Call of Duty 4
Re: Call of Duty 4
Pozri si par postov hore, mam rovnaky problem, skusal som vsetko co si napisal a nic
Lenze problem je ten,ze som si to od kamarata prekopiroval. Preniesol som si to na prenosom disku a "hravam" na tom serveri kde on. Jemu to ide pohodicke,nic nevypise a mne hento.. Tak ze problem s hrou pochybujem. Zmenil som iba meno a kluc... Tak teraz nwm,klucou som menil a stale toto iste.. uz nwm co mam robit 
Mam mensi problem s CoD4. Ked som mal Win XP vsetko islo dobre, po nete som hral.
Mam teraz Win 7 ultimate 64bit, nainstaloval som presne ako na XP cize nainstaloval som hru, necrackol som ju, nainstaloval patche 1,4 1,6 1,6-1,7 a punkbusterom som to updatol. Chcel som sa pripojit na server a na 1 som sa pripojil mal som ping 999, nezobrazovalo mi mieritko.
V zozname serverov mi pisalo ze mam ping 20. Ked mi dal kamarat server tak som si ho pridal do favorite a mi pise iba IP adresu nie nazov, na servery mi pise ze je tam 0(0) hracov, ale kamarat tam hraje a vzdy je plny.
Nevie niekto mi poradit ako nainstalovat CoD4 na Win7?
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2010, 13:09)
uz som to vyriesil len mam mensi problem, kazdy server mi laguje mam ping okolo 20 a vzdy mi to laguje
neviete co s tym?
Mam teraz Win 7 ultimate 64bit, nainstaloval som presne ako na XP cize nainstaloval som hru, necrackol som ju, nainstaloval patche 1,4 1,6 1,6-1,7 a punkbusterom som to updatol. Chcel som sa pripojit na server a na 1 som sa pripojil mal som ping 999, nezobrazovalo mi mieritko.
V zozname serverov mi pisalo ze mam ping 20. Ked mi dal kamarat server tak som si ho pridal do favorite a mi pise iba IP adresu nie nazov, na servery mi pise ze je tam 0(0) hracov, ale kamarat tam hraje a vzdy je plny.
Nevie niekto mi poradit ako nainstalovat CoD4 na Win7?
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2010, 13:09)
uz som to vyriesil len mam mensi problem, kazdy server mi laguje mam ping okolo 20 a vzdy mi to laguje
neviete co s tym?
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
lol.. na nekerych serveroch to ukazuje kazdemu ping999 a crosshair si tam nemal zrejme preto ze to bol HC 
Včera som si kúpil CoD Pack zo steamu a chcel som vyskúšať CoD4 MP, ale nenájde mi to vôbec žiadny server. PB mám nainštalovaný. Môžete mi poslať nejaké IPčky serverov, ktoré vám idú prípadne ak viete kde je chyba, môžete mi poradiť?
Díky moc
Díky moc
Skusal si vypnut firewall?
No potom som skúsil servery v CS:S a L4D2 a to isté, nič mi nenašlo. Reštartol som komp a už je to ok. Neviem kde bol problém.Sapo napísal:Skusal si vypnut firewall?
Cawte mam otazku, ked hram CoD4 po nete uz som lvl 55 a chcem si kupit notebook, dalo by sa nejako moje konto preniest na notebook aby som nemusel zacat od lvl1?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Prekopírovať savy, ale ide o to že musíš použiť ten istý cd key, ak máš originál nemal by to byť problem.
zdravim mam COD 4 a hravam to po internete ale ked chcem načitat servery tak mi ziadne ako keby nenajde dam refresh a stale mi píše Waiting for response from Master server a nenačita ziadne
-
Daggertail
Light Professional
mas nainstalovany patch 1.7?
nie treba mat ?Daggertail napísal:mas nainstalovany patch 1.7?
dal som patch 1.7 ale uz mi to aj prestane hladat ale mam prazdny list serverov
-
Daggertail
Light Professional
mozno mas hore nad browserom nastavene lokalne, musis tam mat internet, inak ti nic nenajde
-
Sphinx
Addict
a mozno cracknutu verziu a potom je to jasne.
Mám problém si inštaláciou a nwm ako na to:
Normálne začnem inštalovať ale keď príde na ".../zone/english/hunted.ff" proste sa to zastaví a nahodí mi tabuľku a keď dám znova akurát mi tá tabuľka zmizne ale inštalácia stále stojí...
Normálne začnem inštalovať ale keď príde na ".../zone/english/hunted.ff" proste sa to zastaví a nahodí mi tabuľku a keď dám znova akurát mi tá tabuľka zmizne ale inštalácia stále stojí...
Pravdepodobne poskodeny subor. S tym asi nic nespravis. Instalujes to z CDcka si z HDD?
Mam origo včera kúpené... Takže to je 100% pokazené CD že či to mám ísť reklamovať.
Edit: Reklamované - vyriešené bolo to pokazené CD
#2 ale nedá sa mi to pustiť... ErroR: http://img207.imageshack.us/f/errorvq.jpg/ Re-install som skúšal... nič
Edit: Reklamované - vyriešené bolo to pokazené CD
#2 ale nedá sa mi to pustiť... ErroR: http://img207.imageshack.us/f/errorvq.jpg/ Re-install som skúšal... nič
-
Sphinx
Addict
rainstal directX .. pripadne si len stiahni tu kniznicu z netu a je po probleme