Zubár
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zubár
Mam taky pocit, ze ked sa nezucastnis rok predtym preventivnej prehliadky, tak dalsi rok si tu prehliadku platis zo svojho a nepreplaca ju poistovna. Ze by sa to tykalo aj cien plombovania a podobne, tak to uz neviem.
no ja som po 4 rokoch musel navštíviť zubára nie že by ma boleli zuby ale odlomil sa mi jeden predný zub ,ktorí som mal už asi 10 rokov odumretí a tak musí ísť namiesto neho korunka ,kedže je to v predu tak si dám porcelánovú korunku je to síce drahšie ale je to na veľmi viditeľnom mieste.
pondelok idem na odtlačky a piatok za týžden už to dúfam bude hotové
lebo tekto behať bez zuba neni boh vie čo
.
a vinde ma to 160 €
bolo by to o 30€ menej keby mám preventívnu prehliadku.
pondelok idem na odtlačky a piatok za týžden už to dúfam bude hotové
a vinde ma to 160 €
bolo by to o 30€ menej keby mám preventívnu prehliadku.
-
hojko
Site Admin
mulatt: Nie som zubar, takze neviem povedat z toho hladiska. Ale viem ti odpovedat z hladiska pacienta, pretoze sa to stalo aj mne a tiez ma zub bolel par dni po vlozeni vlozky. Potom po vybrati a plombovani uz bolo vsetko OK.
hojko: a ty si tam mal ako dlho tu vlozku?
acer01,plusminus: no neviem ci prejde lebo co som cital tak vacsinou to bolelo 2-3 dni po vlozke lenze ja som uz 8 dni po vlozke.dnes som volal zajtra sa nato ide pozret tak uvidime.
btw: vravela ze tu vlozku mam prist menit o dva mesiace, lenze uz teraz som asi polku z tej "pasty" zbrusil jedenim a umyvanim zubov.no nic dalsie info podam zajtra.
acer01,plusminus: no neviem ci prejde lebo co som cital tak vacsinou to bolelo 2-3 dni po vlozke lenze ja som uz 8 dni po vlozke.dnes som volal zajtra sa nato ide pozret tak uvidime.
btw: vravela ze tu vlozku mam prist menit o dva mesiace, lenze uz teraz som asi polku z tej "pasty" zbrusil jedenim a umyvanim zubov.no nic dalsie info podam zajtra.
Aj ja som tam mal vlozku niekolko dni,..ale mesiac sa mi zda byt dost dlho,..a neverim ze zubar nema termin volny kedze vymena trva par minut,...
Ak mas bolest stale tak chod naspat k zubarke,...
Ak mas bolest stale tak chod naspat k zubarke,...
-
blitzkrieg
Professional
mňa to čaká pondelok, snáď prežijem, pár krát som odpadol u zubárky po tom čo mi rozvŕtala zdravý zub a zlí mi nechala tak ...vymenil som zubárku a chodím inej, v pondelok bude zubárka pracovať na 4 zuboch 
-
viper1993
Medium Professional
Uz druhy den ma boli zub no nevyzera to na klasicky kaz. Je to taka pulzujuca bolest a pocitovo je ako keby zub zdvihnuty. Boli to hlavne na dotyk a zahryznutie. Na chlad, teplo ani sladke to nejako velmi nereaguje. Nestretol sa niekto s niecim podobnym? Kazdopadne idem co najskor k zubarke.
-
hojko
Site Admin
viper1993: Bezny zapas, pomozu na to antibiotika (Dalacin C). Moze to byt zapal medzi dvomi zubmi, zapaleny koren atd..., takze zrejme dostanes antibiotika a rozvrta ti zub, dostanes tam vlozku..., ale ved uvidis. Daj vediet co to bolo.
Presne taky isty problem mam aj ja... Bolelo ma to asi 1 tyzden, na tej strane kde to bolelo som skoro ani jest nemohol. No pred 3 dnami mal kamos narodky, pilo sa a tak... a zub odvtedy neboliviper1993 napísal:Uz druhy den ma boli zub no nevyzera to na klasicky kaz. Je to taka pulzujuca bolest a pocitovo je ako keby zub zdvihnuty. Boli to hlavne na dotyk a zahryznutie. Na chlad, teplo ani sladke to nejako velmi nereaguje. Nestretol sa niekto s niecim podobnym? Kazdopadne idem co najskor k zubarke.
-
viper1993
Medium Professional
No prave som prisiel, vraj zapal, vyvrtala mi to s tym ze ten hnis musi vytiect ze to mam vycucavat a zajtra prist zase. Tiez mi vyberala nervy z toho zuba. Pocul som rozne famy ako strasne to vyberanie nervov boli a ja som necitil nic
(je pravda ze s injekciou).
Btw. P3PoX ak mas to iste tak by som s tym necakal lebo vravela ze potichu sa ten hnis moze dostat az do kosti cize to neni bohvieco
.
Btw. P3PoX ak mas to iste tak by som s tym necakal lebo vravela ze potichu sa ten hnis moze dostat az do kosti cize to neni bohvieco