Zubár
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zubár
kukiak: Ibalgin si daj akurat ked ta boli hlava, na zuby urcite nie. Na zuby tusim ako tak pomoze Nurofen, pripadne potom niektore z antibiotik, ktore vsak volne nekupis. Mozno sa najde aj nieco ine, vsak v lekarni ti budu vediet poradit. Nevidim problem s festivalom, len si este skus, ze ci nemas bolesti ked sa napijes studeneho a trebars aj ked vdychujes studeny vzduch - najma pri behu to moze boliet. Prach ci alkohol by vadit nemal, horsie by to bolo v pripade necakanej bolesti a uziti tabletky od bolesti, ale aj to ma pozitivum: ibalgin + pol litra vina a si kakavkovy, aspon neprepijes vela 
-
adox
Light Professional
čaute, mal som citlivý zub, myslel som si že je to kaz a išiel som stým ku zubárke...zubárka mi povedala že tam nemám kaz a rozvŕtala zub, zablombovala...
Je to normálne keď nemám kaz iba zub bol citlivý na studene/teplé že zubarka rozvrta zub a zablombuje ako keby to bol kaz ?
Je to normálne keď nemám kaz iba zub bol citlivý na studene/teplé že zubarka rozvrta zub a zablombuje ako keby to bol kaz ?
-
ej_do_dabla
Light Expert
ešte vyššie k tej debate.. Aj Coxtral je fasa na bolesť zubov... odporúčam....
-
Mek
Addict
Tiez som mal citlive zuby a zubar mi povedal ze to ich mam osuchane. Tak som namiesto 3x denne zacal cistit iba raz vecer (ale o to poriadnejsie) a problem ustupil. Na poslednej preventivke mi chvalabohu ani kaz nenasiel, tak asi je tento postup spravny.
tvoj stomatolog by ti mal vybrat zvysky zubu, a ak si ochotny platit najskor ti implantuje cap a na koniec na cap sadi korunku, takze vysledny efekt by nemal byt velmi rozdielny od toho ako kedy su zub este mal. len to stoji nemale peniaze. cistit si zuby, alebo si davat pozor pri sportoch/konflikotch je lacnejsie ako si dat urobit novy zub 
zdravim,mam asi 4 kazy a potrebujem ich vyvrtat avsak najprv to chcem dat umrtvit - cize sa chcem spytat ci sa umrtvuje kazdy zub zvlast a kolko to asi stoji u vasho zubara?lebo nemam vobec sajn kolko si tam zobrat € 
-
kukiak
Addict
Tak uz som skoro 2 dni po vytiahnuti nervu a vycesteni kanalikov (v jednom zube som ich mal 5) a zub stale boli, po zakroku mi ho aj z rontgenovala a vraj vsetko v poriadku, tak by ma zaujimalo ako je mozne, ze ma zub stale 24h denne boli :-/.
Kukiak skus sa pozriet pripadne napisat na do diskusie na
Je to stranka zamerana na medicinu,zdravotnictvo,...su tam rozne temy,choroby atd atd
Na otazky odpoveda aj prislusny lekar,k temam atd....
Kód: Vybrať všetko
primar.skNa otazky odpoveda aj prislusny lekar,k temam atd....
-
hojko
Site Admin
kukiak: Asi by bolo najlepsie navstivit zubarku. Neviem ako to bolo u mna, ked som mal cistene kanaliky a vyplnene tou bio latkou, ale nie je nahodou problem v tom, ze to je zapalene, pripadne si kanaliky este nezvykli na bio vypln???
Mulatt zubar ty akurat pripomenie ze viac siahnes do vrecka
Len mozes byt rad ze sa ty zub nezlomil ked si zuval,..
Ja som mal nieco podobne,.. vypadla mi blomba,samoska diera v zube kaslal som na to ist k zubarke,raz som jedol popcorn a natrafil som na nedopecenu kukuricu
akurat som z tym zubom kusol kde som nemal blomnu,.. polka zuba sa odstiepila musel ist o rok von (kvoli bolestiam)
Ja som mal nieco podobne,.. vypadla mi blomba,samoska diera v zube kaslal som na to ist k zubarke,raz som jedol popcorn a natrafil som na nedopecenu kukuricu
no ja mám tiež 4 kazy cca, nechápem zuby si umývam 2x denne aj tak.
som normálne poistený, na prehliadky chodím pravidelne raz za rok, vie mi niekto povedať koľko peňazí treba odložiť ?
//idem budúci týždeň a verím že to prežijem, ničoho sa tak nebojím ako zubárov
som normálne poistený, na prehliadky chodím pravidelne raz za rok, vie mi niekto povedať koľko peňazí treba odložiť ?
//idem budúci týždeň a verím že to prežijem, ničoho sa tak nebojím ako zubárov
Ja som bola teraz 30.9 na preventívke, a opravoval mi 6-zub, teda stoličku... jedna blomba 18,95 €... inak mi povedal že mám zuby "na husto " , a že všetko v poriadku
, jeho sa teda báť nemusím.. chodím k nemu už od základky... za každým ked skončí vyšetrenie mi povie "dobre kočka, si zachránená " 
mna caka o chvilu kontrola, urcite mi najde nieco ako furt... Je to trochu smutne, ak si clovek necistil poriadne zuby za mlada, tak ma problemy az doteraz. Nezeby to bol moj pripad, sice som nebol najlepsi cistic zubov ako male decko, no zas som nato nekaslal uplne. Teraz nemam az take problemy, no zubarka mi vacsinou pri kontrole najde nejaky ten kaz...
mulatt, lebo ti vyberie tie vlozky a a bude postupovat dalej. hadam by ta nenechala behat s vatou v ustach do smrti 
Filipito, to su geny, hladina vapnika v krvy, a par dalsich faktorov... su ludi, ktori si zuby umyvat nemusia a okrem smradu z ust sa im zuby kazit nebudu...
Filipito, to su geny, hladina vapnika v krvy, a par dalsich faktorov... su ludi, ktori si zuby umyvat nemusia a okrem smradu z ust sa im zuby kazit nebudu...