//btw poskladaj mi pc do 300 eur - to je malinko viac ako stojí nový xbox
hracske PC vs PS3
Re: hracske PC vs PS3
aha, no len konzolu kúpim na 5 a viac rokov pc max na 2-3
ja mam doma konzolu a mam notas(na tom sa nedaju hrat hry)gogo956 napísal:rochedo
Celkovo stale nechapem tomu principu, ze mat konzolu + šrot Pc, ked clovek moze mat nadupane Pc kde moze robit VSETKO a za iba malo vecsiu cenu. Neviem si predstavit, ze teraz som na nete,stahujem film,alebo si citam nejake Pdfko na Pc a zrazu dostanem chut na hru, tak si si musim ist zapnut konzolu a vsetko s tym spojene. NACO? pytam sa..Ked na PC mozes robit asi tak milion inych veci a vsetko na jednom stroji..
ano mozes robit vsetko ale treba sa o to neustale starat ja si kupim konzolu a hram sa 5 rokov, kolkokrat ty musis nieco za ten cas na tom pocitaci menit? na 2 rocnej grafike si uz nezahras vsetky hry(ked nekupis grafiku za 1000eur)
ja som napr kupil playko koli bluray mechanike lebo som 2 tyzdne predtym kupil fullhd TV a ked uz som mal kupovat bluray tak som kupil PS3, nech to ma aj dalsie vyuzitie nielen na filmy
ja nevravim ze konzola je pre kazdeho, ja kym som studoval a nemal prachy a piratil hry som tiez mal pc, ale teraz uz tolko casu nemam a ked pridem domov chcem si v pohode sadnut na 15min si pustit NHL a potom robit ine veci, nemam cas sa hrat s PC(moje stare hracske PC nemam cas ani preinstalovat, je tam stale alfa verzia win7 a kazde 2 hodiny sa vypina)
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
markus - píšeš hrozné kktiny. Akú grafiku za 1000 euro? Si myslel 100. Toľko stojí totižto 5770 ktorá utiahne všetky a tým myslím VŠETKY hry v lepšej grafike, akú je schopná vypľuť crapbox, alebo ps3. A ako som skôr spomínal crapbox a ps3 preplatíš na hrách skôr či neskôr, ak sa na ňom chceš hrať, nechceš len pirátiť a chceš si zahrať. PC jednoznačne vedie, zatiaľ vždy bude, kým konzole "neklesnú" na úroveň PC a nebude sa v nich dať meniť HW ako VGA, CPU, RAM a pod.
Nemôžeš zrovnávať šrotný crapbox a hlúpu PS3 so storočným hw s novými PC. Konzolky sú výnimočné stroje, ale sú staré a brzdia vývoj hier. Toto je jeden neodmysliteľný fakt. Keď som videl GTA4 na crapbox a ps3 tak som myslel že sa pogrciam. Dve autá na ceste ledva, pár ľudí, tráva skoro nikde, žiadne detaily. A takto je to s každou hrou.
Ale máš pravdu, vlastne máte. Ak Vám stačí grafika z pred 5tich rokov, konzola je jednoznačne najlepšia voľba. Avšak mne, ani žiadnemu normálnemu gamerovi to jednoducho nestačí.
Filipito, koľko stál x-box pred piatimi rokmi? A koľko stála PS3 pred 4mi? Cca 700 euro, ak nie viac. Za 300 eur poskladáš základ pre herné PC, ktorý rozmláti aj crapbox, aj PS3 to je fakt. Myslím tým mobo, ram, cpu a VGA.Filipito napísal:aha, no len konzolu kúpim na 5 a viac rokov pc max na 2-3
Nemôžeš zrovnávať šrotný crapbox a hlúpu PS3 so storočným hw s novými PC. Konzolky sú výnimočné stroje, ale sú staré a brzdia vývoj hier. Toto je jeden neodmysliteľný fakt. Keď som videl GTA4 na crapbox a ps3 tak som myslel že sa pogrciam. Dve autá na ceste ledva, pár ľudí, tráva skoro nikde, žiadne detaily. A takto je to s každou hrou.
