Windows 7

Informácie o software, ankety...
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Windows 7

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

v tom pripade ti neporadim a netusim ako chces dat prec vistu...
Bartik15
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bartik15 »

oplati sa davat na 6 rocny nootebuk Win7 je tam XP ale predstavte si ze za 6 rokov nebolo preinstalovane tak si mozte domysliet ako vyzera ..:P takze otazka oplati sa na nieco takew este davat Win7 ci tam len reinstnut opet to krasne Win XP

Minimalne poziadavky na Win7 to ma ale ci sa to oplati davat na nieco take ci stym niekto nema nejaku skusenost .. :?:
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Aký je to NB (značka , označenie)? Aký HW je v tom NB?
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

caute po jedno resete sa ma pytal windows este pred nacitam ci chcem repair atd. tak som dal ze hej,ale v tedy ma odhalil ze mam nelegalnu kopiu.
zatial to ide vzdy ked dam zrusit to okno, len neviem do kedy a chcel som sa spytat ci sa da tento problem :lol: niako odstranit ? dakujem za odpovede
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

tu ti z warezom nikto neporadi maximalne ze si mas ist kupit original :smt006 (btw. su aj na to programi skus pohladat cez google alebo sa obrat na prislusny warez)
daffon
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa daffon »

nevie mi niekto poradit ako vypnem to blbe uspavanie PC po cca pol hodine alebo hodine sa mi PC hodi do rezimu spanku a potom neskor sa aj vypne kedze hocikedy stahujem data aj celu noc tak mi to prekaza (inak som laik v tychot veciach) :)...
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Štart - Ovládací panel - Možnosti napájania - pri aktívnom plane klikni na "Zmeniť nastavenie plánu" - Prepnúť počítač do režimu spánku nastav na "Nikdy" a klikni na uložiť zmeny.
daffon
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa daffon »

oks dikes moc uz to mam :)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Chcel by som sa opytat ze do ktoreho windowsu 7 mam ist, ci do 64 bitoveho alebo 32 bitoveho, asi sa to tu preberalo, ale nechce sa mi to hladat a dost to suri, zostava notebooku: Intel C2D T8100 2,10ghz, 2gb ram a intel GMA x3100
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

kľudne 32bit, 64bit majú akurát tu výhodu (pre bežného smrteľnika) že spapajú aj viac ako 4GB ram
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Rozbalovacie zložky v štarte

Príspevok od používateľa 94jakub »

Zdravím.
Chcel by som vedieť či sa dá do Win7 dať taká rozbalovacia zložka ako to bolo v XP.
Tak ako je na obr. tá šípka pri Exceli, ale že by bola pri zložke v ktorej by som mal odkazy na programy apod.
Lebo keď tam zložku len pripnem a kliknem na ňu tak ju otvorí v novom okne a to sa mi moc nepáči.
Prílohy
start.jpg
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

http://www.hojko.com/na-windows-7-urobi ... 48296.html

presne ako to bolo v XP to nie je, ale tak mal by si to podobne, je to len sila zvyku
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

čavte chlapi nastal taky menši problem.Ešte v january som si kupil novy pc,a odniesol som ho do servisu aby mi nainstalovali windows.Ale musel som si kupit aj original win v servise sa inštaluje len na 30dni tak kupil som window7 home premium vložil som ten kluč a win sa aktivoval.No ale 10 mesiacov bolo všetko ok.A dnes som zapol pc a vybehla mi tabulka že nemam legalny windows.Klikol som na preskočit a pc mi riadne nabehol
Neviem si vysvetlit prečo mi vypisuje ze nemam legalny win ked som si kupil originalku.Prosim vysvetlite mi to
Diky
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

skus nejako overit originalitu windowsu napr. takto (namam to odskusane ale idem na to :) )

http://www.microsoft.com/genuine/Progra ... laylang=sk
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

dnes ma napadlo ze mi dlhsie nevyskocil windows update, tak som isiel ze dam vyhladat aktualizacie manualne a vyskocila mi tato pi*ov***, pls helpnite mi neviem co s tym je, google nic nenasiel
Prílohy
co do pici.jpg
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a skúšal si reštartovať PC?...

//...a máš legálny Windows?...
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

myslim ze skusil ked uz mu to tam jasne pise :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Cyrus666: Podla toho co pise je vypnuty proces, co nie je bezne a pokial mas automaticke aktualizacie spustene, tak sa to same od seba nevyplo. Skusit to mozes zapnut nasledovnym sposobom: Kliknes na pocitac pravym tlacitkom a vyberies Spravovat, nasledne zvolis Sluzby a aplikacie - Services - tam najdes sluzbu s nazvom Windows Update a rucne ju spustis.

Myslim si vsak, ze ti to zablokoval virus, trojsky kon, malware alebo ina haved, ktoru mas v pocitaci. Je to bezna prax, ze virus blokuje automaticke aktualizacie a servre antivirusov pre potrebnu aktualizaciu, rovnako ako servre pre aktualizaciu antimalware a antispyware programov. Vacsinou je jednoduchym riesenim vsetko robit v nudzovom rezime s podporou siete, takze si dokazes nainstalovat program, aktualizovat ho, spustit, preskenovat, odstranit co sa da a restartovat...
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Potrebujem poradiť, ktoré s týchto aktualizácií mám a ktoré nemám nainštalovať. Lebo napr. sú tam aktualizácia pre IE 8, ale ten vôbec nepoužívam, tak či treba aj tieto a aj ďalšie, ktoré som si nie istý čo s nimi. Vďaka :wink:
Frankie21
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Frankie21 »

Ahoj.
Neviete niekto ci sa da nastavit v exploreri ,na nahladoch videi z akeho casu videa ma byt nahlad ?
Napr. nastavit aby robil nahlady videi v ich 5. minute.
Momentalne robi nahlad pravdepodobne z prveho snimku videa a to znamena ze nahlady su vo vacsine pripadov cierne.

Ano uvedomujem si ze to nie je napisane uplne korektne ale lepsie to popisat neviem. :oops:
Napísať odpoveď