momentalne mam otvorenych 23 okien v opere(menej ich nieje nikdy skor viac)gogo956 napísal:markus
ja proti konzolam nic nemam, ale idem mi o nieco ine..
Pozri sa, konzolistom nevadi ze maju slabe pc, pretoze ich priorita je hrat hry zo super grafikou na konzole. To beriem.
Ale existuju ludia, ktori uz hry velmi nehraju, iba obcas na relax, ale o to viac pracuju s pocitacom. Napriklad ja ked som iba na nete,uplne bezne, tak komp musi zvladnut cca 20 okien Firefoxu otvorenych naraz, stahovanie 5 a viac torrentov, jedno priame stahovanie cez Firefox,Zonealarm,Avast /s tym ze ho rucne pustam na priebezne scanovanie/,TOR,Proxy switcher, Winamp,atd
A teraz si skus predstavit ako to vsetko zatazuje systemove prostriedky ked do toho si chcem este pustit youtube klip v 1080p, alebo videjko v HD.
Samozrejme ocakavam ze to vsetko pocitac zvladne bez nejakeho zavahania a odozva systemu bude bleskova. Takze uz z principu si nemozem dovolit slaby pocitac a preto sa mi zda lepsia varianta bez konzoly ale s nadupanym peckom s ktorym si clovek porobi vsetko co chce. Ked napriklad budes chciet raz skonvertovat nejake vecsie video, alebo nejaku podobnu vykonovo narocnu ulohu tak to na tom starom pecku co mas iba na net, bude trvat pol dna. Chapes co chcem povedat? Silne pecko je univerzalny nastroj, na ktorom mozes robit vsetko a efektivne aj ked je pravda ze uplne lacne to nie je.
k tomu iTunes, uTorrent(ten taha alebo uploaduje nonstop), Avira, Air Video Server, Skype
a vsetko co potrebujem mi ide bez problemov, samozrejme ked by som chcel Photoshop tak uz je problem ale na to ten notas kupovany nebol
dokonca aj videa v 720 idu, 1080 uz nie ale tie na nom nikdy nepojdu(na 11,6" displej je to trochu zbytocne)
ja som uz niekolkokrat pisal ze konzola nieje pre kazdeho, pre mna ma tu vyhodu ze sa po 20tich rokoch nemusim starat o pocitac, co mi usetri vela casu a cas je to najdrahsie lebo to si clovek za nic na svete nekupi