Ale máš pravdu, vlastne máte. Ak Vám stačí grafika z pred 5tich rokov, konzola je jednoznačne najlepšia voľba. Avšak mne, ani žiadnemu normálnemu gamerovi to jednoducho nestačí.
ta 5770 mi potiahne vsetky hry este o 5 rokov?
Ako som uz pisal, ja na svojom stroji spustim vsetky nove hry na max detailoch. Ked mam chut na nieco extra tak si zapnem konzolu. To je ten rozdiel: mozem si vybrat z dvoch platforiem.gogo956 napísal:rochedo
musim sa priznat ze nemam doma konzolu, ale poznam ludi co su zatazeni na strategie a konzolu maju a hovoria ze konzolove verzie vecsinou nemavaju taku dobru hratelnost ako tie Pc-ckove.
Celkovo stale nechapem tomu principu, ze mat konzolu + šrot Pc, ked clovek moze mat nadupane Pc kde moze robit VSETKO a za iba malo vecsiu cenu. Neviem si predstavit, ze teraz som na nete,stahujem film,alebo si citam nejake Pdfko na Pc a zrazu dostanem chut na hru, tak si si musim ist zapnut konzolu a vsetko s tym spojene. NACO? pytam sa..Ked na PC mozes robit asi tak milion inych veci a vsetko na jednom stroji..
uplink: kazdy normalny clovek sa hned nehrnie do novych konzol. Pocka aspon rok kym to zlacnie.
-
uplink
VIP
samozrejme. V kvalite tomu úmernej.markus napísal:ta 5770 mi potiahne vsetky hry este o 5 rokov?
tak to je golsundevil napísal:Zeby predsa?
PS3 Hacked via USB Dongle - http://games.slashdot.org/story/10/08/1 ... USB-Dongle
http://www.eurogamer.cz/articles/ps3-je ... -prolomena - aj reakcie sa dali ocakavat. To je neuveritelne - ziadny zasah do HW a hry idu prehravat z HDD. Pokial si pamatam tak podobne to bolo aj u Xboxu 1. Teraz sa ukaze ako poctivi su (to tvrdia) majitelia PS3... myslim ,ze u nas rovnako ako majitelia PSP
Presne som to aj ja akurát teraz prečítal ale na inej stránke a tu máte aj dôkaz o tom 
-
Geogomeogo
Light Professional
Uplink:
Tak co Uplink? Ked sa tento chip zacne rozsirovat, a PS3 zlacnie, tak PS3 budu kupovat sociálne slabší,zlacni sa chip (zatial stoji okolo 130 eur), daju si ho a hraju z HDD. 
Kód: Vybrať všetko
X-box je pre - škaredo napísané, ale pravdivo - sociálne slabších jedincov a študákov čo nemajú lowe, tam nie je o čom.Re: hracske PC vs PS3
markus
ja proti konzolam nic nemam, ale idem mi o nieco ine..
Pozri sa, konzolistom nevadi ze maju slabe pc, pretoze ich priorita je hrat hry zo super grafikou na konzole. To beriem.
Ale existuju ludia, ktori uz hry velmi nehraju, iba obcas na relax, ale o to viac pracuju s pocitacom. Napriklad ja ked som iba na nete,uplne bezne, tak komp musi zvladnut cca 20 okien Firefoxu otvorenych naraz, stahovanie 5 a viac torrentov, jedno priame stahovanie cez Firefox,Zonealarm,Avast /s tym ze ho rucne pustam na priebezne scanovanie/,TOR,Proxy switcher, Winamp,atd
A teraz si skus predstavit ako to vsetko zatazuje systemove prostriedky ked do toho si chcem este pustit youtube klip v 1080p, alebo videjko v HD.
