Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
ja som nedávno pozeral district 9 nevedel som dopredu o čom to je ale veľmi sa mi to páčilo u mna 9/10
a neskam som si pozrel asi po 10 rokoch V říši slunce a bol som z neho unesený u mna jednoznačne 10/10.
a neskam som si pozrel asi po 10 rokoch V říši slunce a bol som z neho unesený u mna jednoznačne 10/10.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
dnes som si pozrel Get him to the Greek keďže som čítal článok že je to najsťahovanejší film v poslednej dobe ale bol som nútený to vypnúť, čo sa mi tak často nestáva, prvé nutkanie som mal po asi 5 minútach, pomyslel som si že je to skoro na odpísanie filmu ale po nejakej pol hodine už som nevydržal, des
-
miki690
Medium Professional
Včera som bol v kine na Scott Pilgrim vs. The World a určite neľutujem peniaze čo som dal za lístok. Veľmi dobre som sa pri tom pobavil. http://www.csfd.cz/film/230559-scott-pi ... tku-sveta/
-
PAuLi3
Darca
Get him to the Greek naprosto suhlasim s Danieldevilom, sice som film dopozeral dokonca, ale pozeral som ho 3 dni, co som ho musel stale vypynat, pretoze ma nudil.. nechapem, ako mohol dostat na csfd hodnotenie 68%, bola to nuda...hodnotenie 2/10
Ale co mozem odporucit je Posedlá, vcera to davali n HBO, celkom usiel ten film, aj ked mozno tematika filmu otrepana, no krasnu ali larter, ktora tam pobehuje len v nohavickach som si nemohol nechat ujst
hodnotenie 8/10
Ale co mozem odporucit je Posedlá, vcera to davali n HBO, celkom usiel ten film, aj ked mozno tematika filmu otrepana, no krasnu ali larter, ktora tam pobehuje len v nohavickach som si nemohol nechat ujst
Pozrel som si ten vyššie spomenutý District 9 a musím povedať, že sa to dalo pozerať. Hlavným plusom bol hlavne neotrepaný námet, čo je dnes už rarita.
Na to, že to bol režisérov prvý celovečerný film, tak paráda.
8,5/10
Na to, že to bol režisérov prvý celovečerný film, tak paráda.
8,5/10
-
PAuLi3
Darca
RED - perfektny film, konecne spravili film, pri ktorom som vydrzal sediet pozerat... perfektne obsadenie, fakt nemal chybu, a Johna Malkovicha som moc ako ehrca nemusel, ale v tomto filme bol perfektny... Hodnotenie 10/10
pripajam sa k postu vyssie, RED - paradne som sa zabavil. Scena ked do ukradnuteho policajneho auta vrazi SUV a v hodinach Bruce vystupi... hmmm 
http://www.csfd.cz/film/254676-frozen - komorná survival dráma.... ešteže sa neviem lyžovať a miesto vleku chodím po horách iba autom.... Veľmi mrazivý príbeh....
-
Betarik
Professional
tak tak pripajam sa tento film ma dostal ... co u mna nieje zvykom preto 5/5Pinhead napísal:http://www.csfd.cz/film/254676-frozen - komorná survival dráma.... ešteže sa neviem lyžovať a miesto vleku chodím po horách iba autom.... Veľmi mrazivý príbeh....
naj. film je podla mna jednoznacne Neporazitelný 3 . Tento film by som pozreral aj od rana do vecera. 
