Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Header
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa Header »

RATZINGER666 napísal:klietka ti bohvieako pri beznej buracke nepomoze, vlastne pri riadnej rane ti nepomoze nic... co sa tyka pasivnej bezpecnosti by pomohla poriadna sedacka, helma a kvalitne stvorbodaky, ale s nicim z tohto sa v beznej premavke jazdit neda, o tom niet pochyb...

neviem, co konkretne by ta zaujimalo, kludne sa spytaj, budem sa snazit poradit, vedel by som pripadne aj sprostredovat...
co ja viem....radsej absolvovat riadnu ranu v aute s klietkou ako bez :roll: podlamna niekaje ucinky musi mat...inac by to bolo zbytocne.... myslim ze taka kavlitna klietka v kombinacii so stvorbodovymi pasmi poskytne ucite vacsiu ochranu pri nehode ako klasicke kvazi seriove demolacne zony
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

Header napísal:co aj viem....radsej absolvovat riadnu ranu v aute s klietkou ako bez :|
radsej by som neabsolvoval ani jednu :)
Header
Professional
Professional

adameeec napísal:radsej by som neabsolvoval ani jednu :)
prirodzene...ale niekedy si proste nevyberies :?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

vyberies, pokial budes jazdit ako clovek :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

RATZINGER666: Ty mozes jazdit ako chces, ale ked do teba narazi niekto druhy, tak smola ;)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

aha, no pochopil som to tak, ze sa bavime o vlastnej chybe, kedze rec bola o lietani na aute, zavodeni, kietkach, budach, apod. :P
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Akoze chu*j sa na mna tlaci v zapche na pristavnom moste este aj blika. Pustim ho a robim mu to iste (este som aj trubil :) ). Jaaaj by bral vodicaky takym de*ilom... kua ma vytocil.... waaa

Ak stretnem este jedneho, prisam bohu spomalim na 55-60km/h a moze si piskat (pravidla neporusim, kedze subezna jazda, moze ma obist z prava)
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

a ked zacne obiehat z prava, treba trosku dychnut na plyn, ze ano? ;p
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

unreal to nie, zas ak je kam, nech si ide a vyrube sa sam :D
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

ma napadlo "kto chce kam, pomozme mu tam" a k tomu rovno situacia... vytlacit z mosta :lol:
Header
Professional
Professional

RATZINGER666 napísal:aha, no pochopil som to tak, ze sa bavime o vlastnej chybe, kedze rec bola o lietani na aute, zavodeni, kietkach, budach, apod. :P
no bolo to myslene tak ako pisal Hojko..... o klietke neuvazujem kvoli tomu ze potom budem na aute lietat ako bezohladny kkt...skorej mi ide o moju bezpecnost :)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Kybelvody napísal:
Na tomto videu ide nejaky slovacisko asi 150 cez dedinu v zime. Jeho dalsie videa tiez stoja zato. Toho radsej stretnut az ked bude v priekope.
Videl som aj jeho druhé video, pán je u mňa idiot. Nemám problém s tým, že ak má auto ktoré to zvláda tak si trocha pridá, každopádne dedina by mala byť miesto, kde sa jazdí normálne. Z princípu, niečo ako nesadám po pivku za volant.
Nikam sa neponáhľal, evidente to točil pre zábavu, takže načo prasiť cez dedinu? Ďalej mi je zle aj z toho, ako vidím jeho ruky na volante :smt096 a vo vracákoch dostáva za uši ESP. Pridať si môže byť OK, ale takto nie...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Netušíte náhodou čo to je za dedina? :).Vyzerá to tam byť krásne
Header
Professional
Professional

Mateq napísal: Videl som aj jeho druhé video, pán je u mňa idiot. Nemám problém s tým, že ak má auto ktoré to zvláda tak si trocha pridá, každopádne dedina by mala byť miesto, kde sa jazdí normálne. Z princípu, niečo ako nesadám po pivku za volant.
Nikam sa neponáhľal, evidente to točil pre zábavu, takže načo prasiť cez dedinu? Ďalej mi je zle aj z toho, ako vidím jeho ruky na volante :smt096 a vo vracákoch dostáva za uši ESP. Pridať si môže byť OK, ale takto nie...
co ja viem....cestu evidentne pozna....zas take hrozne to nebolo...videl som zasadne vacsich blbcov
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

na to, ze tu cestu pozna isiel dost zle.

inak takych blbeckov (ako ten na A4) milujem. Ked sa chce pretekat, nech ide kopce alebo SK ring. Tam by dostal aj od citroenu saxo 5 sekund
Header
Professional
Professional

adameeec napísal:na to, ze tu cestu pozna isiel dost zle.

inak takych blbeckov (ako ten na A4) milujem. Ked sa chce pretekat, nech ide kopce alebo SK ring. Tam by dostal aj od citroenu saxo 5 sekund
ved prave :) na okruhu sklesne vela ludom hrebienok :) islo skorej o to ze su na svete este vacsie prasata co sa tohto tyka
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mateq napísal: Videl som aj jeho druhé video, pán je u mňa idiot. Nemám problém s tým, že ak má auto ktoré to zvláda tak si trocha pridá, každopádne dedina by mala byť miesto, kde sa jazdí normálne. Z princípu, niečo ako nesadám po pivku za volant.
Pani ako nechcem byt zly ale z videa vyzera byt ta jazda (az na moment 1:43 kde to trochu prepiskol a zachranovalo ho ESP) krasna. Plynuly prejazd, bez vysloveneho trhania volantom, mam pocit ze by som aj zaspal na mieste spolujazdca.
Drzanie volantu je zlozvyk z autoskoly, aj mna sa snazil instruktor ucit drzaniu "za desat dve" Mal by ho drzat v ramenach volantu ale to uz je o zvyku.

Vzdy hovorim, lepsi tento vodic ako vodic typu "brzda, plyn a prudka dolava" alebo sviatocny vodic co si zrkadlami obzera klucky na aute a stredove ma nastavene na manzelku.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

taktiez som nazoru ze jazda bol v pohode az na tu dedinu kde si fakt tu rychlost mohol odpustit ak by mu tam niekto vybehol do cesty neviem co by chalan robil.. to drzanie je v pohode ucia ho v kazdej autoskole :D..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

co ja viem ... to videjko v pohode ... ta dedina nemusela byt, ale zas bola relativne prehladna ... jedinu chybycku krasy vidim v tom, ze chlapec evidentne jazdi s vedomim, ze ho v zakrute / za zakrutou zachrani ESP - to nemam rad, ja zastavam nazor ze aj ked rychlo tak vzdy najviac tolko kolko auto zvladne bez zasahu elektroniky ((za predpokladu, ze su hranice vodica dalej, od tych, kedy tato situacia nastane )) ...

a drzanie je rozhodne lepsie ako takzvany "idiot" - hlava v strede auta, celou vahou oprety o laktovku a volant drzat na 12:00 ;-)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nordkapp_pb napísal:a drzanie je rozhodne lepsie ako takzvany "idiot" - hlava v strede auta, celou vahou oprety o laktovku a volant drzat na 12:00 ;-)
to je tzv. poloha test stereo
Napísať odpoveď