Samozrejme ocakavam ze to vsetko pocitac zvladne bez nejakeho zavahania a odozva systemu bude bleskova. Takze uz z principu si nemozem dovolit slaby pocitac a preto sa mi zda lepsia varianta bez konzoly ale s nadupanym peckom s ktorym si clovek porobi vsetko co chce. Ked napriklad budes chciet raz skonvertovat nejake vecsie video, alebo nejaku podobnu vykonovo narocnu ulohu tak to na tom starom pecku co mas iba na net, bude trvat pol dna. Chapes co chcem povedat? Silne pecko je univerzalny nastroj, na ktorom mozes robit vsetko a efektivne aj ked je pravda ze uplne lacne to nie je.
ja proti konzolam nic nemam, ale idem mi o nieco ine..
Pozri sa, konzolistom nevadi ze maju slabe pc, pretoze ich priorita je hrat hry zo super grafikou na konzole. To beriem.
Ale existuju ludia, ktori uz hry velmi nehraju, iba obcas na relax, ale o to viac pracuju s pocitacom. Napriklad ja ked som iba na nete,uplne bezne, tak komp musi zvladnut cca 20 okien Firefoxu otvorenych naraz, stahovanie 5 a viac torrentov, jedno priame stahovanie cez Firefox,Zonealarm,Avast /s tym ze ho rucne pustam na priebezne scanovanie/,TOR,Proxy switcher, Winamp,atd
A teraz si skus predstavit ako to vsetko zatazuje systemove prostriedky ked do toho si chcem este pustit youtube klip v 1080p, alebo videjko v HD.
Samozrejme ocakavam ze to vsetko pocitac zvladne bez nejakeho zavahania a odozva systemu bude bleskova. Takze uz z principu si nemozem dovolit slaby pocitac a preto sa mi zda lepsia varianta bez konzoly ale s nadupanym peckom s ktorym si clovek porobi vsetko co chce. Ked napriklad budes chciet raz skonvertovat nejake vecsie video, alebo nejaku podobnu vykonovo narocnu ulohu tak to na tom starom pecku co mas iba na net, bude trvat pol dna. Chapes co chcem povedat? Silne pecko je univerzalny nastroj, na ktorom mozes robit vsetko a efektivne aj ked je pravda ze uplne lacne to nie je.
-
uplink
VIP
len v kocke. Cena BR napalovačky. Cena BR médií. Veľkosť jedného PS3 titulu + veľkosť HDD ktorý je potrebný mať, aby si tam mohol mať aspoň polovičný počet upirátených hier ako na PC. A navyše socka zostane sockou, ako som napísal, aj keď má lowe na originálky, tak ich radšej prechlastá a potom sa bude *ebať s pirátením. Way You go idiotsGeogomeogo napísal:Uplink:Tak co Uplink? Ked sa tento chip zacne rozsirovat, a PS3 zlacnie, tak PS3 budu kupovat sociálne slabší,zlacni sa chip (zatial stoji okolo 130 eur), daju si ho a hraju z HDD.Kód: Vybrať všetko
X-box je pre - škaredo napísané, ale pravdivo - sociálne slabších jedincov a študákov čo nemajú lowe, tam nie je o čom.
hovadský dôkaz. Ďalšiu PS3 može mať niekde v zákulisí a synchronizovať jej zapínanie a vypínanie...to len na margo "reálnosti" videa.SSemteXX napísal:Presne som to aj ja akurát teraz prečítal ale na inej stránke a tu máte aj dôkaz o tom
Samozrejme že tým absolútne nepopieram skutočnosť a autentičnosť videa. Len mi to príde smiešne keď niekto spraví také video ako "dôkaz"
-
Geogomeogo
Light Professional
Kto povedal, ze treba BR napalovacky? Staci si hru pozicat a dat na HDD
So stfu 
//Zase zacinas rozoberat napalovanie, ktore potrebne nebude... a btw. Kto povedal, ze piratim? Ja len vravim, ze z PS3 vernich hracov sa stanu socky, tak isto, ako u Xka
//Zase zacinas rozoberat napalovanie, ktore potrebne nebude... a btw. Kto povedal, ze piratim? Ja len vravim, ze z PS3 vernich hracov sa stanu socky, tak isto, ako u Xka
-
uplink
VIP
Good luck s ťahaním 50 GB titulov a prenášaním to na PS3ku cez lanku, to sa oplatí človeku fakt radšej originál ako si platiť na rs a pod účet.
