Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

mfp
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Drogy

Príspevok od používateľa mfp »

static napísal:lisohlávky. už nikdy viac!!!
po tom, čo sa na mňa smiali ľudia z obrazov a namiesto áut boli nejaké velké rotujúce špirály už nikdy! halucinácie to síce privodí, ale namiesto eufórie len strach.

btw. zaujímavá téma pre PZSR ;)

Zly set & setting... pri tychto latkach zavisi cely zazitok od toho ako sa na to pripravis...
champion
Novice
Novice

Re: Najhaluznejsi poppers

Príspevok od používateľa champion »

Kamos objednaval zo Slovenska
udajne je dost velky rozdiel medzi slabymi a silnymi, teda ze slaby je skoro bez ucinku, ale nema to testnute.
Ja som si kúpil radšej silný popper v Česku na http://amsterdam-poppers.cz . :D To bol najhaluznejší zážitok, čo som kedy mal. Chlama. :smt033 .
Slabý poppers z Anglicka, čo majú aj tu je na pi*u.
Hermes
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Hermes »

ja osobne som mal 2x kokain, 2x "piko", THC , 2xLSD a extazu nikdy som nejak specialne nepocital pocet uziti a chcem povedat len jedno :-) pri droge zalezi na cloveku k nicomu som sa nevracal uzil som ich skor z nerozvaznosti, ale nikdy ma to nezlomilo aby som si hned dal dalsiu... su to rozpravky a takisto, ze marihuana je vstupna brana (h16 vam dala odpoved) :-) ten kto chce pozit chemicku drogu nepotrebuje predtym marihuanu respektive marihuana sa ucinkami diametralne lisi od ostatnich drog. Ide len o to ci je dana osoba dostatocne silna a uvedomi si co chcea co je jej prioritou zivota :-) este som si na zaciatku vsimol temu aka kokain na slovensku okrem toho ze je mixnuty lidokainom a podobnym davaju donho aj sodu bikarbonu :-D cize tych 50% bolo velmi optimitickych :-) osobne neodporucam nikomu akukolvek drogu, pred realitou neutecies. :-)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

pozerava niekto z vas nahodou na Doma v noci to vzdy vidim, ze judge Huttchet (taka cernošska sudkyna)...nebudeme rozoberat tu sudkynu, kvalitu programu ani jej pravne metody...jedine na co by som rad upozornil, ze na tomto serialy je vidiet velmi dobre loby americkych farmaceutickych spolocnosti a kolke peniaze musia investovat do antireklamy proti marihuane...vzdy tam su nejake pripady rodicov co nezvladaju deti a 13 rocne deti tam hovoria, co vsetko robia a samozrejme ked sa ich sudkyna pyta ci uzivaju drogy tak samozrejme hned vsetci hovoria o tom ze fajcia marihuanu...na tom by nebolo ale nic cudne, cudne je ale to aka pozornost sa v tej relacii venuje marihuane a antidrogovej kampani proti marihuane...pricom sa umyselne prehliadaju ine drogy...

napriklad vcera tam bol pripad jedneho 15 rocneho chlapca...ten povedal ze pije chlast od 12 rokov, neskor zacal obcas fajcit aj marihuanu...potom sa priznal ze momentalne fajci aj krek...a matka hovorila ze ho nacapala v garazi ako strieka farbu do igelitky a potom to fetuje...a samozrejme co sa neodohralo pocas relacie ? sudkyna spomenula marihuanu minimalne 6krat, poslala ho na drogove testy ktore samozrejme ukazali len pritomnost marihuany, takze znova spominala len marihuanu, potom ho poslala na kliniku na psychiatricke vysetrenie, ktore preukazalo silno zavislost na alkohole a cirhozu pecene, minimalnu zavislost na marihuane, no sudkyna dalej tarala len o marihuane a alkohol doslova odignorovala...a to ze fetuje farbu, pije od 12, fajci krek...tak to sa tam spomenulo len 1krat, ked o tom hovoril ten chalan...a je az zarazajuce ako cez media a nevinne serialy, rozne skupiny pretlacaju svoje obchodne a ine zaujmy...

