Najlepsia futbalova 11

O športe...
- eXo -
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa - eXo - »

Jussi napísal:no ty sa do toho rozumieš čo? nebud smiešny
Ano rozumiem ... ok idem ti tu tvoju 11 rozobrat uplne od zaciatku

Cassilas ... ok to beriem toho by som tam dal tiez

Sergio Ramos ... tiez moze byt je jeden z najlepsich
Dani Alves .... chlapec nezartuj ... videl si hrat Alvesa niekedy stopera ? Jeho najvacsou prednostou je schopnost tvorit hru po bokoch potiahnut loptu po ciare a vynikajuco odcentrovat ... toto by asi na stoperovy tazko mohol robit cize 0 bodov
Skrtel ... Skrtel jeden z najlepsich obrancov isto nie je a ani nikdy asi nebude. Nemozes ho porovnat s takym Terrym - nevravim ez nema svoje kvality ale do TOP 11 isto nie.
Evra ... noo s prizmurenim jedneho oka ... ale urcite by som nasiel lepsich od neho.

Kaka, Lampard ... toto povazujem za najlepsi vtip celej tej tvojej 11ky ... videl si ty hrat niekedy futbal ? Alebo si tu zostavu skladal z mien ktore si pocul od kamaratov? Kaka ani Lampard v zivote nehrali a nebudu hrat defenzivneho zaloznika. Ich robota na ihrisku je tvorit hru poitahnut na finalnu prihravku a prip. zakoncit. Nie robit tzv. ciernu robotu co maju na starosti def. zaloznici.
Ja ... ako vtip je to dobre ... ale inak no comment
Ronaldo ... ano mozno 2 roky do zadu by som tam Kristinu dal ... teraz keby som mal vybrat na to miesto hraca tak to by bol Messi alebo Ribery. Ronaldo uz postupne straca lesk a viac sa pise o jeho je**ckach s Paris Hilton a podobnymi ako o jeho vykonoch.

Tevez ... mnohumi precenovany ... podla mojho nazoro by ale byt mohol ale nie ako stiahnuty utocnik pretoze on je skor zakoncovatel ..preto by som ho postavil vedla nejakeho utocnika nie za neho.
Torres ... k tomu vyhrady nemam

Takze tu som ti pekne povedal nazor k tej tvojej 11ke a chcem teraz pocut ze co je na tom smiesne a ze v com sa nevyznam ...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

to bola najvacsia chyba ManU, ze pustili Carlosa Teveza, videl som skoro vsetky ich zapasy, a tie, v ktorych hral bol casto najlepsim na ihrisku a to aj za cias CR
ziadny utocnik ( mozno rooney) tak nepracuje pre to, aby ziskal stratenu loptu alebo si pre nu prisiel do hlbky pola
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Najlepsia futbalova 11

Príspevok od používateľa Blackangel »

--------------cech--------------
Maicon----lucio---Terry----G.Bale
-------------Essien-------------
----Gerrard----Xavi----Iniesta---
---------Messi------------------
-------------Drogba-------------

moja 11ka mozno by som vymenil este iniestu za kaku a potom messiho poziciu by som dal gerrarda.. nech messi je zaloznikom po stranach kde ho maicon moze podporit
Auruz
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Auruz »

ako mozes dat do NAJLEPSIEJ (chapem ze podla teba, ale ajtak) jedenastky petra cecha? je to uplne priemerny brankar, keby nemala Chelsea taku obranu aku ma, tak by hned hladali ineho brankara, pretoze cech by si ani neprdol
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Auruz napísal:ako mozes dat do NAJLEPSIEJ (chapem ze podla teba, ale ajtak) jedenastky petra cecha? je to uplne priemerny brankar, keby nemala Chelsea taku obranu aku ma, tak by hned hladali ineho brankara, pretoze cech by si ani neprdol
to je moja jedenastka ja si to tak myslim... a ci je brankar dobry to zalezi na vela okolnostiach .... kazdy ma svoj nazor na svetovu triedu.. a ja si myslim ze cech je vhodny .. ako kazdy iny si mysli ze C.ronaldo patri k SPICKE alej a si myslim ze ten hrac nepatri k spicke .

PS zaklad uspechu brankara zalezi na stasti a dobra defenziva a trener.. keby ze posadis Van der sara ako brankar nejakeho slabeho tymu so slabou obranou .. myslim ze by nezahviezdil ....
ako vidis Cech pred prichodom Mourinha nebol nejak znamy.. ani cela Chelsea.. a vidis co ten trener dokazal spravit stym tymom
alebo ked sa kuknes na Julia cezara.. myslim ze Mourinho ho pekne vytiahol...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

ako vidis Cech pred prichodom Mourinha nebol nejak znamy.. ani cela Chelsea.. a vidis co ten trener dokazal spravit stym tymom
Chelsea bola znama aj pred prichodom Mourinha, napr Ranieri sa dostal do semifinale LM.