Proste vy piráti jednoducho nerozmýšľate mozgom, ale asi tukom, alebo čím
. Pirátenie vždy bola otrava a vždy bude. Keď si človek začne vážiť čas, spozná jeho skutočnú hodnotu, tak bude pirátiť tak o 90% menej ako bol zvknutý 
Sorry ale osobne mám plné zuby toho, ako sa správajú upirátené hry. Samozrejme že to nemusí byť prípad PS3ky, ale kto vie. A riskovať bann, alebo podobnú galibu, ďakujem neprosím.
So shut the fu*k up, asshole.
A keď už sme pri tom, tam socka čo si "nemože dovoliť" kúpiť si originálku [lebo chlastá, alebo má "iné priority"] si asi tiež nemôže dovoliť kúpiť veľký HDD, alebo zaplatiť si rýchly internet. No, to čaká ľudí pekný čas "kradnutím" hier na PS3.
A ešte v tom videu mu to krásne blikalo. Vzhľadom na to že infamous vlastním origoš, tak môžem potvrdiť že keď ho prehrám z originál BR disku, tak to nerobí. Tak som zvedavý ako ďaleko to potiahne s tou emuláciou ochrany. Ale ináč way to go
//Geo asi ty sám budeš mať priority smerované ku chlastu, lebo nevieš ani prečítať príspevok druhého človeka
ak je pre Teba sťahovanie upirátenej hry z rs, hs, a pod. následné rozpakovanie a prenesenie cez lanku na PS3 napalovaním tak sa porúčam, ale nemám si s Tebou čo ďalej povedať 
Proste vy piráti jednoducho nerozmýšľate mozgom, ale asi tukom, alebo čím
Sorry ale osobne mám plné zuby toho, ako sa správajú upirátené hry. Samozrejme že to nemusí byť prípad PS3ky, ale kto vie. A riskovať bann, alebo podobnú galibu, ďakujem neprosím.
So shut the fu*k up, asshole.
A keď už sme pri tom, tam socka čo si "nemože dovoliť" kúpiť si originálku [lebo chlastá, alebo má "iné priority"] si asi tiež nemôže dovoliť kúpiť veľký HDD, alebo zaplatiť si rýchly internet. No, to čaká ľudí pekný čas "kradnutím" hier na PS3.
A ešte v tom videu mu to krásne blikalo. Vzhľadom na to že infamous vlastním origoš, tak môžem potvrdiť že keď ho prehrám z originál BR disku, tak to nerobí. Tak som zvedavý ako ďaleko to potiahne s tou emuláciou ochrany. Ale ináč way to go
//Geo asi ty sám budeš mať priority smerované ku chlastu, lebo nevieš ani prečítať príspevok druhého človeka
-
MakeFake
Spammer
Sony jednoducho vyda novy firmware aby zablokovalo hack. Pokial si ho nenainstalujete nebudete mat pristup na PSN, Psstore a nespustite nove hry,
A tym ktory maju tento "crack" jednoducho udeli bany!
A tym ktory maju tento "crack" jednoducho udeli bany!
-
Geogomeogo
Light Professional
Vravel som nieco o tahani? Vravel som o pozicani hry a backapnuti na HDD PS3ky. Nemozem zato, ze si domyslas... 
//Ok beriem spat, ale kde som vravel nieco o lanku a stahovani?
//Ok beriem spat, ale kde som vravel nieco o lanku a stahovani?
