Energeticke napoje
Re: Energeticke napoje
neni turek nahodou prevarany? zalejes vriacou vodou, svacnes na sporak, nechas spenit, stiahnes plamen, zasa pridas, zasa nech speni a tak?
co sa energetakov tyka, na mna celkom funguju... teda minimalne placebo efekt maju, ale osobne odporucam caj maté IQ => mate s primesou ginkga a guarany a dakych veci este... som to slopal cele skuskove a fakt ze to pomahalo aj na ospalost aj mi veci sli lahsie trosku do hlavy
// ako kukam na svoj posledny prispevok v tejto teme, tak sa mi asi zmenil zaludok, system a chute....kedze este pred rokom na mna fakt nefungovali...ale z energetakov je stale best red bull sugarfree...
co sa energetakov tyka, na mna celkom funguju... teda minimalne placebo efekt maju, ale osobne odporucam caj maté IQ => mate s primesou ginkga a guarany a dakych veci este... som to slopal cele skuskove a fakt ze to pomahalo aj na ospalost aj mi veci sli lahsie trosku do hlavy
// ako kukam na svoj posledny prispevok v tejto teme, tak sa mi asi zmenil zaludok, system a chute....kedze este pred rokom na mna fakt nefungovali...ale z energetakov je stale best red bull sugarfree...
Maki: tak to robia turci, u nas ked si turecku kavu vypytas niekde v beznej restike tak ti daju normalnu zalievanu v salke.
Inak k teme - na mna uz teraz viac zabera kava ako Red Bull. Ked som teraz unaveny a dam si RB, tak som este aspon tristvrte hodiny ako mechom udrety a az potom "nabehne", niekedy az neskor a volnejsie. Ale ked si dam 2 lyzickovu instatnu kavu, tak ucinok sa dostavi skor. Vysledok je ten, ze pocas tohto skuskoveho som po RB nesiahol ani raz
Inak k teme - na mna uz teraz viac zabera kava ako Red Bull. Ked som teraz unaveny a dam si RB, tak som este aspon tristvrte hodiny ako mechom udrety a az potom "nabehne", niekedy az neskor a volnejsie. Ale ked si dam 2 lyzickovu instatnu kavu, tak ucinok sa dostavi skor. Vysledok je ten, ze pocas tohto skuskoveho som po RB nesiahol ani raz
tak potom je to obycajna zalievana a nie turek... nech neoje***** ludi hovada 
inak na mna kava nefunguje pre zmenu vobec... dnes som mal 2, celkom silne a driemalo sa mi cely den ako neviem... preto ju normal ani nepijem
inak na mna kava nefunguje pre zmenu vobec... dnes som mal 2, celkom silne a driemalo sa mi cely den ako neviem... preto ju normal ani nepijem
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jop, original turek by sa mal prevarat v piesku v nadobach zvanych dzezvy 
ja som na tom podobne, cez den prsknem dve-tri trojstvrtinkove ristretta a mozem slapat, bez nich to uz nie je veru nic moc...
ja som na tom podobne, cez den prsknem dve-tri trojstvrtinkove ristretta a mozem slapat, bez nich to uz nie je veru nic moc...
-
Fabo
Hardcore addict
No, u mna je to kedy jak. Paradoxne, ked spim nejakych 5-6 hodin, tak fungujem bez problemu od rana do noci, ak sa poriadne vyspim, tak prva vec co musim spravit je uvarit si kafco
Inak redbully obcas pouzivam, ale fakt len obcas ked to inak fakt nejde. 48 hodinove maratony som este pred rokom kludne zvladal len s kavou, tento rok to uz je horsie, ale radsej si dve tri hodky pospim ako naliat do seba karton redbullov.
Inak redbully obcas pouzivam, ale fakt len obcas ked to inak fakt nejde. 48 hodinove maratony som este pred rokom kludne zvladal len s kavou, tento rok to uz je horsie, ale radsej si dve tri hodky pospim ako naliat do seba karton redbullov.
-
kukiak
Addict
Videl u nas niekto energetak "PIT BULL" ??? V bulharsku som na tych 2l flasiach frcal cely cas.
Kedze zbieram plechovky a podobne debility od energetakov tak ti viem povedat ze mam na policke 250 ml flasticku s tymto Energy Drinkom a kupil som ju v obycajnych malych potravinach na Slovensku 
Ja som si v poslednom čase dosť obľúbil Monster energy
Aj keď na mňa nemajú účinky - možno si to neuvedomujem 
Jou jou, Monster som skusil uz asi vsetky druhy, niekedy som fical iba na Red Bulle, ale Monster vyhrava u mna uz dlhu dobu.
Energetické nápoje, to je nič oproti tomu, keby ste vyskúšali NO-Explode.

nevravím, že NO-Explode by si nemal davat ten kto necvici (pretoze jest moze hocikto hocico), ale je to skoda penazi
Deviant je fajn zvyknu ho mat na pumpe
inac trochu mimo temy pepsi limetka dostat unas?
inac trochu mimo temy pepsi limetka dostat unas?
Blbosť.Rad8) napísal:nevravím, že NO-Explode by si nemal davat ten kto necvici (pretoze jest moze hocikto hocico), ale je to skoda penazi
Zaujímalo by ma, ako si k tomuto záveru prišiel.
Cim to je ze mi energetaky absolutne nezaberaju? Kava, to uz ani nevravim.
Navyse som zistil ze po RedBulle mam vzdy sracku.
Co mam do prdele robit ked som unaveny ale nechcem zaspat?
Navyse som zistil ze po RedBulle mam vzdy sracku.
Vyskusaj este nejaky kvalitnejsi a hlavne sypany zeleny/cierny caj. Ucinok sa dostavuje dlhsie ako pri kave, ale zaroven aj dlhsie vydrzi.
-
zvonenie33
Light Professional
Gangy: skus guaranu, mate, kofeinove tabletky.. moznosti je vela 
-
qwerty-xyz
speed 8, speed attack, alebo nutrend compress expandGangy napísal:Cim to je ze mi energetaky absolutne nezaberaju? Kava, to uz ani nevravim.
Navyse som zistil ze po RedBulle mam vzdy sracku.![]()
pijem..pijem no
a mam tu kopec odflaknutej prace,namiesto si klikam na forecka ..sak do rana casu dost,ne ? lol
-
hojko
Site Admin
Gangy: Potom uz jedine len piko 
-
kukiak
Addict
v poslednom case praktizujem zo 3-4 energetaky a nejaka flaska alebo velmi dobre sa mi osvedcil cierny caj, do politroveho pohara vyluhovat 3-4 sacky a fungovanie na plno do rana biliho je zarucene.