A ten tym vybudoval Abramovic nie Mourinho. To Fergusson a Wenger vybudovali tym. Mourinho len prisiel do bohateho klubu a kupili mu koho si zaziadal. Ten tym sa nevybudoval ale kupil.
alebo ked sa kuknes na Julia cezara.. myslim ze Mourinho ho pekne vytiahol...
Myslim si ze nie, Cezar bol pekne vytiahnuty aj pred prichodom Mourinha.

A aby som aj ja postol svoju momentalnu naj 11.

--------Casillas--------
Ramos--Pique--Terry--Bale
------Yaya Toure---------
---Xavi---------Iniesta
Messi---Drogba---C Ronaldo

nahradnici: Julio Cezar, Maicon, Gerrard, Snajder, Villa.
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

kamo tak stym nemas pravdu .. chelsea bola na vrcholi ked prisiel mourinho !!! a to ze moze kupovat hracov ako chce to je pravda ale zas sa kukni na REAL madrid... maju hracov az po krk a nic nehraju ... alebo sa kukni mounrinho prisiel do itneru a vyhral 3 pohare co neni jednoduche za 1 rok ... alebo dokazat s FC porto vyhrat ligu majstrov tiez neni jednoduche.. kukni sa co on odisiel klub tiez upada...
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

toto je moja TOP 11 podla mna

Casillas -- myslim si ze tam nema moc konkurencie momentalne
Ramos - Pique - Terry - A.Cole - na PO a LO sa da polemizovat podla formy hracov, takze PO by mohol byt Maicon a LO Evra
Essien pre mna to je No. 1 All Around stredopoliar, takze najkompletnejsi stredopoliar.
Xavi - Sneijder - Neviem ci by mohli obaja spolu hrat ale myslim si aj ano. a xavi na pozici playmakera nema konkurenciu. a dokazal by som si tam predstavit aj Frankieho, na sneijderovej pozicii.
RW-Messi LW-Iniesta -- Obe kridla su tam uplne zasluzene. akurat CR7 a Robben by tam mohli byt na RW, a LW Ribery. Ale Riberyho aj Robbena dost suzuju zranenia.
Drogba momentalne je to cislo jedna utocnik. a hned za nim na druhe miesto Villa.

a chcem este dodat, ze som neni fanusik Barcy, ale ak mam byt objektivny, tak tito hraci si tam jednoznacne zasluzia byt.

// a este by som chcel dodat, ze Alex by si tam mozno aj zasluzil byt namiesto Terryho. Alex je podla mna stoper na velmi dobrej urovni.
A este asi by som mal zmenit Terryho, nie na Alexa, ale uplne som zabudol na jednoho stopera - Lucio.
kali520
Darca
Darca

Blackangel napísal:kamo tak stym nemas pravdu .. chelsea bola na vrcholi ked prisiel mourinho !!! a to ze moze kupovat hracov ako chce to je pravda ale zas sa kukni na REAL madrid... maju hracov az po krk a nic nehraju ... alebo sa kukni mounrinho prisiel do itneru a vyhral 3 pohare co neni jednoduche za 1 rok ... alebo dokazat s FC porto vyhrat ligu majstrov tiez neni jednoduche.. kukni sa co on odisiel klub tiez upada...
Takze:

1 Mourinho prisiel do Chelsea rok po tom co ju kupil Abramovic a ten prvy rok bol Raniery v lige druhy a v semfinale LM, cize celkom dorby vysledok nato ze pred tou sezonou sa Chelsea pohybovala niekde medzi 6-5 miestom.

2. Zda sa ti ze Chelsea teraz upada? Vyhra v FA cupe a v lige ti nedavaju za pravdu a ani momentalna forma chelsea, po troch kolach skore 14:0. Kedy to bolo za Mourinha?

3. Madrid nehraje hovno a ani nehral za Pelegriniho. Skoncil len o 1 bod za Barcelonou s nieco cez vyse 100 nastrielanymi golmi.

4. Ked do Interu dosiel Mourinho, Inter nemal konkurecniu. Juventus bol tusim v druhej lige alebo z nej prisiel (teraz neviem), AC bolo v krize, AS Rim jednoducho neni az taka kvalita ako Milanske kluby.