-
uplink
VIP
Geogomeogo - čitaš sa po sebe? Bež si ľahnúť v noci Ti to tam hore už neťahá.
lebo ja nie. A navyše keď už je človek tak *ebnutý a musí si požičiavať hru na to aby si ju nakopíroval na HDD a nie len si ju požičal a prešiel, tak na to nemám slov. Normálny človek si od známeho hru požičia, jednoducho ju prejde a vráti. Hry na PS3 nehráš dlhšie ako 10-15 hodín, to sú max 3-4 dni. OMG celé toto tu čo predvádzaš je logika 5 ročného dieťaťa v škôlke.
takto si reagoval editom na môj posledný príspevok, kde o napalovaní nie je ani slovo, hlavne že Ty si napísal "zase začínaš rozoberať napalovanie, ktoré potrebné nebude"Geogomeogo napísal: //Zase zacinas rozoberat napalovanie, ktore potrebne nebude... a btw. Kto povedal, ze piratim? Ja len vravim, ze z PS3 vernich hracov sa stanu socky, tak isto, ako u Xka
tu som Ti napísal "wtf?!" lebo si splietal niečo s napalovaním a pritom som o napalovaní v poslednom príspevku na ktorý si evidentne editom reagoval nič nespomínal.uplink napísal: //Geo asi ty sám budeš mať priority smerované ku chlastu, lebo nevieš ani prečítať príspevok druhého človekaak je pre Teba sťahovanie upirátenej hry z rs, hs, a pod. následné rozpakovanie a prenesenie cez lanku na PS3 napalovaním tak sa porúčam, ale nemám si s Tebou čo ďalej povedať
a tu píšeš totálne chiméry. A ako čerešna na torte, o požičaní PS3kovej hry? Si už videl požičovňu na PS3kové hry?Geogomeogo napísal:Vravel som nieco o tahani? Vravel som o pozicani hry a backapnuti na HDD PS3ky. Nemozem zato, ze si domyslas...
-
Geogomeogo
Light Professional
Nedomyslaj si, vravis nieco, o com som nepovedal ani slovo. Mam asi 10 kamosov, co maju PS3 a kazdy ma dost hier, je problem si hru pozicat a backapnut? A ked chcem hrat MP, vratim mu o pol roka?
//Idem spat. Skoda reci s PS3 maniakom...
///Ano, mas pravdu, idem kradnut hry... Vsetko doma original, mozno jedna, dve napalene. Som notoricky zlodej, davajte si pozor... btw. Si vobec pozeral info o tom chipe? Pisu, ze PSN ti to zachytit nemoze...
////Ok, mam nulove skusenosti vo vsetkom, mas totalnu pravdu... A teraz si vycisti zuby a chod spat... PC maniak...
//Idem spat. Skoda reci s PS3 maniakom...
///Ano, mas pravdu, idem kradnut hry... Vsetko doma original, mozno jedna, dve napalene. Som notoricky zlodej, davajte si pozor... btw. Si vobec pozeral info o tom chipe? Pisu, ze PSN ti to zachytit nemoze...
////Ok, mam nulove skusenosti vo vsetkom, mas totalnu pravdu... A teraz si vycisti zuby a chod spat... PC maniak...
-
uplink
VIP
S Tebou sa nedá písať na úrovni. A načo do prdele si ju budeš backupovať?! požičiam, zahrám, prejdem, vrátim späť. Bože môj to keď takýto ľudia ako Ty sú na Slovensku, tak sa ani nečudujem že sme tam kde sme. Lebo človek si môže niečo požičať, ale nie, on to radšej ukradne! Fajne si sa vyfarbil Geo. Človek s dušou notorického zlodeja hier. Je fajn že prispievaš do témy PS3 vs. PC, táto téma je určená najmä zlodejom počítačových a PS3 hier. Vitaj v klube! 
ROFL MP. Myslíš že Ti to dovolí hrať MP z backupu?! xD chlapče sa spamätaj. Každý BR disk má svoj unikátny kód, s ktorým sa prihlasuje do PSN. V momente ako sa tam objavia dve inštancie jedného kódu BR disku, tak Ťa bannú a o MP si môžeš tak potom písať u nás na fóre.
A btw. nie som PS3 maniak, neznášam konzolky, resp. ich mám rovnako rád - aj crapbox aj ps3. Čo neznesiem sú tupé stvorenia, ktoré majú nulové skúsenosti v danej oblasti a hrajú sa na múdrych. Som PC maniak a vždy budem, až kým mi konzola neposkytne rovnakú zábavu ako PC.
