Myslíš? Ja sa mám, dobre. Mám čo jesť, kde spať, spokojný život, študujem, pracujem, môžem si tu písať čo chcem, počúvať a čítať čo chcem, ísť kde chcem, ja nemám problém. A 80 percent ľudí čo poznám sú na tom rovnako. 10% horšie a 10% dokonca lepšie.
Iluzia slobody. Nikto nie je tak beznadejne zotroceny ako ten kto falosne veri ze je slobodny.
Mas kvazi slobodu aby si iba drzal hubu, co aj poslusne robis.
Vojna proti terorizmu je nič. To nie je vojna. To je expanzia, západnej kultúry. Tvojej skupiny.
Ale nezlachcuj to. Aj operacia barbarosa bolo tazenie nemeckej kultury na vychod ala drang nach osten.
Su pouzite zbrane, jeden narod prehrava druhy vyhrava, ludia umieraju, to je vojna, a ty to nazves expanzia ako keby to malo byt nieco ine.
A inak zidia nie su moja skupina.
Sloboda myslenia a vyjadrovania je. Argumentovať proti tomu sa zmôžeš len výnimkami, ktoré potvrdzujú pravidlo.
Ty si iny ignorant. Irving, Zundel ti nic nehovoria, neustale prenasledovanie Kotlebu a zrusenie SP-NS ma byt co? S nacizmom na mna nechod, zakony SR nikto neporusoval. Ja sa tu rozodne slobodny necitim, takze asi nemas pravdu.
Sleduj slobodu v eu
Fúha. To je silná káva. Tento pohľad človeka by som akceptoval tak pred dvesto rokmi. Ale dnes? Biela rasa dokázala najviac, no dá sa povedať. Ale mala na to aj najlepšie podmienky, keďže mierne pásmo poskytuje optimálne podmienky pre rozvoj kultúry. Ťažko vybuduješ impérium v púšťi, na sibíri, arktíde alebo tam kde žije osem ľudí aj zo šamanom. A prvé kultúry pochádzajú z Mezopotámie, Egypt, India a Čína. Astronómia, Matematika, Medicína, Vyspelé poľnohospodárstvo.. V tom období my sme tu v strednej európe zbierali bobuľky a hrali sa zo semenníkmi pri ohníku. Takže si nemyslím, že je to o bielej rase, a už vôbec nie rase ako takej, ale skôr podmienkam k rozvoju. A potvrdil by ti to hocijakí odborník na túto oblasť.
S tymto enviromentalnym argumentom na mna nechod. Prostredie je nic, nema absolutne ziaden vplyv na geneticky predurcenie, maximalne tak na IQ. Pisem to tu uz niekolkokrat aj severny europania mali tazke podmienky a ich vyvoj bol rovnaky. Tiez si porovnaj aj Juznu a Severnu Ameriku, kde v prvom pripade bol miesnie uplne typicke naopak v severnej amerike sa tomu vyhybali, rozdieli v kvalite krajin viac nez jasne.
Ale najlepsim prikladom bude zrejme Haiti
http://beo.sk/historia/785-rasa-farba-a ... ibeh-haiti
Dalisa vec. Mezopotania, Egypt a podobne boli biely ludia, precitaj si knihu Pochod titanov.
Stale dokola to vase opakovanie o rovnosti ludi, pricom uplne ignorujete realitu, to ze najvacsie kriminalne zivli su vzdy v nebielych zlozkach, ci uz su to cigani alebo cernosi a je uplne jedno v akom je to prostredi.
Spolupracovať nemôžme? A koľko zdrojov berie západ z tých tretích krajín ty mudrlant?
Ako ma toto suvisiet s tym ze tam su zaostalejsi ludia?
Tu vidiet opat tu humanisticku zaslepenost. Naco mam spolupracovat ked tam mozme napochodovat a si to zobrat a zadarmo, oni len ticho budu pozerat lebo aj tak s tym nic nespravia, nebudu schopny s tym nieco spravit.
A o akej pravdepodobnosti vývoja to hovoríš? To spojenie si si sám vymyslel alebo ti to niekto poradil?
To ze sa biela rasa vyvijala rychlejsie ako ostatne je fakt (sam to ani nepopieras), viac ti k tomu nemam co povedat.
Aha takže mám čakať zajtra monarchiu alebo že mi feudál pridelí pôdu na obrábanie? A demokratický princíp ktorí poznala antika neznamená, že mali dnešné spoločenské zriadenie. Proste prispeli myšlienkou do vývoja. To čo prichádza? A čo také prichádza? Čakáš 2012? No čo, ekonomické a spoločenské krízy tu vždy boli a vždy budú. A vždy tu budú takí čo budú veštiť koniec sveta..
Zas to tvoje zbytocne kecanie okolo podstaty. To ze ideme casovo stale dopredu este nezaneman ze tu zavadzame a realizujeme aj lepsie rezmi a systemi.
Fakt je že tam na zbedačenom národe po prvej svetovej, hyperinflácii a veľkej depresii nastalo niečo ako celonárodné otroctvo pod taktovkou temer úplne štátom ovládanej a plánovanej ekonomiky, úplne oddanej zadlžovaniu, zbrojeniu a budovaniu najlepšej armády na svete. Žiaden ekonomický ani sociálny blahobyt tam nikdy nenastal. To je len zlý účelový výklad historickej udalosti.
Nie, to je len tvoje ignorovanie historie, ludia si ten rezim zvolili, boli s nim vo vacsine aj spokojny, dokonca aj po vojne podobne rezimi volili
http://www.hojko.com/post1414869.html#p1414869