5. Vitazstvo Porta velmi velke stastie. Porto malo len jedneho tazkeho supera to Manchester, ktory tiez nemal zrovna vtedy formu. Porto malo potom smiesnych superov, v semifinale malo Deportivo La Corunu, kde po otrasnom dvojzapase nakoniec vyhralo Porto po penalte (tiez neviem ci nebola nahdou dost diskutabilna). Vo finale Porto dostalo dalsie prekvapenie, supera jeho kvalit a to Monaco.

6. Nespochybnujem Mourinhovu kvalitu ale treba sa pozriet aj na okolnosti. Mozme uznat ze s Portom nieco dosiahol. Ale pride potom do Chelsea najbohatsieho muzstva v tej dobe. V lige mali krizu jak Manchester tak Arsenal, ked sa z tej krizi Manchester dostal, Mourinho ligu uz nevyhral, dalsiu sezonu bol prepusteny po remize s Rosenborgom. Do Interu prisiel tiez s tym ze v tej dobe Inter konkurenicu v taliansku nemal a Mancini tam druhym rokom vyhral ligu. Vseci favoriti za zmietali v krize. Vitazstov Interu v LM k tomu vyhrady nemam a zrejme zasluha prinalezi jemu, aj ked sposob akym to vyhral mi je totalne ze protivny (trapny vykon v Barcelone). A teraz znova prestupil do klubu ktory ma obrovsky potencial a mohol uz vyhrat davno pred nim len mal kus smolu.
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Takze:

1 Mourinho prisiel do Chelsea rok po tom co ju kupil Abramovic a ten prvy rok bol Raniery v lige druhy a v semfinale LM, cize celkom dorby vysledok nato ze pred tou sezonou sa Chelsea pohybovala niekde medzi 6-5 miestom.

2. Zda sa ti ze Chelsea teraz upada? Vyhra v FA cupe a v lige ti nedavaju za pravdu a ani momentalna forma chelsea, po troch kolach skore 14:0. Kedy to bolo za Mourinha?

3. Madrid nehraje hovno a ani nehral za Pelegriniho. Skoncil len o 1 bod za Barcelonou s nieco cez vyse 100 nastrielanymi golmi.

4. Ked do Interu dosiel Mourinho, Inter nemal konkurecniu. Juventus bol tusim v druhej lige alebo z nej prisiel (teraz neviem), AC bolo v krize, AS Rim jednoducho neni az taka kvalita ako Milanske kluby.

5. Vitazstvo Porta velmi velke stastie. Porto malo len jedneho tazkeho supera to Manchester, ktory tiez nemal zrovna vtedy formu. Porto malo potom smiesnych superov, v semifinale malo Deportivo La Corunu, kde po otrasnom dvojzapase nakoniec vyhralo Porto po penalte (tiez neviem ci nebola nahdou dost diskutabilna). Vo finale Porto dostalo dalsie prekvapenie, supera jeho kvalit a to Monaco.

6. Nespochybnujem Mourinhovu kvalitu ale treba sa pozriet aj na okolnosti. Mozme uznat ze s Portom nieco dosiahol. Ale pride potom do Chelsea najbohatsieho muzstva v tej dobe. V lige mali krizu jak Manchester tak Arsenal, ked sa z tej krizi Manchester dostal, Mourinho ligu uz nevyhral, dalsiu sezonu bol prepusteny po remize s Rosenborgom. Do Interu prisiel tiez s tym ze v tej dobe Inter konkurenicu v taliansku nemal a Mancini tam druhym rokom vyhral ligu. Vseci favoriti za zmietali v krize. Vitazstov Interu v LM k tomu vyhrady nemam a zrejme zasluha prinalezi jemu, aj ked sposob akym to vyhral mi je totalne ze protivny (trapny vykon v Barcelone). A teraz znova prestupil do klubu ktory ma obrovsky potencial a mohol uz vyhrat davno pred nim len mal kus smolu.
1. Chelsea sa pohybovala medzi 5-6 prieckami ale hend nato zacali vyhravat.. kdo vyradil barcelonu... vyradit barcelonu neni jednoduche ! a kukaj akych maju oni hracov..
2. a to ze bol prepusteny po remize s rosenborgom nemusi byt pravda.. on uz mal predtym problemy s abramovicom ohladom zostavy atd.. on chcel mat volnu ruku pri kupe hracov a aj zostavy ..
3. la ligu mozes mat v p .. ale ligu majstrov sa kukni tma hraje kazdy inak.. nikdy sa nedostali dalejko mozno tak postup zo skupiny nic viac ...
4. Ano mozno mali krizu ale kto vyradil CHELSEA v LM alebo barcelonu.. aj ked to nebol futbal ale proti barce sa inak mozno neda hrat. .. kazdy vie aka je silna v ofenzive...
5. vravis ze real mal smolu nejak casto pretoze v poslednych rokoch nic nehraju.. to neni smola ... potrebuju dobreho trenera.. a aj teraz maju uvidime ci real nieco tento rok vyhra xD