Áhááá takže píšu že PSN Ti to zachytiť nemôže. Takže vývojari PS3 hier, ktorí majú tonu skúseností s hrami a pirátením, tak pustia do sveta tisíce kópií hier bez označenia. Vysvetli mi prosím Ťa ako presne to PSN nezistí? Vygeneruje to nejaké unikátne iD aké nie je v systéme?
Máš systém "matrix" v ktorom je 5 000 000 iD. Tieto boli pridelené jednotlivým BR diskom. Keď sa v sieti v "matrixe" objaví hra, ktorá sa identifikuje rovnakým iD ako iná hra z inej konzolky [každá má svoju unikátnu MAC adresu], tak bliká kontrolka. Keď sa v "matrixe" objaví iD ktoré neexistuje a nebolo vygenerované systémom - "matrixom" tak bliká červené svetielko. Nemáš ako oklamať tento jednoduchý algoritmus, ani keď sa rozkrájaš.
Ale máš pravdu, niektorým ľuďom nevysvetlíš ani to že zem je guľatá, alebo kruh sa točí, takže toto je asi nad Tvoje možnosti a teda aj moje. Nepochopíš jednoduché princípy fungovania PSN, takže je pre Teba veta v nejakom pochybnom článku o ešte pochybnejšom prelomení ochrany smerodatnejšia, ako princíp na ktorom sú vybudované mmorpg, mp, herné siete a komunity.
Zuby som si už vyčistil, pozeral som seriál
ROFL MP. Myslíš že Ti to dovolí hrať MP z backupu?! xD chlapče sa spamätaj. Každý BR disk má svoj unikátny kód, s ktorým sa prihlasuje do PSN. V momente ako sa tam objavia dve inštancie jedného kódu BR disku, tak Ťa bannú a o MP si môžeš tak potom písať u nás na fóre.
A btw. nie som PS3 maniak, neznášam konzolky, resp. ich mám rovnako rád - aj crapbox aj ps3. Čo neznesiem sú tupé stvorenia, ktoré majú nulové skúsenosti v danej oblasti a hrajú sa na múdrych. Som PC maniak a vždy budem, až kým mi konzola neposkytne rovnakú zábavu ako PC.
Áhááá takže píšu že PSN Ti to zachytiť nemôže. Takže vývojari PS3 hier, ktorí majú tonu skúseností s hrami a pirátením, tak pustia do sveta tisíce kópií hier bez označenia. Vysvetli mi prosím Ťa ako presne to PSN nezistí? Vygeneruje to nejaké unikátne iD aké nie je v systéme?
Máš systém "matrix" v ktorom je 5 000 000 iD. Tieto boli pridelené jednotlivým BR diskom. Keď sa v sieti v "matrixe" objaví hra, ktorá sa identifikuje rovnakým iD ako iná hra z inej konzolky [každá má svoju unikátnu MAC adresu], tak bliká kontrolka. Keď sa v "matrixe" objaví iD ktoré neexistuje a nebolo vygenerované systémom - "matrixom" tak bliká červené svetielko. Nemáš ako oklamať tento jednoduchý algoritmus, ani keď sa rozkrájaš.
Ale máš pravdu, niektorým ľuďom nevysvetlíš ani to že zem je guľatá, alebo kruh sa točí, takže toto je asi nad Tvoje možnosti a teda aj moje. Nepochopíš jednoduché princípy fungovania PSN, takže je pre Teba veta v nejakom pochybnom článku o ešte pochybnejšom prelomení ochrany smerodatnejšia, ako princíp na ktorom sú vybudované mmorpg, mp, herné siete a komunity.
