otravné maily z facebooku...mojim kontaktom z gmailu
zdravím, googloval som v slovenčine aj angličtine....nič som nenašiel....žiaľ som sa registroval na facebook,lebo sú tam všetci aj taký čo nepoužívajú okrem facebooku nič iné ani IM,či email....lenže nejak omylom som odsúhlasil import všetkých mojich kontaktov z gmailu(ca 500) a facebook im rozoslal mail "že ich žiadam o priateľstvo" poslalo to všetkým profesorom z mojej VŠ,starším ľudom...všetkým....cítil som sa blobo...zmenil som si údaje na účte na facebooku,aj email a neviem čo ešte a dúfal som že je koniec....ale teraz mi zase píšu a volajú naštvaní ľudia že facebook im znova píše tentoraz "pripomentie že som ich ja požiadal o priateľstvo"....účet na facebooku používam,takže ho nechcem zmazať, ale ak nie je iná možnosť ako zabrániť týmto otravným správam ktoré ma zahrabávajú medzi "otravy z netu" tak to urobím....neviete mi niekto prosím poradiť ako zakázať facebooku odosielať čokolvek komukolvek mailom???
Ďakujem
Ďakujem
Re: Facebook
ako funguje to zdielanie albumov s nikym kto nie je na FB cez mail? vidi aj komenty ku fotkam?
Dnes mi nabehol nejaký nový chat. Okno chatu je vačšie a už vedľa každej správy je fotka odosielateľa. Máte to aj vy ? Zatiaľ sa mi to zdá funkčné..kto vie dokedy

hej...co planuju group chat?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak najnovšie (dnes som si všimol) prerobili obrázky. Keď dá niekto obrázok na wall, tak sa po kliknutí zobrazí v niečom podobnom ako lightbox. Dole sa dá potom komentovať, a dajú sa prepínať jeho obrázky a pod. Problém je, že namojom firefoxe sa toto sprosté okno nedá zavreť. Resp. zavriem ho, a same sa o sekundu znova otvorí. Pomôže len refresh celej stránky facebooku
Prečo nefunguje zmena mena? 
Stále mi nefunguje to nahrávanie fotografii...skrivený facebook
aspon nie som sam. lezie mi to na nervy, nemozem nic uploadnut na fb
aby si drbnutý ľudia nemenili mená každý deňRayiner napísal:Prečo nefunguje zmena mena?
-
Soviet
Darca
I-cube+Klobasa: Ja by som hladal problem niekde inde ako obvinovat hned FB..Nieze by som ho obvinoval, ale mne napriklad ide a nikdy som s tym nemal ani problemy..Nieco teda sa vasemu prehliadacu nepaci..
Čo sa týka problematiky internetu tak už to nejaký rok ovládamSoviet napísal:I-cube+Klobasa: Ja by som hladal problem niekde inde ako obvinovat hned FB..Nieze by som ho obvinoval, ale mne napriklad ide a nikdy som s tym nemal ani problemy..Nieco teda sa vasemu prehliadacu nepaci..
A ako u mňa celý problém vznikol? išiel som na víkend preč. Po víkende som prišiel domov, chcel som nahrať fotografie a nič. Na FB som sa nedostal cez Firefox a tým pádom som skončil. Žiadny vírus a ani spyware v PC nemám. Jednoducho ako sa povie, zo dňa na deň to prestalo fungovať.
ani mne nejdu uploadovat obrazky...a dalsim tak isto : http://www.facebook.com/topic.php?uid=2 ... #topic_top
-
viper1993
Medium Professional
Mozno to tu uz bolo ale neexistuje nejaky "invisible mod"? Aby priatelia nevideli ze som v danej chvili na FB napriek tomu ze tam som? 
-
Grim
Darca
...dá sa odpojiť...tak ako z icq...invisible mód neexistuje...
-
viper1993
Medium Professional
jop prave som to nasiel, tam kde su moznosti, cize take ze si vyberiem pre ktorych priatelov chcem byt online a pre ktorych offline asi nie je co? nevadi aj toto postaci
-
audiotrack
VIP
je, len si ich musíš podeliť do skupín a potom môžeš byť offline pre jednu skupinu a online pre inú skupinu
Ale je... môžeš si spraviť skupinu (či zoznam, či ako sa to volá) Potom budeš mať v chate 2 skupiny priateľov. V jednej sú všetci(okrem tých v druhej) a v druhej sú tí, ktorých tam chceš (dá sa to dynamicky meniť drag&drop metódou) Od jednej sa tak môžeš odpojiť a môžeš písať len s tým, čo chceš...viper1993 napísal:jop prave som to nasiel, tam kde su moznosti, cize take ze si vyberiem pre ktorych priatelov chcem byt online a pre ktorych offline asi nie je co? nevadi aj toto postaci
// a nebyť audiotracka, tak som originálny! : D
-
viper1993
Medium Professional
genialne
, dik chalani 
-
Sarger
Guru wannabe
uz minimalne tyzden vidim ako si baby davaju statusy typu: mam to rada na stole, stolicke atd... co to zase znamena?
-
mirak2
Hardcore addict
priznaky demencie...ja mam normalnych ludi vo friendliste takze som nic nepostrehol