... požičiam si bratov občiansky...SSemteXX napísal:Normálne screeny/kópie občianskeho preukazu by som požadoval na hranie Mafii 2, potom to vo svete vyzerá tak ako teraz.
Mafia 2
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mafia 2
K tomuto asi len toľkoto:SSemteXX napísal:Normálne screeny/kópie občianskeho preukazu by som požadoval na hranie Mafii 2, potom to vo svete vyzerá tak ako teraz.
A keby brat nebol doma, tak si staci vecer pustit TV
Ale ja si stale myslim, ze ak niekoho skutocne dokaze oplyvnit pocitacova hra natolko, aby niekomu ublizil, tak to je psychicky chory jedinec a ak by ho k tomu nemotivovala hra, tak by to bol nejaky film alebo hocico ine, kedze kazdy zdravo uvazujuci clovek vie oddelit realitu a hru.
-
Anem
Star
Celkovo, či už v menšej miere ovplyvňuje mládež televízia, hry atď.GothaR napísal:A keby brat nebol doma, tak si staci vecer pustit TVAle ja si stale myslim, ze ak niekoho skutocne dokaze oplyvnit pocitacova hra natolko, aby niekomu ublizil, tak to je psychicky chory jedinec a ak by ho k tomu nemotivovala hra, tak by to bol nejaky film alebo hocico ine, kedze kazdy zdravo uvazujuci clovek vie oddelit realitu a hru.
Skor taketo hry su nato aby si si v nich vybil zlost. Ked mas chut niekoho zabit, odrezat mu hlavu motorovou pilou a namocit mu do krku tak si bud zahras Postal a vyblbnes sa tam alebo si radsej zoberes otcovu motorovku z garaze a pojdes pilit hlavy do mesta ?
-
Anem
Star
No myslím že hru hrajú aj 12-ročný a tí sa nepotrebujú vyventilovať s motorovkou.skazatoN napísal:Skor taketo hry su nato aby si si v nich vybil zlost. Ked mas chut niekoho zabit, odrezat mu hlavu motorovou pilou a namocit mu do krku tak si bud zahras Postal a vyblbnes sa tam alebo si radsej zoberes otcovu motorovku z garaze a pojdes pilit hlavy do mesta ?
Keď zvykneš mať chuť niekoho zabiť, odrezať hlavu motorovov pilou nemáš sa čo hrať ale máš sa dať liečiť. Podľa tvojich slov si psychicky narušený jedinec ktorý potrebuje pomoc.
No niektorym ludom ktorych som stretol v mojom zivote by som to doprial a aj by si to zasluzili 
A nehraj sa na velkeho moralistu pls
strasne nemam rad ked niekdo berie vsetko smrtelne vazne
A nehraj sa na velkeho moralistu pls
btw tý ktorý mali problém so zvukom (s dabingom vo videach), tak si prepnite v nastavení zvukovky repraky na stereo...(ak to tu už je riešenie tak sry). kamarátovi to aspoň pomohlo
Mne to nepomohlo, neviete ako vyriesit ten zvuk v tych videach?
Skus preinstalovat ovladace. Daj si najnovsie.
na zvukovky nevychadzaju casto nove, ani niesu. a v inych hrach mi to ide a tiez vo zvukovych programoch mi vsetko vpohode ide.. stahujem si inu verziu..
asi sa to sem nehodi ale preco ked dam rozbalit vsetkych 16partov tak mi vypise CRC failed in bcz-mafia2.iso. The file is corrupt ?
Niektorý alebo viac partov (častí) je poškodených. V logu WinRaru by ti malo vypísať aj ktorý je poškodený. Treba ho stiahnuť znova.Lionelll napísal:asi sa to sem nehodi ale preco ked dam rozbalit vsetkych 16partov tak mi vypise CRC failed in bcz-mafia2.iso. The file is corrupt ?
napisalo mi ze posledny aj som ho skusil stiahnut znova ale nic...
-
Anem
Star
pridávam obrázok z 10. kapitoly - pohľad "z hora"
Nestretol sa niekto s problémom, ze vzdy po vypnutí hry, sa jas displeja zníži na minimum? Ledva sa da citat z displeja. Musím dat: prepnut uzivatela/odhlasit/restartovat pc. Vtedy sa display rozsvieti uz pri odhlasovani. Ovladace som vyskusal viacere, mam Ati. Dakujem
Prečo to maš take zašumene?
Inak v tej misii sa mi talo že SPOILER: ked som čiel dole tim vozikom, vybuchlo to, mal som ist cez okno do hotela tak miesto toho ma hodilo nas5 na strechu a že mam postrielat gangstrov (ktorych som predtim zabil) a nikto tam nebol len ja a joe a bežal som hore na ten vytah a nepustilo ma to že najprv musim všetkych zabit ale nikto tam nebol tak som len tak strielal a zrazu sa pri mne objavil joe a už ten vytah šiel
a potom to išlo normalne
Hral som to na ps3
Inak v tej misii sa mi talo že SPOILER: ked som čiel dole tim vozikom, vybuchlo to, mal som ist cez okno do hotela tak miesto toho ma hodilo nas5 na strechu a že mam postrielat gangstrov (ktorych som predtim zabil) a nikto tam nebol len ja a joe a bežal som hore na ten vytah a nepustilo ma to že najprv musim všetkych zabit ale nikto tam nebol tak som len tak strielal a zrazu sa pri mne objavil joe a už ten vytah šiel
Hral som to na ps3
staci ctrl+alt+del-hitman- napísal:Nestretol sa niekto s problémom, ze vzdy po vypnutí hry, sa jas displeja zníži na minimum? Ledva sa da citat z displeja. Musím dat: prepnut uzivatela/odhlasit/restartovat pc. Vtedy sa display rozsvieti uz pri odhlasovani. Ovladace som vyskusal viacere, mam Ati. Dakujem
aspon mne to pomaha
-
Corn Flake
Guru wannabe
Je to problém grafických kariet ATI HD 4xxx (možno aj iných, ale ja viem o týchto)-hitman- napísal:Nestretol sa niekto s problémom, ze vzdy po vypnutí hry, sa jas displeja zníži na minimum? Ledva sa da citat z displeja. Musím dat: prepnut uzivatela/odhlasit/restartovat pc. Vtedy sa display rozsvieti uz pri odhlasovani. Ovladace som vyskusal viacere, mam Ati. Dakujem
Treba buď počkať na nový driver (najnovší nepomáha) alebo hru vypínaj pomocou ctrl+alt+del. Potom budeš mať normálny jas. A keď už máš to stmavené, tak hru zapni a vypni pomocou spravcu uloh.