PS: kukni na MAN city maju moznosti kupovat hracov ako sa im zachce aj minuly rok aj tento rok .. a zatial nic nehraju
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

lebo skupuju len hviezdy a to je pripad realu...som zvedavy, ci im niekedy dojde, ze tak im bude trvat ovela dlhsie kym nieco dosiahnu. Chelsea nakupila hviezdy, ale ma aj pracantov, ako Mikel, Essien atd. ktori robia spinavu robotu a nechaju realizovat sa ofenzivnym hracom. Real ma zatial len slabeho Alonsa, Gago bol presne typ ktoreho potrebuju no nedostaval prilezitosti. City to iste..nema im kto odmakat stred..mozno teraz Toure z Barcy, ale ten este potrebuje cas kym si zvykne
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

---------------Casillas---------------
Ramos------ Vidč----Terry----A.Cole
---------Alonso------Essien---------
Ronaldo--------Xavi--------Robben
--------------Drogba---------------

moja naj 11tka podla terajsej formy...keby Kaka neni zraneny tak ide namiesto Xaviho

//autoeditácia príspevku (03 Sep 2010, 23:10)

moja naj 11tka podla terajsej formy...keby Kaka neni zraneny tak ide namiesto Xaviho
master23
Light Professional
Light Professional

Rexxar napísal:---------------Casillas---------------

//autoeditácia príspevku (03 Sep 2010, 23:10)

suhlasim s tebou, dost podbona mojej jedenaskte.ale mam taku malu vyhradu. i ked som fanusik Realu, tak musim byt objetktivny. Na prave kridlo by tam jednoznacne mal byt Messi a nie Ronaldo. a este taka malickost, ked hovoris ze tao zostava je momentalna, tak Robben by tam mozno nemal byt kedze je zraneny. ked uz si tam teda nedal Kaku( kedze je zraneny), tak ptm ani Robbena. I ked jeho forma z MS hovori za vsetko, len tie jeho zranenia, a este by som dodal. Robben vacsinou hra prave kridlo a nie lave.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Ja by som dal takuto:

Iker Casillas (Real Madrid) - Diego Lugano (Fenerbahce), Pique (Barca), Maicon (Inter Milan), Sergio Ramos (Real Madrid) - Iniesta (Barca), Wesley Sneijder (Inter Milan), Diego Perez (As Monaco), S.Khedira (Real Madrid) - David Villa (Barca), Didier Drogba (Chelsea)

Nahradnici: Justo Villar (Valladolid), Per Mertesacker (Werder Bremen), Carlos Salcido (PSV) Andrea Pirlo (AC Milan), Lionel Messi (Barca), K.Honda (CSKA), Muller (Bayern) ..este by sa par zaujimavych mien naslo

a mozme ist vyhravat trofeje :smt112
master23
Light Professional
Light Professional

Scorpion90 napísal:Ja by som dal takuto:

Iker Casillas (Real Madrid) - Diego Lugano (Fenerbahce), Pique (Barca), Maicon (Inter Milan), Sergio Ramos (Real Madrid) - Iniesta (Barca), Wesley Sneijder (Inter Milan), Diego Perez (As Monaco), S.Khedira (Real Madrid) - David Villa (Barca), Didier Drogba (Chelsea)

Nahradnici: Justo Villar (Valladolid), Per Mertesacker (Werder Bremen), Carlos Salcido (PSV) Andrea Pirlo (AC Milan), Lionel Messi (Barca), K.Honda (CSKA), Muller (Bayern) ..este by sa par zaujimavych mien naslo

a mozme ist vyhravat trofeje :smt112
moc tej zostave nechapem, na co dvaja pravy obrancovia? a ta zaloha sa mi moc nepozdava. to je vlastna tvoja oblubena jedenastka alebo
podla teba najlepsia? a preco by mal byt Messi na lavicke? a Diego Perez uz neni v Monacu.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Oblubena, tito hraci ma zaujali na poslednych MS (resp. v poslednoom obdobi)
kali520
Darca
Darca

1. Chelsea sa pohybovala medzi 5-6 prieckami ale hend nato zacali vyhravat.. kdo vyradil barcelonu... vyradit barcelonu neni jednoduche ! a kukaj akych maju oni hracov..
A co tym chces ako povedat, resp ako to vyvracia toto tvrdenie: Mourinho prisiel do Chelsea rok po tom co ju kupil Abramovic a ten prvy rok bol Raniery v lige druhy a v semfinale LM, cize celkom dorby vysledok nato ze pred tou sezonou sa Chelsea pohybovala niekde medzi 6-5 miestom.