-
MP4-27
Guru wannabe
Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách Nemecky film a strasne som sa pobavil
8/10
review no. 19
Grown Ups - hoci je tento film jedno velke otrepane klise, tak som sa skvele bavil - samozrejme v ramci moznosti... mal som sa na co pozerat, mal som sa na com zasmiat... ako oddychovka na vecer celkom fajn...6/10
Forgetting Sarah Marshall - Mila Kunis, Kristen Bell, Jason Segel a Russel Brand? a na zaver este Jason Bateman... osuchany namet, no zabavne spracovanie, pritazlive prostredie, dobre situacne vtipky, ja som sa dobre bavil... a to romanticke komedie fakt nemam rad...8/10
Ip Man - Legend is Born - co sa celkoveho pohladu na film tyka, tak o nieco horsie ako 1 a 2 - chyba mi tam charizmaticky Donnie Yen a ta atmosfera filmov... kazdopadne myslim, ze aj tento prequel moze hrdo nosit meno Yip Man, bojove sceny velmi dobre(skoda tych okatych drotov), humor so starym dedkom v Hong Kongu vyborny, hudba ako inak prijemna... kedze dvojke som dal hodnotenie 8, tak tu musim o stupienok ubrat... kazdopadne filmik si odkladam na dalsie projekcie...7/10
Toy Story 3 - mozno az prilis detske miestami, miestami zasa presne naopak... kazdopadne podareny animak, v 3D to musi byt este o stupienok lepsie... a najlepsia scena - hodenie Lotsa do smetiaku...cista vykradacka Star Wars ep6, ale nevadi, bolo to funny.... 7/10
Knight and Day - nebolo to zle, ale mohlo to byt ovela ovela lepsie... ako inak vsetky dobre sceny boli uz v traileri a teda pre mna film stratil kuzlo, pretoze nosny dej, ktory mal sluzit ako pojivo medzi jednotlivymi scenami bol vazne onicom... Cruise bol fajn, Cameron Diaz sa mi nepacila... celkovo sa na tom ale dalo zasmiat...taka jednohubka na piatkovy vecer...6/10
Day for Night - videne vramci skolskej projekcie, no nelutujem - pekny film vo filme a zaroven o filme, vyborne rozobrate jednotlive vztahy medzi postavami, medzi hercami a stabom a film zo starej skoly... take sa uz teraz nerobia... 8/10
Scott Pilgrim vs. the World - vyborna osviezujuca uletenost... komiksovo-videoherny kabatik tomuto filmu velmi svecil a velmi dobre som sa na nom bavil... co uz trosku zaostavalo bol asi nosny dej, ktory bol velmi velmi klasicky... kazdopadne v tomto filme ma Michael Cera presvecil o tom, ze aspon stipku talentu ma a to sa mu doteraz fakt nedarilo.... 8/10
Grown Ups - hoci je tento film jedno velke otrepane klise, tak som sa skvele bavil - samozrejme v ramci moznosti... mal som sa na co pozerat, mal som sa na com zasmiat... ako oddychovka na vecer celkom fajn...6/10
Forgetting Sarah Marshall - Mila Kunis, Kristen Bell, Jason Segel a Russel Brand? a na zaver este Jason Bateman... osuchany namet, no zabavne spracovanie, pritazlive prostredie, dobre situacne vtipky, ja som sa dobre bavil... a to romanticke komedie fakt nemam rad...8/10
Ip Man - Legend is Born - co sa celkoveho pohladu na film tyka, tak o nieco horsie ako 1 a 2 - chyba mi tam charizmaticky Donnie Yen a ta atmosfera filmov... kazdopadne myslim, ze aj tento prequel moze hrdo nosit meno Yip Man, bojove sceny velmi dobre(skoda tych okatych drotov), humor so starym dedkom v Hong Kongu vyborny, hudba ako inak prijemna... kedze dvojke som dal hodnotenie 8, tak tu musim o stupienok ubrat... kazdopadne filmik si odkladam na dalsie projekcie...7/10
Toy Story 3 - mozno az prilis detske miestami, miestami zasa presne naopak... kazdopadne podareny animak, v 3D to musi byt este o stupienok lepsie... a najlepsia scena - hodenie Lotsa do smetiaku...cista vykradacka Star Wars ep6, ale nevadi, bolo to funny.... 7/10
Knight and Day - nebolo to zle, ale mohlo to byt ovela ovela lepsie... ako inak vsetky dobre sceny boli uz v traileri a teda pre mna film stratil kuzlo, pretoze nosny dej, ktory mal sluzit ako pojivo medzi jednotlivymi scenami bol vazne onicom... Cruise bol fajn, Cameron Diaz sa mi nepacila... celkovo sa na tom ale dalo zasmiat...taka jednohubka na piatkovy vecer...6/10
