zimne pneu akcia?
zimne pneu akcia?
zdravim.. neviete o nejakej akcii na zimne pneu, rozmer 225/40/18
nemusi to byt nic extra kedze su to len zimne kde sa jazdi velmi malo.. ja som nasiel toto http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... sowigan=Wi
http://www.pneutesty.sk/nankang/sv-1-winter-plus/
diky vopred za dalsie tipy.
nemusi to byt nic extra kedze su to len zimne kde sa jazdi velmi malo.. ja som nasiel toto http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... sowigan=Wi
http://www.pneutesty.sk/nankang/sv-1-winter-plus/
diky vopred za dalsie tipy.
-
Francek
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: zimne pneu akcia?
chces sa zabit, pripadnie niekoho?
??? precoFrancek napísal:chces sa zabit, pripadnie niekoho?
-
speq
Medium Star
Trussardi , neviem ci si dobre pamatam ale tusim mas peugeot , vidim ze na tom chces nechat asi letne 18tky ??? a to ti naozaj neodporucujem , na zimu zober dake 17tky pneu a daj tam dake plechove disky alebo hlinikove ktore mozes znicit : )
inak si znicis 18tky a mozu ti tvrdit ze ano su na zimu .. to je pravda ale nie su na sol , by si musel po kazdej jazde umyvat kolesa aby ti sol nevyzrala disky
inak si znicis 18tky a mozu ti tvrdit ze ano su na zimu .. to je pravda ale nie su na sol , by si musel po kazdej jazde umyvat kolesa aby ti sol nevyzrala disky
Ja som objednaval zimne pneu pred 2 tyzdnami. Jedna stala 33€ v akcii z az-pneu, ani nejlevnejsipneu.cz nemali take dobre ceny. Vdaka dobrej rade od znameho som usetril na jednej pneu 8e, teraz stoja viac ako 41€, vraj to boli vtedy este vypredajove ceny na zimne pneu, teraz su ceny nastavene na zimnu sezonu a kedze bude rast dopyt tak aj ceny upravili nahor, pricom je to stale ta ista pneumatika.
nie ja mam 2x 18ky .. jedne na leto druhe na zimuspeq napísal:Trussardi , neviem ci si dobre pamatam ale tusim mas peugeot , vidim ze na tom chces nechat asi letne 18tky ??? a to ti naozaj neodporucujem , na zimu zober dake 17tky pneu a daj tam dake plechove disky alebo hlinikove ktore mozes znicit : )
-
speq
Medium Star
jaj tak potom je to okej : ) tie co si dal vypadaju okej ja by som sice priplatil na kazdej gume 20 euro naviac a bral by som uz dake Continentaly : )
speq: tak letne mam drahsiu serioznu znacku.. ale zimne stacia lacnejsie menej zname hlavne nech plnia ucel 
-
Francek
Star
Kde potrebujes lepsie vlastnosti pneu: na snehu alebo na asfalte ? rozmyslaj 
18ky na zimu? To uz radsej mensi rozmer a poriadne gumy. V zime by mi islo skor o funkcnost ako o to, ze ako to vyzera. Na gumach by som nesetril, toboz nie na zimnych
a? na A5 som dokonca videl zimne 19 .. jak som nesetril na letnych tak na zimnych musim trocha setrit
Francek: no napr. tie nankang znacka nic moc ale podla testov a spravani na snehu nedopadli zle
Francek: no napr. tie nankang znacka nic moc ale podla testov a spravani na snehu nedopadli zle
no ja neviem, sice 14 a 15tky mam len skusenosti s Matadorom, MP 45ci54 ?
drzali jak klince.. mam ich aj teraz.. spokojnost..
drzali jak klince.. mam ich aj teraz.. spokojnost..
-
RATZINGER666
Darca
chalani, co tento rok kupujeme na prezutie?
-
midnight_man
Guru
18" na zimu je ako ísť do hôr v šlapkách....
... podla toho na ake auto, lima bezne jazdia aj na 19", ale v tomto pripade tusim ide o 307cc, takze v tom pripade mas pravdu 
// ze je to naoko pekne, to nepopieram, no prakticka stranka je druha strana mince
// ze je to naoko pekne, to nepopieram, no prakticka stranka je druha strana mince
-
midnight_man
Guru
osobne na zimu všade kam sa dá dávam 15"..... teraz prvú zimu som kupil P307 kde sa dá iba jeden rozmer 205/55/16....akurat hladam nejake rozumne obutie...to auto neposlúcha ani na asfalte, tesim sa na zimu...hh
nechapem naco sem pisete taketo koko.iny .. tema je o zimnych pneumidnight_man napísal:18" na zimu je ako ísť do hôr v šlapkách....
smejo: neviem co je na tom u novych facelift CC 18ky pekne sedia .. v zime to akurat kus viac zerie ale mna to netrapi
nasiel som jedneho co predava skoro nepouzite dunlop winterSport3D tak uvidime ci sa dohodneme..
-
Holubar
Darca
Ja na zimu kupujem 195/65 R15, znacka bude Goodyear Ultragrip, cena niekde okolo 55 EUR/ks. Pojde to na starsie elektrony, co som dostal za dobru cenu od znameho, tak snad to neoprem niekde o obrubnik.
Neviem, ci je dobry napad setrit na zimnych. Toho snehu mozno az tolko nebude, ale ovela viac sa bude behat na mokrych cestach a to je na smyk, ako stvorene. Cize ako pise Kibo, ruky prec od cinskej pomsty
Neviem, ci je dobry napad setrit na zimnych. Toho snehu mozno az tolko nebude, ale ovela viac sa bude behat na mokrych cestach a to je na smyk, ako stvorene. Cize ako pise Kibo, ruky prec od cinskej pomsty
No ja mam na zimu 17" lebo ine sa mi ani nedaju podla technicakumidnight_man napísal:18" na zimu je ako ísť do hôr v šlapkách....
edit// obuvam tento rok zrejme Pirelli W 210 SottoZero 225/45 R17 91 H
-
Clean_Up
Professional
Tento rok: Continental Winter Contact TS830RATZINGER666 napísal:chalani, co tento rok kupujeme na prezutie?
Holubar » Dlho som rozmýšlal, medzi GoodYear UltraGrip 7+, alebo Continental Winter Contact TS830, nakoniec idem do CWC TS830. Obstáli lepšie v testoch a stoja rovnako.