A teraz ked niekto vyradi Barcelonu je majster sveta? Vsak aj Rubin Kazan vyhral na ich ihrisku a co teraz? Okrem ineho Chelsea ma tiez raidne kvalitnych hracov.
. a to ze bol prepusteny po remize s rosenborgom nemusi byt pravda.. on uz mal predtym problemy s abramovicom ohladom zostavy atd.. on chcel mat volnu ruku pri kupe hracov a aj zostavy ..
Nepopieram, ale v tej dobe mala Chelsea mizeren vysledky, okrem remizi v LM aj prehra s Aston Vilou 2:0. Mourinho sa ztazoval skor nato ze ma hracov zranenych, jeho povestna veta: "nemozem robit omeletu ked nemam vajicka" Zvlastne ze ked prisiel Grant tak bez nejakeho zbytocneho stazovania sa tu omeletu skoro uvaril, skoncil vo finale LM.
la ligu mozes mat v p .. ale ligu majstrov sa kukni tma hraje kazdy inak.. nikdy sa nedostali dalejko mozno tak postup zo skupiny nic viac ..
Neviem jak dlho sledujes futbal ale ja si pmatam eru Zidana atd ked LM vyhrali dvakrat. To ze na nich prisla kriza bol fakt, nepopieram. Ale posledne dva roky hrali dobre a mali skor smolu, vid teraz naposledy s Lyonom. Proste im nevysiel zapas. Nemozes len na zaklade jedneho alebo dvoch nevydarenych zapasov povedat ze nic nehraju.
Ano mozno mali krizu ale kto vyradil CHELSEA v LM alebo barcelonu.. aj ked to nebol futbal ale proti barce sa inak mozno neda hrat. .. kazdy vie aka je silna v ofenzive...
Opat robis zaver na zaklade par vydarenych zapasov. Hodnot celu sezonu alebo sezony. Inter v minulej sezone skoncil v osemfinale aj s Mourinhom. Daslai vec je ze tento uspech mu nejak neberem, ale opat treba si to pozret zo vsetkych stran. Takemu Mourinhovi a jeho defenzivnej hre urcite viac vyhovuje ofenzivna Barcelona ako keby dostal muzstvo ktore hraju s rovnakou taktikou ako on.
vravis ze real mal smolu nejak casto pretoze v poslednych rokoch nic nehraju.. to neni smola ... potrebuju dobreho trenera.. a aj teraz maju uvidime ci real nieco tento rok vyhra xD
Minula sezona http://www.eurofotbal.cz/primera-divisi ... 0/tabulky/
Pred minula sezona http://www.eurofotbal.cz/primera-divisi ... 9/tabulky/

Neviem na zaklade coho hodnotis ze nic nehraju? Podla mna skore 102:35 hovori o niecom inom. To ze nic nevyhrali je vec druha ale neznamena to ze hrali zle.
kukni na MAN city maju moznosti kupovat hracov ako sa im zachce aj minuly rok aj tento rok .. a zatial nic nehraju
Jedna vec je vyhravat trofeje a druha hrat dobre futbal. City aj ked skoncili jak skoncili tak z Premier league boli jedni z tych ktorych hra sa mi najviac lubila. Mne sa nelubila hra Mourinha a vidis vyhral 3 tituli a podla mna nic nehral.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

presiel som par stran, ludia, ako prepacte, kde je Ryan Giggs ? to aby bol niekto v top 11 musi byt pokerovany, s dikobrazom na hlave a bit sa po zapasoch v krcmach ? tssss...
ja viem ze ma svoj vek, no stale hra top classu...
kali520
Darca
Darca

ja viem ze ma svoj vek, no stale hra top classu...
To ale neznamena ze je najlepsi. Dokonca ani neni stabilnym hracom v zakladnej zostave Utd. Odohra dva tri zapasy a potom dva tri zapasy sedi na lavicke.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Giggs by sa urcite vosiel do top zostavy ManU za 15 rokov ale nie do sucasnej top svetovej 11tky
Napísať odpoveď