Mafia 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Anem
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Mafia 2

Príspevok od používateľa Anem »

SSemteXX napísal:Normálne screeny/kópie občianskeho preukazu by som požadoval na hranie Mafii 2, potom to vo svete vyzerá tak ako teraz.
... požičiam si bratov občiansky...
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

SSemteXX napísal:Normálne screeny/kópie občianskeho preukazu by som požadoval na hranie Mafii 2, potom to vo svete vyzerá tak ako teraz.
K tomuto asi len toľkoto: :lol: :smt082 :aasmile10:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

A keby brat nebol doma, tak si staci vecer pustit TV :) Ale ja si stale myslim, ze ak niekoho skutocne dokaze oplyvnit pocitacova hra natolko, aby niekomu ublizil, tak to je psychicky chory jedinec a ak by ho k tomu nemotivovala hra, tak by to bol nejaky film alebo hocico ine, kedze kazdy zdravo uvazujuci clovek vie oddelit realitu a hru.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:A keby brat nebol doma, tak si staci vecer pustit TV :) Ale ja si stale myslim, ze ak niekoho skutocne dokaze oplyvnit pocitacova hra natolko, aby niekomu ublizil, tak to je psychicky chory jedinec a ak by ho k tomu nemotivovala hra, tak by to bol nejaky film alebo hocico ine, kedze kazdy zdravo uvazujuci clovek vie oddelit realitu a hru.
Celkovo, či už v menšej miere ovplyvňuje mládež televízia, hry atď.
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

Skor taketo hry su nato aby si si v nich vybil zlost. Ked mas chut niekoho zabit, odrezat mu hlavu motorovou pilou a namocit mu do krku tak si bud zahras Postal a vyblbnes sa tam alebo si radsej zoberes otcovu motorovku z garaze a pojdes pilit hlavy do mesta ?
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

skazatoN napísal:Skor taketo hry su nato aby si si v nich vybil zlost. Ked mas chut niekoho zabit, odrezat mu hlavu motorovou pilou a namocit mu do krku tak si bud zahras Postal a vyblbnes sa tam alebo si radsej zoberes otcovu motorovku z garaze a pojdes pilit hlavy do mesta ?
No myslím že hru hrajú aj 12-ročný a tí sa nepotrebujú vyventilovať s motorovkou. :lol:
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Keď zvykneš mať chuť niekoho zabiť, odrezať hlavu motorovov pilou nemáš sa čo hrať ale máš sa dať liečiť. Podľa tvojich slov si psychicky narušený jedinec ktorý potrebuje pomoc.
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

No niektorym ludom ktorych som stretol v mojom zivote by som to doprial a aj by si to zasluzili :D
A nehraj sa na velkeho moralistu pls ;) strasne nemam rad ked niekdo berie vsetko smrtelne vazne
Gusttafa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Gusttafa »

btw tý ktorý mali problém so zvukom (s dabingom vo videach), tak si prepnite v nastavení zvukovky repraky na stereo...(ak to tu už je riešenie tak sry). kamarátovi to aspoň pomohlo
Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

Mne to nepomohlo, neviete ako vyriesit ten zvuk v tych videach?
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Skus preinstalovat ovladace. Daj si najnovsie.
Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

na zvukovky nevychadzaju casto nove, ani niesu. a v inych hrach mi to ide a tiez vo zvukovych programoch mi vsetko vpohode ide.. stahujem si inu verziu..
Lionelll
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lionelll »

asi sa to sem nehodi ale preco ked dam rozbalit vsetkych 16partov tak mi vypise CRC failed in bcz-mafia2.iso. The file is corrupt ?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Lionelll napísal:asi sa to sem nehodi ale preco ked dam rozbalit vsetkych 16partov tak mi vypise CRC failed in bcz-mafia2.iso. The file is corrupt ?
Niektorý alebo viac partov (častí) je poškodených. V logu WinRaru by ti malo vypísať aj ktorý je poškodený. Treba ho stiahnuť znova.
Lionelll
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lionelll »

napisalo mi ze posledny aj som ho skusil stiahnut znova ale nic...
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pridávam obrázok z 10. kapitoly - pohľad "z hora"
Prílohy
l.gif
(935.94 KiB) 761 stiahnutí
k.gif
(825.93 KiB) 763 stiahnutí
-hitman-
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa -hitman- »

Nestretol sa niekto s problémom, ze vzdy po vypnutí hry, sa jas displeja zníži na minimum? Ledva sa da citat z displeja. Musím dat: prepnut uzivatela/odhlasit/restartovat pc. Vtedy sa display rozsvieti uz pri odhlasovani. Ovladace som vyskusal viacere, mam Ati. Dakujem
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Prečo to maš take zašumene?
Inak v tej misii sa mi talo že SPOILER: ked som čiel dole tim vozikom, vybuchlo to, mal som ist cez okno do hotela tak miesto toho ma hodilo nas5 na strechu a že mam postrielat gangstrov (ktorych som predtim zabil) a nikto tam nebol len ja a joe a bežal som hore na ten vytah a nepustilo ma to že najprv musim všetkych zabit ale nikto tam nebol tak som len tak strielal a zrazu sa pri mne objavil joe a už ten vytah šiel :lol: a potom to išlo normalne :D

Hral som to na ps3
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

-hitman- napísal:Nestretol sa niekto s problémom, ze vzdy po vypnutí hry, sa jas displeja zníži na minimum? Ledva sa da citat z displeja. Musím dat: prepnut uzivatela/odhlasit/restartovat pc. Vtedy sa display rozsvieti uz pri odhlasovani. Ovladace som vyskusal viacere, mam Ati. Dakujem
staci ctrl+alt+del

aspon mne to pomaha
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

-hitman- napísal:Nestretol sa niekto s problémom, ze vzdy po vypnutí hry, sa jas displeja zníži na minimum? Ledva sa da citat z displeja. Musím dat: prepnut uzivatela/odhlasit/restartovat pc. Vtedy sa display rozsvieti uz pri odhlasovani. Ovladace som vyskusal viacere, mam Ati. Dakujem
Je to problém grafických kariet ATI HD 4xxx (možno aj iných, ale ja viem o týchto)
Treba buď počkať na nový driver (najnovší nepomáha) alebo hru vypínaj pomocou ctrl+alt+del. Potom budeš mať normálny jas. A keď už máš to stmavené, tak hru zapni a vypni pomocou spravcu uloh.
Napísať odpoveď