Zuby som si už vyčistil, pozeral som seriál
-
hojko
Site Admin
uplink: 5770 je dnes priemerna grafika, ktora nedokaze potiahnut veci ani dnes, tak ako by mala. Dokazom je trebars Call of Duty: Modern Warfare 2 alebo Battlefield: Bad Comapny 2. Mam 5770 s procakom AMD Phenom II X4 965 a 4GB RAM, no je to taka priemerna zostava vdaka grafike. Pri CoD je vidiet v urcitych vybuchoch rapidny pokles framov, mozno sa to toci na 15 fps, mozno viac, mozno menej, tazko to odhadut, ale je to dost zle. Nieco podobne sa da povedat aj o Bad Comapny 2, pritom hry nemam pri rozliseni 1680x1050 nastavene na max a nepotrpim si ani na 8xAA a neviem co vsetko. Zial vykon grafiky je dostacujuci na hranie, ale nie pri lepsom nastaveni grafiky pri takomto rozliseni.
Co sa tyka tych tvojich 50GB titulov, tak mi prosim ta ukaz, ktore herne tituly maju takuto kapacitu. To, ze ty pouzivas na tahanie RapidShare, tak to je tvoj problem, dnes ludia nemaju problem nieco stiahnut zadarmo, hoci to bude tahat cely den, stiahne to a navyse zadarmo, takze ohanat sa tu platenim za RS je smiesne. Rovnako smiesne mi pride tvoje ohananie sa chlastanim a niecim podobnym, to, ze ty sedis mozno cele dni doma a pozeras sa do monitora, tak to je tvoj zivotny styl. Pre niekoho je zivotny styl to, ze 5x v tyzdni odrobi svoju pracu, povenuje sa rodine, domacnosti, sportu, zalubam, v piatok ci sobotu si skoci na par piv a da si k tomu mozno nejaky ten zakusok (rozumej poldeci), kde si pokeca s kamaratmi a trochu sa odviaze trebars na diskoteke... Hodnotit niekoho len na zaklade toho, ze si nekupil hru, alebo si ju napalil a oznacovat ho za socku, alkoholika a neviem co vsetko, tak to je trochu drsne a to len dokazuje ubohost diskutujuceho, ktory straca nervy, pretoze nie je akceptovany jeho nazor ostatnymi stranami v diskusii. Sposobom akym tu diskutujes by si nepochodil ani medzi alkoholikmi v krcme, pretoze ak nie prvy, tak potom druhy, ktory by sedel pri tvojom stole, tak by ti nalozil tak po nose, ze to si nevidel ani v Tekkene, nie to v este v exkluzivnom PS3 titule s nazvom Killzone 2. Urazat, zosmiesnovat a odrvacat ci prekrucat fakty, tak to ti ide
Co sa tyka tych tvojich 50GB titulov, tak mi prosim ta ukaz, ktore herne tituly maju takuto kapacitu. To, ze ty pouzivas na tahanie RapidShare, tak to je tvoj problem, dnes ludia nemaju problem nieco stiahnut zadarmo, hoci to bude tahat cely den, stiahne to a navyse zadarmo, takze ohanat sa tu platenim za RS je smiesne. Rovnako smiesne mi pride tvoje ohananie sa chlastanim a niecim podobnym, to, ze ty sedis mozno cele dni doma a pozeras sa do monitora, tak to je tvoj zivotny styl. Pre niekoho je zivotny styl to, ze 5x v tyzdni odrobi svoju pracu, povenuje sa rodine, domacnosti, sportu, zalubam, v piatok ci sobotu si skoci na par piv a da si k tomu mozno nejaky ten zakusok (rozumej poldeci), kde si pokeca s kamaratmi a trochu sa odviaze trebars na diskoteke... Hodnotit niekoho len na zaklade toho, ze si nekupil hru, alebo si ju napalil a oznacovat ho za socku, alkoholika a neviem co vsetko, tak to je trochu drsne a to len dokazuje ubohost diskutujuceho, ktory straca nervy, pretoze nie je akceptovany jeho nazor ostatnymi stranami v diskusii. Sposobom akym tu diskutujes by si nepochodil ani medzi alkoholikmi v krcme, pretoze ak nie prvy, tak potom druhy, ktory by sedel pri tvojom stole, tak by ti nalozil tak po nose, ze to si nevidel ani v Tekkene, nie to v este v exkluzivnom PS3 titule s nazvom Killzone 2. Urazat, zosmiesnovat a odrvacat ci prekrucat fakty, tak to ti ide