pokial by vas zaujimalo, tak vam poslem jeden zaujimavy graf z britanie myslim ze z minuleho roku...kde su zobrazene jednotlive drogy a pripady umrtia ludi...a potom je tam druhy graf a to je pocet pripadov o ktorych informovali media...samozrejme mozete 3krat hadat ktora droga to s popularitou v mediach vyhrala, aj ked mala menej pripadov umrtia ako aspirin... :D staci si zapnut u nase slovenske spravy a kazdy druhy den vidite...komu nasli pri osobnej prehliadke sacok s neznamou rastlinou, kde nasli nejake rastlinky ...
Anti
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Anti »

Hermes napísal:ale nikdy ma to nezlomilo aby som si hned dal dalsiu...
Ja som tyzden po piku mal neskutocnu chut a nutkanie si dat. Kebyze to dilujem a mam v striekacke, tak by za ten tyzden zmizla :P Nastastie to preslo.
Jedina droga, ktora mi sposobila trosku "problemy", ostatne mam bez namahy pod kontrolou.
BeRnSpiRiT.
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BeRnSpiRiT. »

da sa pekne sfajcit aj cez sklenku ? za tu za 50 centov v obchode ? aspom tak do nalady ... nechcem teraz bongo , iba sklenku , vyda mi z toho nieco ?

//autoeditácia príspevku (18 Sep 2010, 16:28)
myslim travu :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

zalezi od modelu, tiez myslim travu
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

podla mna sa v pohode da aj cez sklenku...ale ked nemas rad horuci vzduch co ide hned do teba, tak neodporucam sklenku...
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Rozhodne sa da, ale zalezi od modelu, nejaky slabsi outdoor cez sklenku nie je bohvieco...
mi-chau
Darca
Darca

Hej, ked chces vytazit maximum, sprav si zo ziarovky voporizer :-)
BeRnSpiRiT.
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BeRnSpiRiT. »

Ked chcem sadit outdoor ( mam aj priestor , mam kupeny les priamo za domom ) ... tak ako to mam presne zakopat hlboko tie semienka ... ? Indoor nechcem z toho dovodu , ze neviem , ako to ma presne byt ... nejaka uv lampa , ventilacia a to je vsetko narocne a na povalu nebudem chodit kazdych 5 - 6 hodin ... tak sa pytam na outdoor ... lebo tie navody na internete su tak blbo spracovane , ze jaj ... Zasadit si do kvetinaca alebo zeme semienka ( ako daleko od seba ? ) ... ako hlboko maju byt zasadene a ako dlho cakat a ked vypucia co dalej ? Uplne strucne to chcem lebo tie netove navody su hnus ... diky moc ...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Prečítaj si Grower.cz, tam nájdeš všetko... A hlavne sem nedávaj príspevky ohľadom pestovaní trávy :wink: , na to sú iné fóra.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

mi-chau napísal:Hej, ked chces vytazit maximum, sprav si zo ziarovky voporizer :-)
Navod? Lebo moj sen o vape sa rozpadol pri pohlade na megalomansku cenovku Volcana, takze nejake info by si mohou zabezpecit ;)
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Parádička... :wink: . Nikdy by ma nenapadlo, že sa to dá takto vyriešiť.
mi-chau
Darca
Darca

Jo, presne podla tamtoho som to robil aj ja :-) ale aj tak sa na bong s vaporizacnym kotlom nechyta nic..
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Heheeej, no jak dojdem domov sa do toho pustim. A hned v pátek to odkusam... som zvedavy ze co to dokaze, lebo to vyzera velmi jednoducho oproti normalnemu vapu (hoci... princip je rovnaky) :)

Inak, vase nazory na to? Jak to chuti? Ak by ste mali porovnat silu s finskym bonanom? Ziarovka moze byt aj cira, nemusi byt mliecna?
mi-chau
Darca
Darca

Poviem ti ze tie drahe vaporizery su drahe najma pomocou efektivneho chladenia s 0% stratami. Cez ziarovku musis fajcit trpezlivo a pomaly inak si spalis hrtan.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Tak podľa toho návodu aj tak musíš ten biely sajrajt odtiaľ soľou umyť...
mi-chau
Darca
Darca

Tam nejde o zlozenie toho dymu, ale o jeho teplotu.
Napísať odpoveď