Zubár

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Mate radi Zubarov?

Hej,jasne milujem ich!
106
24%
NIe neznasam ich ,mam z nich strach
184
41%
Je mi jedno,ci mi najdu kazy ci nie..Mam na saláme
161
36%

Celkom hlasov: 451

hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zubár

Príspevok od používateľa hojko »

Mam taky pocit, ze ked sa nezucastnis rok predtym preventivnej prehliadky, tak dalsi rok si tu prehliadku platis zo svojho a nepreplaca ju poistovna. Ze by sa to tykalo aj cien plombovania a podobne, tak to uz neviem.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

hojko: celkovo vsetky ukony si platis zo svojho ak sa nezucastnis prehliadky,to sa netyka len ceny prehliadky..keby som mal prehliadku platim cca polovicu
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

no ja som po 4 rokoch musel navštíviť zubára nie že by ma boleli zuby ale odlomil sa mi jeden predný zub ,ktorí som mal už asi 10 rokov odumretí a tak musí ísť namiesto neho korunka ,kedže je to v predu tak si dám porcelánovú korunku je to síce drahšie ale je to na veľmi viditeľnom mieste.
pondelok idem na odtlačky a piatok za týžden už to dúfam bude hotové :D lebo tekto behať bez zuba neni boh vie čo :smt059 .
a vinde ma to 160 €
bolo by to o 30€ menej keby mám preventívnu prehliadku.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

helicos, bez urazky, ale ani behat s odumretym prednym zubom, teda akymkolvek odumretym zubom nie je ziadne terno ;)
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

jackb:to hej ale zas to nevyzeralo až tak hrozne len bol o trošku tmavší a pokial slúžil tak načo ho dávať von.
mulatt
Darca
Darca

je normalne aby zub trochu bolel po vlozeni vlozky?v utorok mi dala liecivu vlozku do zuba s tym ze za 2 mesiace vybrat lenze zub zacal akosi trochu boliet..je to normalne liecenie tej vlozky alebo ne?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

mohlo sa ti to pdorazdit ked si jedol nieco...je to bezne ked si das nieco "tuhe a lepive" napr cokoladu, marcipan, sojovy rez a podobne...ak to neprejde chod k zubarke
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

mulatt: Nie som zubar, takze neviem povedat z toho hladiska. Ale viem ti odpovedat z hladiska pacienta, pretoze sa to stalo aj mne a tiez ma zub bolel par dni po vlozeni vlozky. Potom po vybrati a plombovani uz bolo vsetko OK.
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Mulatt mna tiez zub kusok par dni pobolieval,.. mal som tam vlozku tyzden potom som isiel dat novu.... a potom blomba....
Uvidis par dni a potom ta mierna bolest prejde,..
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

vlozka je tam koli infekcii, teda moze boliet. mna len zaraza troska ten cas. vlozku som nikdy nemal dlhsie ako tyzden.. asi nema iny volny termin.. hmm...
mulatt
Darca
Darca

hojko: a ty si tam mal ako dlho tu vlozku?
acer01,plusminus: no neviem ci prejde lebo co som cital tak vacsinou to bolelo 2-3 dni po vlozke lenze ja som uz 8 dni po vlozke.dnes som volal zajtra sa nato ide pozret tak uvidime.
btw: vravela ze tu vlozku mam prist menit o dva mesiace, lenze uz teraz som asi polku z tej "pasty" zbrusil jedenim a umyvanim zubov.no nic dalsie info podam zajtra.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

8dni je dost, mam max tie 2dni, aj to nie je bolest ale skor ako keby tlak..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

mulatt: Nepamatam si presne, mozno nieco okolo mesiaca, ale bolelo to len prve dni (2-3 dni).
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Aj ja som tam mal vlozku niekolko dni,..ale mesiac sa mi zda byt dost dlho,..a neverim ze zubar nema termin volny kedze vymena trva par minut,...
Ak mas bolest stale tak chod naspat k zubarke,...
mulatt
Darca
Darca

bol som dnes..vlozku mi vyvrtala povedala ale ze to este nieje uplne preliecene tak mi dala novu a zapecatila blombou (uz nie tou pastou co aj tak zozerem po tyzdni) 34€ :zuby:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

mňa to čaká pondelok, snáď prežijem, pár krát som odpadol u zubárky po tom čo mi rozvŕtala zdravý zub a zlí mi nechala tak ...vymenil som zubárku a chodím inej, v pondelok bude zubárka pracovať na 4 zuboch :smt017
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Uz druhy den ma boli zub no nevyzera to na klasicky kaz. Je to taka pulzujuca bolest a pocitovo je ako keby zub zdvihnuty. Boli to hlavne na dotyk a zahryznutie. Na chlad, teplo ani sladke to nejako velmi nereaguje. Nestretol sa niekto s niecim podobnym? Kazdopadne idem co najskor k zubarke.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

viper1993: Bezny zapas, pomozu na to antibiotika (Dalacin C). Moze to byt zapal medzi dvomi zubmi, zapaleny koren atd..., takze zrejme dostanes antibiotika a rozvrta ti zub, dostanes tam vlozku..., ale ved uvidis. Daj vediet co to bolo.
P3PoX
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa P3PoX »

viper1993 napísal:Uz druhy den ma boli zub no nevyzera to na klasicky kaz. Je to taka pulzujuca bolest a pocitovo je ako keby zub zdvihnuty. Boli to hlavne na dotyk a zahryznutie. Na chlad, teplo ani sladke to nejako velmi nereaguje. Nestretol sa niekto s niecim podobnym? Kazdopadne idem co najskor k zubarke.
Presne taky isty problem mam aj ja... Bolelo ma to asi 1 tyzden, na tej strane kde to bolelo som skoro ani jest nemohol. No pred 3 dnami mal kamos narodky, pilo sa a tak... a zub odvtedy neboli :D Ale k zubarovi aj tak pre istotu pojdem... Mozno to ten alkohol vycistil alebo co :D
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

No prave som prisiel, vraj zapal, vyvrtala mi to s tym ze ten hnis musi vytiect ze to mam vycucavat a zajtra prist zase. Tiez mi vyberala nervy z toho zuba. Pocul som rozne famy ako strasne to vyberanie nervov boli a ja som necitil nic :D (je pravda ze s injekciou).

Btw. P3PoX ak mas to iste tak by som s tym necakal lebo vravela ze potichu sa ten hnis moze dostat az do kosti cize to neni bohvieco :wink: .
Napísať odpoveď