O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
Re: O2 Fér
Prosím vás na čo je 4 miestny bezpečnostný kód ktorý mi príde v liste domov po tom čo prestúpim alebo zoberom číslo.
Slúži na aktiváciu Sim karty, identifikáciu osoby v O2 predajni, pri zavolaní na zakaznícku linku a aktivacií/deaktivácií služieb na webebegbeee napísal:Prosím vás na čo je 4 miestny bezpečnostný kód ktorý mi príde v liste domov po tom čo prestúpim alebo zoberom číslo.
//
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dnes mam zase zazitky suvisiace s mojim prechodom do O2
Bol som na zapise do skoly v ZA, mal som este trochu casu, tak som skocil do O2 opytat sa, ci sa da nieco este robit s tym kreditom, co mi u T-mobile prepadol. Povedali mi, ze uz sa to par ludom stalo a ze im vyhoveli. Tak som sa vybral do T-mobile. Tam mi teta povedala, ze bonusovy kredit sa nevracia (wtf?). Ani mi nevedela vysvetlit, co to ten bonusovy kredit je. Pritom som jasne povedal, ze to bola obycajna starucka karta Easy Team, na dobijanie. Tak som odtial odisiel s dlhym nosom.
No cestou domov mi to nedalo a tak som skocil este do T-mobile v TN, kde mi najprv povedali to iste, ale uz vedeli vysvetlit, co je to ten bonusovy kredit. Zevraj ked mam nejaky Fix a pod. tak kredit navyse sa nevracia. Na to som namietol, ze to nebol ziadny Fix, ale obycajna Easy karta. Po mensej porade s kolegynou uznali, ze sa o ziadny bonusovy kredit nejedna a ze by sa to mohlo dat vratit. Tak som na predajni spisal ziadost o vratenie kreditu a do 30 dni mam ocakavat verdikt. Toz tak; je to organizovany neporiadok
Bol som na zapise do skoly v ZA, mal som este trochu casu, tak som skocil do O2 opytat sa, ci sa da nieco este robit s tym kreditom, co mi u T-mobile prepadol. Povedali mi, ze uz sa to par ludom stalo a ze im vyhoveli. Tak som sa vybral do T-mobile. Tam mi teta povedala, ze bonusovy kredit sa nevracia (wtf?). Ani mi nevedela vysvetlit, co to ten bonusovy kredit je. Pritom som jasne povedal, ze to bola obycajna starucka karta Easy Team, na dobijanie. Tak som odtial odisiel s dlhym nosom.
No cestou domov mi to nedalo a tak som skocil este do T-mobile v TN, kde mi najprv povedali to iste, ale uz vedeli vysvetlit, co je to ten bonusovy kredit. Zevraj ked mam nejaky Fix a pod. tak kredit navyse sa nevracia. Na to som namietol, ze to nebol ziadny Fix, ale obycajna Easy karta. Po mensej porade s kolegynou uznali, ze sa o ziadny bonusovy kredit nejedna a ze by sa to mohlo dat vratit. Tak som na predajni spisal ziadost o vratenie kreditu a do 30 dni mam ocakavat verdikt. Toz tak; je to organizovany neporiadok
Mozno ten bonusovy kredit je len nieco ako predpisana vyhovorka na lahke odbitie zvedavych zakaznikov. A vyhoveju az tym, ktori sa v tom rypu tak ako ty.
-
Mek
Addict
Tiez mi to napadlo. Ja sa s nimi budem natahovat, vsak ich to bude stat viac nez tych 12 eur, ktore si chceli privlastnit 
O dalsom postupe budem informovat v tejto teme
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2010, 20:39)
No, parkrat som este navstivil predajnu aj som sa ozval na e-mail, potom mi volali z ich infolinky, a tam som si to s tetou vydiskutoval. Ziadal som ich o zaznamy mojich dobiti za celu historiu SIM karty - datum, suma, a suma, ktora bola dobita (z tychto informacii by sa dalo zistit, kde sa ten "bonusovy" kredit zobral). Bolo mi povedane, ze bonusovy kredit som mohol ziskat napriklad aj tak, ze ked bola nejaka akcia na dobijanie, napriklad dobite si za 6€ a my vam dame 8€ kreditu, tak tie zvysne 2€ su bonusovy kredit; ten sa, logicky, nevracia.