Day for Night - videne vramci skolskej projekcie, no nelutujem - pekny film vo filme a zaroven o filme, vyborne rozobrate jednotlive vztahy medzi postavami, medzi hercami a stabom a film zo starej skoly... take sa uz teraz nerobia... 8/10
Scott Pilgrim vs. the World - vyborna osviezujuca uletenost... komiksovo-videoherny kabatik tomuto filmu velmi svecil a velmi dobre som sa na nom bavil... co uz trosku zaostavalo bol asi nosny dej, ktory bol velmi velmi klasicky... kazdopadne v tomto filme ma Michael Cera presvecil o tom, ze aspon stipku talentu ma a to sa mu doteraz fakt nedarilo.... 8/10
-
MP4-27
Guru wannabe
Experiment uff samotny film je celku fajn, ale ked pojdete trocha hlbsie a budete hladat skutocnosti (fotky na mna skutocne zaposobili) tak vam dojde sila toho filmu 9/10
// http://www.prisonexp.org/psychology/1
// http://www.prisonexp.org/psychology/1
SAW 3D: Podľa mňa dobré zakončenie série aj so zaujímavým prekvapením na konci. Skvelé pasce skládačky nechýbali aj v tomto diely, niektoré boli až dosť brutálne. Posledný diel vyriešil všetky tajomstvá z predchádzajúcich častí. Podľa mňa pekná bodka. Videl som to v 3D a to tiež dosť obohatilo tento film. Jigsaw
5/5
-
seth82
Darca
Tak dnes som si pozrel Social Network a včera Scott Pilgrim, oba hodnotím na 8 z 10 a jednoznačne odporúčam. Hoci Pilgrim je tak trochu divoký, predsa len pobavil a páčil sa mi spôsob, akým to bolo celé natočené...
Pripajam sa k The Social network, miestami velmi intenzivne, celkovo vyborne natocene a tiez dobre zahrane. 9/10
http://www.csfd.cz/film/256722-habermannuv-mlyn/ - silný film, príbeh nemeckého podnikateľa v Sudetách, ku koncu film načal pre niektorých citlivú tému partizánov a osloboditeľov, ktorí sa aj v skutočnosti mnohokrát ukázali ako najhoršia ľudská spodina....
tak v poslednej dobe som pozeral pár filmov (novšie staršie atď)
Gran Torino - jedným slovom veľkofilm, konečne film po ktorom som bol plne naplnený tým čo mi má dať film, krásne vysvetlené, perfektne podané. Rešpekt Clintovy Eastwoodovy 10/10
Black Dynamite - po tomto filme som si dal otázku, čo za dementa natočilo ten film
fakt ten film bol tak na hlavu že som sa na ňom neuveriteľne dobre bavil
8/10
District 9 - úžasne podaný film, veľmi dobrý dej + zápletka. každému odporúčam 9/10
Sunshine - úžas, úžas. výborný herci + prostredie + perfektná kamera 10/10
Uhol pohľadu - väčší napínak som asi nikdy nevidel
taktiež paráda. Parádne podaný film 8/10
Zombieland - Perfektný oddychový film, všetko sa zabíjalo, striekala krv. to mám rád, bola tam aj pekná baba (tá čiernovlasá
) 6/10
tak zatiaľ všetko, do konca prázdnin mám prichystaný Machete a Lottery ticket
Gran Torino - jedným slovom veľkofilm, konečne film po ktorom som bol plne naplnený tým čo mi má dať film, krásne vysvetlené, perfektne podané. Rešpekt Clintovy Eastwoodovy 10/10
Black Dynamite - po tomto filme som si dal otázku, čo za dementa natočilo ten film
District 9 - úžasne podaný film, veľmi dobrý dej + zápletka. každému odporúčam 9/10
Sunshine - úžas, úžas. výborný herci + prostredie + perfektná kamera 10/10
Uhol pohľadu - väčší napínak som asi nikdy nevidel
Zombieland - Perfektný oddychový film, všetko sa zabíjalo, striekala krv. to mám rád, bola tam aj pekná baba (tá čiernovlasá
tak zatiaľ všetko, do konca prázdnin mám prichystaný Machete a Lottery ticket
Klasika Awakenings, parádička. A ten De Niro... 9/10
Inception http://www.csfd.cz/film/254156-pocatek/ Konečne som sa dočkal DVD ripu 20/10 lepší film som tento rok nevidel!!! tak ma to bavilo ze na zaciatku som si myslel ze tento film si asi budem musiet pustit 2x aby som ho pochopil, no na konci sa to všetko vysvetlilo a bolo to "amazing"