Ano rozumiem ... ok idem ti tu tvoju 11 rozobrat uplne od zaciatkuJussi napísal:no ty sa do toho rozumieš čo? nebud smiešny
Cassilas ... ok to beriem toho by som tam dal tiez
Sergio Ramos ... tiez moze byt je jeden z najlepsich
Dani Alves .... chlapec nezartuj ... videl si hrat Alvesa niekedy stopera ? Jeho najvacsou prednostou je schopnost tvorit hru po bokoch potiahnut loptu po ciare a vynikajuco odcentrovat ... toto by asi na stoperovy tazko mohol robit cize 0 bodov
Skrtel ... Skrtel jeden z najlepsich obrancov isto nie je a ani nikdy asi nebude. Nemozes ho porovnat s takym Terrym - nevravim ez nema svoje kvality ale do TOP 11 isto nie.
Evra ... noo s prizmurenim jedneho oka ... ale urcite by som nasiel lepsich od neho.
Kaka, Lampard ... toto povazujem za najlepsi vtip celej tej tvojej 11ky ... videl si ty hrat niekedy futbal ? Alebo si tu zostavu skladal z mien ktore si pocul od kamaratov? Kaka ani Lampard v zivote nehrali a nebudu hrat defenzivneho zaloznika. Ich robota na ihrisku je tvorit hru poitahnut na finalnu prihravku a prip. zakoncit. Nie robit tzv. ciernu robotu co maju na starosti def. zaloznici.
Ja ... ako vtip je to dobre ... ale inak no comment
Ronaldo ... ano mozno 2 roky do zadu by som tam Kristinu dal ... teraz keby som mal vybrat na to miesto hraca tak to by bol Messi alebo Ribery. Ronaldo uz postupne straca lesk a viac sa pise o jeho je**ckach s Paris Hilton a podobnymi ako o jeho vykonoch.
Tevez ... mnohumi precenovany ... podla mojho nazoro by ale byt mohol ale nie ako stiahnuty utocnik pretoze on je skor zakoncovatel ..preto by som ho postavil vedla nejakeho utocnika nie za neho.
Torres ... k tomu vyhrady nemam
Takze tu som ti pekne povedal nazor k tej tvojej 11ke a chcem teraz pocut ze co je na tom smiesne a ze v com sa nevyznam ...