Zial, neboli schopni mi ziasdane zaznamy poskytnut, zevraj historiu dobitia neeviduju. Aj som tete povedal, ze si myslim, ze je to velmi nerozumne
No kedze nemam istotu, ci som akciu spominaneho druhu niekedy nevyuzil (cosi malo sa mi mari, ze hej), tak uz to dalej riesit nejdem. Nech sa tym "bonusovym" kreditom aj zadrhnu, uz nie som ich zakaznik a dobre, ze je to tak
O dalsom postupe budem informovat v tejto teme
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2010, 20:39)
No, parkrat som este navstivil predajnu aj som sa ozval na e-mail, potom mi volali z ich infolinky, a tam som si to s tetou vydiskutoval. Ziadal som ich o zaznamy mojich dobiti za celu historiu SIM karty - datum, suma, a suma, ktora bola dobita (z tychto informacii by sa dalo zistit, kde sa ten "bonusovy" kredit zobral). Bolo mi povedane, ze bonusovy kredit som mohol ziskat napriklad aj tak, ze ked bola nejaka akcia na dobijanie, napriklad dobite si za 6€ a my vam dame 8€ kreditu, tak tie zvysne 2€ su bonusovy kredit; ten sa, logicky, nevracia.
Zial, neboli schopni mi ziasdane zaznamy poskytnut, zevraj historiu dobitia neeviduju. Aj som tete povedal, ze si myslim, ze je to velmi nerozumne
No kedze nemam istotu, ci som akciu spominaneho druhu niekedy nevyuzil (cosi malo sa mi mari, ze hej), tak uz to dalej riesit nejdem. Nech sa tym "bonusovym" kreditom aj zadrhnu, uz nie som ich zakaznik a dobre, ze je to tak
ako funguje ta spotreba? neda sa nejako vynulovat? teraz som asi 3. mesiac u o2 a myslel som si ze sa bude nulovat po zaplateni, no ono mi tie eura stale len rastu.. a faktura dojde uplne ina
to aby som si kazdy mesiac opisoval cisielko a potom ho odcital na konci mesiaca z toho dalsieho cisielka co tam bude?
-
Soviet
Darca
Neviem preco ti ju nenuluje..Mne vzdy pekne tu spotrebu ukazuje v novom fakturacnom od nuly 
-
Adulko1
Light Professional
A ako to pozeras? Cez net? Teda ja este nie som O2, ale myslim, ze aj tak sa da. A ak tak robis, tak skus zmenit prehliadac ... Najlepsie ist sa spytat v najblizsej O2 predajni.
-
JohnFrusciante
Star
0,13 € za minútu po všetkých sieťach po Slovensku aj Česku je pekné, no nie sú garantované takže sa ceny môžu kedykoľvek zvýšiť. Na druhej strane ak sa zvýšia tak ľudia môžu vďaka neviazanosti kedykoľvek odísť. Ja osobne som zvedavý ako dlho O2 vydrží pretože ako operátor na Slovensku sú celkom dosť zadĺžení. A najnovšie som sa dozvedel, že O2 už malo návrh na zvýšenie ceny jednej minúty do iných sietí.
Moja osobná skúsenosť je asi taká, že bežne mi chodia o 20 - 30 € vyššie faktúry ako by mali pretože stále mi účtujú prenosy cez internet a nejaké platobné transakcie cez telefón. To mi príde zaujímavé keďže ja sa s mojim mobilom na net nepripojím. Nemám ho tam
Moja osobná skúsenosť je asi taká, že bežne mi chodia o 20 - 30 € vyššie faktúry ako by mali pretože stále mi účtujú prenosy cez internet a nejaké platobné transakcie cez telefón. To mi príde zaujímavé keďže ja sa s mojim mobilom na net nepripojím. Nemám ho tam
Ak platíš za niečo čo si nevyužil a nereklamuješ to tak si, s prepáčením, idiot.
K tomu zvyšku, čítal som pár rozhovorov s generálnym O2 a myslím, že viackrát zdôraznil, že cieľom O2 na Slovensku nie je zisk ale testovanie akcií a stratégie prieniku na plne penetrovaný trh - myslím teda v globále čo sa Télefonicy týka.
K tomu zvyšku, čítal som pár rozhovorov s generálnym O2 a myslím, že viackrát zdôraznil, že cieľom O2 na Slovensku nie je zisk ale testovanie akcií a stratégie prieniku na plne penetrovaný trh - myslím teda v globále čo sa Télefonicy týka.
-
Adulko1
Light Professional
Mna by zasa zaujimalo, ze "AK" by tie ceny zvysili a odidem z O2 naspat do Orange, tak automaticky neostavam vernym zakaznikom ako predtym, ze? Teda nemam vobec istotu, zebudu mat v O2 take ceny ake maju doteraz? Lebo cela nasa rodina by sme radi presli na O2, ale ako toto pisete, tak neviem neviem. Ide nam hlavne o tie ceny lepsie a lepsiu tarifikaciu ako u Orage a tiez aj neviazanost. Ale ako ti mozu uctovat nieco co vobec nevyuzivas, resp. ani nemozes?
