Pro Evolution Soccer 2011
Re: Pro Evolution Soccer 2011
to lubmar - je na to tlacitko ja to mam na 9, nad packou...treba si otvorit settings a nastavit to, tiez som najprv pitchoval ze nejdu taktiky, az neskor som na to dosiel 
IamMartinQo napísal:konečne dobrá správaKitserver
http://www.pes-patch.com/2010/10/kitser ... obbie.html
Nj, už sa robí na patchi v0.2, ale zatiaľ to je nič, pokiaľ nebudú robiť cez Exe-čko patche ani to ťahať nebudem, zbytočne si dodrbávam len hru, keď vyjde normálny patch nahádzem si to tam.
lol čo na tom môžeš dodrbať však to len nakopíruješ kam ti napíšu 
inak tá verzia 0,2 je .exe súbor
inak tá verzia 0,2 je .exe súbor
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
ale SSemteXX má pravdu, ked každý patch, každý doplnok či už face alebo boty, budú robiť cez afs alebo ggs tak je to na
btw : Patch 0,2 už je vonku .)
btw : Patch 0,2 už je vonku .)
Však áno, pozri sa, predtým do PES10 boli Patche 1.3 od Konami ktorý sa inštaloval a hneď na to čo bol ten nový tuším Patch v4.1, všetok .exe.
Ja si radšej počkám kým to pekne rozbehnú a potom hodia cez .exe-čko.
Btw. toto sú strašné nervy, hru mám viac než týždeň ale dokopy som dal tolko gólov, že ich spočítam na ruke, tie strely sú tam hrozne urobené s prepáčením, nerád obviňujem PES, buď som dement ja alebo neviem, proste idem si sám na bránu dám šípku hore šípku doprava a drb a ono mi to dá lob pred bránkara, sitúacia ďalšia možno skoro rovnaká dostanem loptu cca. 28metrov vystrelím na bránu, ledva dám silu na štvrtinu a ono mi to dá raketu dobrých 10metrov nad bránu a ďalšie čo ma trápi, že niekedy tie prihrávky sú horrible, dám Q+W čj. lob dopredu pred hráča stlačím naplno a ono to dá presne pred neho inokedy keď dám naplno tak to prihrá o meter pred, nechápem tohtoročnému princípu hry.
Ja si radšej počkám kým to pekne rozbehnú a potom hodia cez .exe-čko.
Btw. toto sú strašné nervy, hru mám viac než týždeň ale dokopy som dal tolko gólov, že ich spočítam na ruke, tie strely sú tam hrozne urobené s prepáčením, nerád obviňujem PES, buď som dement ja alebo neviem, proste idem si sám na bránu dám šípku hore šípku doprava a drb a ono mi to dá lob pred bránkara, sitúacia ďalšia možno skoro rovnaká dostanem loptu cca. 28metrov vystrelím na bránu, ledva dám silu na štvrtinu a ono mi to dá raketu dobrých 10metrov nad bránu a ďalšie čo ma trápi, že niekedy tie prihrávky sú horrible, dám Q+W čj. lob dopredu pred hráča stlačím naplno a ono to dá presne pred neho inokedy keď dám naplno tak to prihrá o meter pred, nechápem tohtoročnému princípu hry.
-
Marek99
Expert
na klavesnici sa to hra na pip, na gamepade mas moznost dat pecku alebo lob mam to na lavej strane vzadu dole pecku a nad nou lob, preto ti pravdepodobne dava bud lahku strelu alebo panu bohu do okien 
-
IamMartinQo
Star
SSemteXX, časom nato prídeš, a ja si myslím, že navine niesú len strely, ide aj o kopačky, napr. iné sú tie prvé adidas a tie nike mercurial žlto-zelené, adidas majú presnosť aj silu na 4 a nike na 1, ja som len tak minule skúšal v tréningu strieľať s Ibrahimovičom, a ptm napr. Van Persiem, tak V. Persie má celkovo omnoho menej než Zlatan, či už strielanie, prihrávanie...a s v Persiem sa tie strely naozaj dobre strielali, kdežto Zlatan aj viac má aj je lepší podľa mňa a trt som s ním trafil...
a ozaj patch 0.2 už má inštalačku .exe
a ozaj patch 0.2 už má inštalačku .exe
Caute chcem sa spytat, zacal som hravat teraz viacej pesko aj som si kupil original hru ale ako je to s timi patchmi ? Pokial mam original tak mi to bude stahovat samo alebo ako to je ? A este ked hram online tak mi to dost seka , co s tim? inak super hra 
Už som na to konečne prišiel na ten princíp striel a teraz ma to ešte viac baví, keď sa rozbiehate smerom na bránu a držíte šprint, tak ak chcete dať riadnu bombu, musíte pustiť šprint na milisekundu dať silu výstrelu a hneď zatým stlačiť šípku smerom ku bráne alebo proste na miesto kde to chcete dostreliť, totiž keď strielate tak, že šprint nepustíte tak to automaticky dáva lob a vysoké lopty.
Rocky72: Toto neviem nakoľko originálka mi ešte nedošla, ale tuším, že s patchmi problém nie je, nakoľko sa nejedná o "crack".
