhromaždenie a pochod zo Župného námestia po Zámockú ulicu, sa pokúsili dostať na hrad, kde v tom čase prebiehalo ohlásené zhromaždenie s povolením Národnej rady. Policajti ich zadržali pred vstupom do hradu. Oni sa však pokúsili pokračovať v ceste. Ja som ich vyzval, aby sa rozišli, výzvu som aj zopakoval. No keďže sa nehýbali, policajti sa ich pokúsili vytlačiť. Oni (pravicoví extrémisti - pozn. TASR) sa zase snažili pretlačiť cez policajný kordón,"Kód: Vybrať všetko
"Kto vám zaplatil, feťáci? Vy, že ste Slováci?
Toto len vypovedá o tvojom charaktere a predsudkoch. Človek ktorý sleduje či má niekto vyholené hlavy nie je podľa mňa mentálne v poriadku.(inak je zaujímavé, že všetci sú vyholení (poniektorí Bomberky), to nie sú skinheadi, že nie, to len médíá z nich robia strašidlo)...Zrazu petícia na záchranu pamätnej tabule...LOL. Veľmi dobre chápem postup polície a som rád, že to dopadlo práve takto, ináč by neboli mučeníci iba na strane Kotlebu, ale aj na strane feťákov..
krija napísal:„Zatiaľ máme ohlásené len jedno zhromaždenie od 13.00 do 15.00, ktorého účelom je odsúdenie násilia zo strany extrémne pravicových hnutí. Jeho zvolávateľom je Róbert Mihály,“ hovorí Eva Nagyová z mestského úradu bratislavskej mestskej časti Staré Mesto.
Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5492168/svatopluk-p ... z0wQ79vJb6
kolko bolo hodin, ked sa kotlebovci vydali na hrad? absurdnost si TY!
PS co by policajti ustrazili? to si snad robis iba srandu?
Načo Ivan zareagoval na toto klamstvo:hughito napísal:Zhromaždenie nemali ohlásené, tak načo toľký poprask ? Veď to je "bežný" postup systémových psov.
Hughito, beardie atd. s veľkou nonšalanciou ho posmešne požiadali o zdroj svojho tvrdeniaIvanSk napísal:Hughito prečo klameš, združenie bolo ohlásené, nevpustili ich ale na hrad.
Následne Hughito v súlade so svojim už tradičnym kktizmom „pohoršene“ zareagoval:Seth napísal:„Takže, demagóg IvanSK, máš niečo na túto tému, alebo sú to zasa iba tvoje "výkriky do tmy" a obviňovanie ostatných z klamstva?“
Načo Ivan dokázal, že ste klamali (vrátane „dôveryhodneho“ dennika Sme)hughito napísal:všetci klamú alebo nesprávne interpretujú udalosti, ale IvanSk vie, ako to bolo. Dá sa diskutovať ?
Nasledne, ked Ivan dokazal, že dennik Sme klamal Beardie so sethom nanho slovne zautočili a Seth vytiahol druhé zhromaždenie, pričom vôbec netušil, že išlo o petíciu, ktorá sa neohlasuje:hughito napísal:„ako neviem, až tak podrobne som túto kauzu nesledoval, aby som si to overil z viacerých zdrojov, prípade čítal nejaké vyhlásenie samotnej SP či Kotlebu, resp. Mišúna (ak je).“
Potom Ivan opäť predložil fakty, na čo Seth prehlásil:Seth napísal:„Avšak PO JEHO ROZPUSTENÍ sa zišlo asi 60-80 členov pospolitosti, ktorí sa zhromaždili pred bránou hradu na zhromaždení, KTORÉ NEBOLO NAHLÁSENÉ ani týždeň dopredu, ani deň dopredu, ani minútu dopredu.“
Plus ďalšie utoky na Ivana a obvinenia z toho, že Ivan nevie čítať a arogantne vyroky o jeho "nerozmyšľani"Seth napísal:„PODSTATA celej kauzy je tá, že to druhé zhromaždenie nahlásené NEBOLO“
Tu už by stratil trpezlivosť každy normalny človek, tak Ivan začal použivať hrubšie písmo, prípadne červenú farbu v nádeji, že to pomôže zadubencom, aby konečne precitli. Avšak márne, opäť došlo k obvineniu Ivana z klamstva a falošného potvrdenia svojho dôkazu vydávaného za „pravdu“Seth napísal:Prečítaj si ich pomaly, s rozvahou a snaž sa pri tom rozmýšľať
Pokračovalo to obvinením Ivana z narušenosti:Seth napísal:Zavádzaš ty, pretože TY SÁM si začal tvrdiť, že to bolo nahlásené, všetkých si tu nazval klamármi, pričom si ešte aj vyžadoval, aby sme ti dokázali, že nahlásené nebolo, čo sme aj dokázali
Následne Seth začal používať vulgarizmy a pokračoval v obhajobe svojich klamstiev:Seth napísal:Nevieš čítať, nechápeš písanému textu, alebo si narušený? Kotleba mal nahlásené iba prvé zhromaždenie, to druhé nie
Ivan po svojom pravdivom tvrdení dostal od moderatora ban na 24 hodín, pričom obvinenia na Ivanovu citujem „narušenosť, vypatlanosť“ a rôzne útoky na jeho osobu nikto nebral do úvahy....Seth napísal:IvanSK: mňa asi j3bne...Kde som ja klamal? Ja som niekedy niekde tvrdil, že to prvé zhromaždenie nebolo povolené? Kde prosím ťa? Si vypatlaný, alebo čítaš vôbec moje príspevky? Pretože ja som ti od začiatku posielal príspevky z Pravdy, kde sa písalo doslovne, že po rozpustení povoleného zhromaždenia sa začali zhromažďovať zasa, tento krát už v nepovolenom. A práve potom sa stal ten diskutovaný konflikt.