-
JohnFrusciante
Star
nie určite som to nereklamoval... ja totiž rád platím za niečo čo nevyužívam... aj peniaze pálim keď neviem čo s nimibegbeee napísal:Ak platíš za niečo čo si nevyužil a nereklamuješ to tak si, s prepáčením, idiot.
OMG!!
kua lahnem do postele zapnem na mobile wifi necham si bezat ten net celu noc lebo som zaspal a rano mam zablokovanu simku :O mal som tam cca 6e kreditu a simka sa zablokuvava pri -8/10e(?) tak nechapem co ma toto znamenat kedze som bol na wifi a ziadnu ziadost o pripojenie na o2 net to odomna nepytalo ako obvykle ked idem cez neho tak ako je mozne ze mi to strhlo cca 14-16e kreditu z toho ze som tam bol z wifi ?
-
guess.whoo
Redeemer
a na akom mobile?
ak si nevypnes v nastaveniach moznost, aby sa data necerpali od operatora ale iba z vlastnej wifi tak to je ten dovod
ak si nevypnes v nastaveniach moznost, aby sa data necerpali od operatora ale iba z vlastnej wifi tak to je ten dovod
-
guess.whoo
Redeemer
no tak ta by to mala mat v menu..skus to popozerat a napis ci si tam nieco take nasiel
-
JohnFrusciante
Star
kolegovi sa stalo niečo podobné. Má nový iPhone 4G či ako sa volá a automaticky keď aj bol na wifine a mal slabý signál tak sa pripojil na normálny mobilný internet. Prišiel na to bohužiaľ až vtedy, keď mu prišla SMS s upozornením o prekročení paušálu o 100 €
-
guess.whoo
Redeemer
to je prva vec co si vypinam ked mam novy telefon
-
Soviet
Darca
Tak vcera som sa bud ja pekne osral, alebo oni to nemaju dbre vymyslene/napisane.
Aktivoval som si O2 data neobmedzene a prisla mi aj smska, ze je to zrealizovane..Na stranke sa pise:
data neobmedzene do 21. 10. 2010 ( zostáva 20 dní )
Avsak dane data, ktore som stiahol asi slusnych 20mb+ akoby mi stale ratalo, akoby nebol aktivovany..Kedze od vcerajsej spotreby 3eur mam dnes 30,18 €
Takze si pekne buchnem po vrecku..
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2010, 9:24)
// Tak nakoniec som zavolal na o2 linku (proste mi to nedalo) ..Kde mi oznamili, ze sa to vsetko preratava na konci zuctovacieho obdobia a keby mi aj prisla faktura na tu horibilnu sumu, tak to kludne mozem reklamovat a vratia mi danu sumu. Pretoze balik mam poctivo aktivny..
Takze nastastie su fer, len ta spotreba ma este ake take muchy.
Aktivoval som si O2 data neobmedzene a prisla mi aj smska, ze je to zrealizovane..Na stranke sa pise:
data neobmedzene do 21. 10. 2010 ( zostáva 20 dní )
Avsak dane data, ktore som stiahol asi slusnych 20mb+ akoby mi stale ratalo, akoby nebol aktivovany..Kedze od vcerajsej spotreby 3eur mam dnes 30,18 €
Takze si pekne buchnem po vrecku..
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2010, 9:24)
// Tak nakoniec som zavolal na o2 linku (proste mi to nedalo) ..Kde mi oznamili, ze sa to vsetko preratava na konci zuctovacieho obdobia a keby mi aj prisla faktura na tu horibilnu sumu, tak to kludne mozem reklamovat a vratia mi danu sumu. Pretoze balik mam poctivo aktivny..
Takze nastastie su fer, len ta spotreba ma este ake take muchy.
-
pepek_namornik
Novice
ja som zvedavy na tohtomesacnu fakturu...bol som na dovolenke v Bulharsku, kde som pre istotu vypol pripojenie na GPRS...sranda vsak je, ze sa mi nejakym nahodnym sposobom podarilo ho aktivovat s5, ale na internet sa to pripajalo cez WAP nejakeho Bulharskeho operatora...dufam, ze to neratalo nic, pretoze ked som chcel vyskusat ist na internet -> stranka sa neda zobrazit...ved uvidime...inak O2 najvacsia spokojnost, predtym XY rokov T-Mobile a teraz neporovnatelne nizsie naklady aj napriek DATA Neobmedzene 6€ mesacne...