Rocky72: Toto neviem nakoľko originálka mi ešte nedošla, ale tuším, že s patchmi problém nie je, nakoľko sa nejedná o "crack".
mna hra bavi len ma docela stve prepinanie hracov...da sa to niekde nastavit???
Na kameru počas zápasu som si zvykol celkom rýchlo a už to natáčanie ani nevnímam, aj keď nechápem prečo tu nieje možnosť to vypnúť, alebo si to plne prispôsobiť podľa saba, ako tomu bolo v PES6. Čo mi ale prekáža a dosť mi vadí je kamera pri replay. Ani pri jednej možnosti pohladu sa nedá kamera plne ovládať a umiestniť do neakej rozumnej polohy.
Po prvom spustení hry sa mi spustil akýsi wizard kde sa mimo iné dalo nastaviť aj či bude prepínanie hráčov automatické, polo-automatické, alebo čisto manuálne. Viem že som to potom ešte niekde videl aj v nastaveniach, len teraz presne neviem kde, no nastaviť sa to určite dá.duboo napísal:mna hra bavi len ma docela stve prepinanie hracov...da sa to niekde nastavit???
Rocky72: Toto neviem nakoľko originálka mi ešte nedošla, ale tuším, že s patchmi problém nie je, nakoľko sa nejedná o "crack".[/quote]
No a tie patche budem musiet instalovat rucne alebo sa mi instalnu automaticky lebo som si vsimol ze vysiel nejaky 0.2 patch tak teraz nwm.
Ehm a to sekanie pri online ,robi to este niekomu ? Lebo uz ma to dost sere to sa neda normalne hrat ani
No a tie patche budem musiet instalovat rucne alebo sa mi instalnu automaticky lebo som si vsimol ze vysiel nejaky 0.2 patch tak teraz nwm.
Ehm a to sekanie pri online ,robi to este niekomu ? Lebo uz ma to dost sere to sa neda normalne hrat ani
Skúšal už niekto ten patch 0.2, oplatí sa to inštalovať? Hlavne ma zauíma, ako je na tom Španielska liga.
Neviem či je to tým že neviem túto hru hrať, ale absolútne nejde ovládať hráča ktorý uteká za loptou. Dám príklad: nahráte do behu svojmu spoluhráčovi - prepne sa vám na toho, ktorý dostal prihrávku a uteká za ňou - a tu nastáva ten problém - akonáhle sa vám prepne na toho druhého hráča, nedá sa ovládať napr. to aby spomalil, zrýchlil, či zabočilo doľava/doprava, proste stále uteká jedným smerom nech stláčate čokoľvek. Dá sa to nejak nastaviť aby to bolo plne ovládateľné ? Vďaka.
-
Maxpayne
Light Professional
samozrejme ze oplati,vzdy lepsie ako zakladna hra,btw dnes mi v menu ponuklo update priamo od konami,na zostavy nove a nejake drobnosti graficke
Presne viem na čo narážaž, tiež mám s tým občas problém no takto to funguje v PES od jak živa. Neviem o tom že by sa to dalo niekde nastaviť. Aj keď by malo byť v tomto ročníku už 360 stupňové ovládanie ešte to nechali z predošlích ročníkov, kde keďže si nemal hráča plne pod kontrolou a aby nahrávky do behu mohli ísť aj pod iným uhlom tak nábeh na tú nahrávku je asistovaný. Neviem zrejme mali v konami pocit, že kedy to nebolo takto asistované, bol by problém pri osemsmerovom ovládaní hráča si na tú narávku manuálne nabehnúť.Paul napísal:Neviem či je to tým že neviem túto hru hrať, ale absolútne nejde ovládať hráča ktorý uteká za loptou. Dám príklad: nahráte do behu svojmu spoluhráčovi - prepne sa vám na toho, ktorý dostal prihrávku a uteká za ňou - a tu nastáva ten problém - akonáhle sa vám prepne na toho druhého hráča, nedá sa ovládať napr. to aby spomalil, zrýchlil, či zabočilo doľava/doprava, proste stále uteká jedným smerom nech stláčate čokoľvek. Dá sa to nejak nastaviť aby to bolo plne ovládateľné ? Vďaka.
Vampir - no tak to teda skúsim, ja len že keď výdu už neaké kompletné či nebude problém s tím že tam budem mať neakú pofidérnu 0.2.
skuste C+E, resp. RB + RT...myslim ze to je daky super cancel kde sa da s hracom robit cokolvek..vyuzivam to hlavne ked nechcem aby siel po lopte ktora ide do autu avsak neviem ci sa s tym da aj nabiehat na nahravky
Pls vedel by mi tu niekto poradit ... pri online hrani mi to strasne seka ,ja hram iba online ale toto uz je naozaj nehratelne ,je nieco cim to mozem odstaranit ???
Da sa prosim nejak nasimulovat pad v superovom pokutovom uzemi? Nejak sa mi zda, ze je tam privela faulov a hrac nie a nie spadnut...
-
2janci2
Medium Professional
no na klavesnici to nejde, iba ak by si si nastavil nove tlacitka, a to R a L, a ked ich spolu podrzis, tak hrac spadne