4axxis: Ja si iPhone 4 ani nejdem kupovat, kedze nie som ochotny dat za telefon nad 500€. Este aj iPhone 3G co som mal som predal. Takze nie nie som jablckar.

V dnesnom svete je predrazene vsetko, nie iba Apple. No mam od nich jeden produkt a to iPad. Ktory mi pride, ako genialne zariadenie a nahrada notebooku (na cesty, do postele etc. - nie nie je na pracu!) .. a za 500evri mi to nepride ani take drahe.
Hej iPhone mozno postavia za 140evri, no + balenie, naklady na dopravu, vyrobu software etc., sa ta cenu o desiatky % ešte navyssi. Apple si dava tusim 30% marzu (niekde som to aspon cital). Inak mozno su len vsetci upriameni na Apple, a neskumaju takto i ine firmy. Ale je pravda, ze co Jobs s Apple dokazal od 2007 je neskutocne (zavist ostatnych firiem?).
Nepaci sa mi ale vsetko od Apple, ich desktopy a notebooky nie su take dobre (Sn0w Leopard). V tomto si potrpím na svoj high-end herne PC s Windows 7.
Avsak iOS je super. Taktiez, kde je Apple na vrchole, je ich Apple, iTunes, iBooks store. Ine firmy nic take nedokazu (nie Android Market, atd. ktore nedokazu zabezpecit vacsinu platenych aplikacii v nasom regione etc. - nie je konkurencia - warez. V podstate je to jedno, v nasich koncinach podporujeme warez vsetci, vratane mna, takze je to jedno

).
V marketingu Apple vidim genialitu Steve Jobs-a. Nikto nema taky marketing, sice Apple dava na marketing minimalne penazi. Kto robi taky marketing Apple? Ano presne, my samotni uzivatelia. Jedni kritizuju, a druhi obhajuju Apple.
A zla reklama je tiez reklama.
P.S. nechcem sa hadat, je to iba moj skromny nazor
//autoeditácia príspevku (30 Sep 2010, 18:06)
4brm: Hej a tento komentar na PCTuningu to zabil
po vojne je každý generál