-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
ucet - nastevenia sukromia .... a tam si nastav vsetko len priatelia
Mám ale aj tak to ukazuje 
-
Betarik
Professional
daj si vlastne nastavenia daj prisposobit a tam si to ponastavuj vsetko
// aha tak diky za upozornenie
// aha tak diky za upozornenie
-
audiotrack
VIP
Betarik: nepochopil si ho, on chce aby cudzí nevideli jeho priateľov
Adry: choď na svoj profil, pri priateľoch máš vpravo hore takú značku pera, klikni na ňu a daj zmeniť možnosti viditeľnosti (neviem ako to je preložené, proste change visibility settings). Potom 4. odvrchu je See my friend list (môžu vidieť mojich priateľov) tak to zmeň na hodnotu iba ja (only me)
Adry: choď na svoj profil, pri priateľoch máš vpravo hore takú značku pera, klikni na ňu a daj zmeniť možnosti viditeľnosti (neviem ako to je preložené, proste change visibility settings). Potom 4. odvrchu je See my friend list (môžu vidieť mojich priateľov) tak to zmeň na hodnotu iba ja (only me)
No mám to, vďaka
k+
-
xjojox2246
Star
aky je e-mail aby som mohol kontaktovat admina na facebooku??
//autoeditácia príspevku (17 Sep 2010, 19:00)
isel som na sterdnu skolu tak som si zacal pridavat spoluzakov a pridal som si dokopy 10 a potom odvtedy mi to uz neslo pridavat priatelov.....
//autoeditácia príspevku (17 Sep 2010, 19:00)
isel som na sterdnu skolu tak som si zacal pridavat spoluzakov a pridal som si dokopy 10 a potom odvtedy mi to uz neslo pridavat priatelov.....
-
Grim
Darca
...v profile máš uvedený vek 20 rokov...ja mám 20 rokov a už dva roky som zo strednej školy vonku...ako je to možné?
-
audiotrack
VIP
máš v pc nejaký vírus, čo ti do komentárov pridáva správy. Tu sa to rozoberalo: http://www.hojko.com/post1482324.html#p1482324
Inak by si nevidel ani toho smajla ktorý je v príspevku nad tebou, tiež má kolega ten vírus a pridalo mu do komentáru tú značku čo tebe prevedie na smajla. Tebe ich zrejme tiež pridáva namiesto toho smajlíka čo sa snažíš napísať
Inak by si nevidel ani toho smajla ktorý je v príspevku nad tebou, tiež má kolega ten vírus a pridalo mu do komentáru tú značku čo tebe prevedie na smajla. Tebe ich zrejme tiež pridáva namiesto toho smajlíka čo sa snažíš napísať
Caute menil sa vzhľad fb alebo kde je problem pretože sa mi všetko zobrazuje pod sebou a nie ako predtym tak nwm čo s tym aj cookies som zmazal a furt to iste
hod screen, porovname
-
Corn Flake
Guru wannabe
No nejaký bug sa mi stal 
Dostal som pozvánku do skupiny Water Melone a keď kliknem na potvrdiť tak mi napíše Stali ste sa členom skupiny Water Melone a keď na ignorovať, tak Ignorovali ste pozvánku na pridanie do skupiny Water Melone a keď potom refreshnem stránku tak to mám tam stále. Skúšal som pomazať cookies a aj iný prehliadač som vyskúšal a stále mi to tam kuká
Dostal som pozvánku do skupiny Water Melone a keď kliknem na potvrdiť tak mi napíše Stali ste sa členom skupiny Water Melone a keď na ignorovať, tak Ignorovali ste pozvánku na pridanie do skupiny Water Melone a keď potom refreshnem stránku tak to mám tam stále. Skúšal som pomazať cookies a aj iný prehliadač som vyskúšal a stále mi to tam kuká
Chcel by som sa opytat... pridal som foto na jednu stranku, ale nedaju sa k nej pridavat komentare, pri com k ostatnym sa to da.. neviete preco? Komenty mozem pisat iba ja... nieje to s niecim v nastaveni sukromia?
tak takto to urcite nema vyzerat... co iny prehliadac?jozko napísal:no vyzera to nejako takto ...
sice pises ze si zmazal cookies, zmazal si aj cache?jozko napísal:no vyzera to nejako takto ...
-
Janio
Zablokovaný
Aký používaš prehliadač ? Môže to byť tým tak keď si zmazal cookies a cache tak vyskúšaj napr. mozillu 
-
xjojox2246
Star
Ako odistalujem aby sa mi zase neukazovali ty smajlici?? alebo co mam robit ked pridam komentar a vzdy napise
a vzdy to prida do komentara totoTáto správa obsahuje blokovaný obsah, ktorý bol predtým označený ako podmienky porušujúci alebo spam. Dajte nám vedieť, ak sa domnievate, že ide o chybu.
-------------------------
I've added smileys to this comment. Wanna see them? Go to http://c.facicons.com/
.........................
[/quote]
sice pises ze si zmazal cookies, zmazal si aj cache?[/quote]
Diki zmazať cache pomohlo

sice pises ze si zmazal cookies, zmazal si aj cache?[/quote]
Diki zmazať cache pomohlo
Facebook a anketa v skupine
Ako sa da vytvorit anketa v skupine? Anketa na stranke byt moze alebo v profile ale do skupiny neviem ako dat. Poradte.