Nasledovali opäť početné útoky na Ivana, že nevie čítať a obvinenia z jeho „emocionalnej nestability“, ked sa spravodlivo rozhorčoval nad neobjektívnym postupom.Seth napísal:Ak si myslíš, že snaha podať veci na tú správnu mieru je trollovanie, nevadí.
Ak by aj došlo ku stretu oboch „znepriatelenych taborov“, skôr by trebalo stražiť prefetovane mozgy, ktorych jeninym zmyslom činnosti na takychto akciach na čele s ich platenym guru, je provokovať a preto sa nemôžu čudovať, že sem tam dostanu od niekoho, kto nie je schopny sa nad tym len pousmiať, pripadne mavnuť rukou, na p..u.Seth napísal:To je taktika ľudí, ktorí nemajú žiadne argumenty a preto útočia iným smerom.
Ked si vsimnes vsetci fanusikovia TchoraKemenara su tymto typickihughito napísal:Typický tehlaAko vždy, skĺzne k osobným iracionálnym útokom. Úbohosť.
chytrak, to preto si tam dal lomitko medzi "nedošlo / nedošlo by"? lebo ty si to sice neuvedomujes, ale na tom stoji a pada cela tato diskusia, v ktorej po cely cas tahate za kratsi koniec, ale omielate hluposti stale do nemoty. takze v skratke:seth82 napísal:IvanSK: demagógia ako obyčajne, nič iné som ani nečakal. Ja viem, že nevieš čítať a že nedokážeš chápať písanému textu, takže budem sa citovať, čo som napísal: "Inak, odporúčam prečítať si Zbierku Zákonov č. 85/1990 o petičnom práve a potom sem napíš, či Kotlebovci mali všetko pripravené tak, ako je to v zákone a či podľa paragrafu 4, odseku 3 neporušovali jednu z podmienok." ---- na kieho boha mi tu ty pastuješ celé znenie zákona, keď ja zákon poznám dobre, mám zbierku zákonov doma, je dostupná aj na nete a ešte okrem toho si tu rozobral 99 percent častí zákona, na ktorý som vôbec nenarážal?
Tak ja ti to sem prilepím, pretože viem, že tvoje schopnosti sú obmedzené:
(§ 4, Odsek 3) Na účel uvedený v odseku 1 sa môžu petície a podpisové
archy vystaviť aj na miestach prístupných verejnosti.
Na to nie potrebné povolenie štátneho orgánu, nesmie
však dôjsť k obmedzeniu premávky motorových a iných
vozidiel a k rušeniu verejného poriadku.
Takže spýtam sa znova - nedošlo / nedošlo by k porušeniu tohto odseku zákona? Je už jasné, prečo polícia zasiahla? Načo mi tu vyťahuješ nepodstatné veci, na ktoré som sa nedotazoval a vypisuješ tu veci od Mr. Obvious?
islo iba o spomenutie casu a to bez ohladu na zdroj informacie. tak kolko minut chybalo do tretej, aby sa obe skupiny pri soche vystriedali? kolko minut chybalo do tretej hodiny, aby neboli porusene ludske a zakonom dane prava postavit sa pred sochu svatopluka? kolkokrat sa este zapichnes do slovenciny tu diskutujucich, ked ti dojdu argumenty, chytrak?Zasa ten článok zo SME...Už sa to tu preberalo a aj tak to tu zasa niekto dá...Samozrejme, vyberieme si práve to médium, pretože vyhovuje naším argumentom, že áno. Pravda a TASR nič...