plsky plsky mam superhero server ale mam tam jen max. 20lvl a chtel bych aspon 40 a pls jak tam mam dat nove hera sem jich nastahoval asi 50 ale nwm jak je tam mam dat. poradí někdo prosím ??? jo a tady je muj addons abyste videli situaci: http://nahraj.to/1I
ABzV malo by to byť pravdepodobne niekde v Nvidia control panel.
Takě skús pravé tlačidlo myši na plochu a myslím že prvá položka bude aj s logom Nvidie.
Tak niekde tam.
Caute mam problem prosim o radu , vzdy ked idem zapnut cs 1,6 tak mi napise Hl Laucher Prestal Pracovat - nainstaloval som si non steam patch v36 a ked to idem spustit cez ikonu (CS 1.6 Non-Steam) iba mi cs zapne a po 2-3 sekundach hned vypne .. prosim vas neviete co s tym ?? skusal som aj ine patche furt to iste ( v instalacke problem nebude pretoze uz som to skusal cez 2 instalacky a furt to iste .. mam win7 a aj ked si zmenim kompatibilitu nepomoze to .. dakujem za rady..
Vladko22 napísal:Caute mam problem prosim o radu , vzdy ked idem zapnut cs 1,6 tak mi napise Hl Laucher Prestal Pracovat - nainstaloval som si non steam patch v36 a ked to idem spustit cez ikonu (CS 1.6 Non-Steam) iba mi cs zapne a po 2-3 sekundach hned vypne .. prosim vas neviete co s tym ?? skusal som aj ine patche furt to iste ( v instalacke problem nebude pretoze uz som to skusal cez 2 instalacky a furt to iste .. mam win7 a aj ked si zmenim kompatibilitu nepomoze to .. dakujem za rady..
dobre si nainstaloval patch do zlozky C:\Program Files\Valve ?
Viem, ze to tu az tak nepatri, ale neviete preco sa mi vzdy zmazu serveri z fiends? vzdy ked vypnem a zapnem steam... takze stale... Ci uz serveri CS alebo day of deafeat...
Meken napísal:Viem, ze to tu az tak nepatri, ale neviete preco sa mi vzdy zmazu serveri z fiends? vzdy ked vypnem a zapnem steam... takze stale... Ci uz serveri CS alebo day of deafeat...
Ževraj to robia updaty čo robí valve som niekde čítal, ale tak mne sa to osobne už dlho nestalo...takže neviem presne... skús vymazať súbor clientregistry.blob možno to prestane
my mame 2 PC a som skusal aj tam zapnut aj tam.. ako keby som mal "chybu" na tom steam ucte, mozno dake nastavenia, ale nic take som nenasiel.. na bratovom steame sa to stane tiez, ale len sem tam, ale mne zakazdym ked zapnem a vypnem steam...
cawte potreboval by som pomoc s cs 1.6 v 33,1 pri vytvoreni sietovej hry najprv asi po 2 minutach sekne a potom ide dale a ked moc sa striela tak ma to vyhodi do win pocitac je dost silny gefoce 8600gts 512 amd atlon 6000+ 4 gb ram ddr2 no a toto mi napisalo ked ma to vyhodi to win SZ_GetSpace overflow without FSB_ALLOWOVERFLOW set on Server Dataprogram fatal error da sa to niek odstranit reinstal nepomoze lebo too spravi aj ina verzia bezproblemova verzia je bez patcho lenze ja pouzivam amx plaginy prosim poradte niaky patch alebo nastavenie inac vsetko som nechal defaltne na cs sorce to nerobi ale to je ine ok tak dakujem za odpovede
l33supa: zakomentuj (vypni) vsetky 3rd Party pluginy a skus server...ak ide vsetko bez problemov tak skusaj po jednom odkomentovavat (zapinat) pluginy...po kazdom zaponutom plugine nezabudni restartnut server alebo zmenit mapu...ked narazis na plugin ktory sposobuje problem, tak ho odstran...
Neviete niekto o dákom Halloween addone pre amxx? Vraj mám niečo hodiť na server ale okrem hats a colored smokes ma nič nenapadá a zase aby sa muselo veľa sťahovať kvôli modu na jeden deň. Diky.
Ja by som zas potreboval poradiť s niečím iným. Ide konkrétne o plugin, ktorý vás presunie na iný server pomocou say menu /server.
Konkrétnejšie: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=29886
Nepomohol by mi to dakto nastaviť? IP a mená pošlem cez SS, nechcem robiť reklamu (btw. ajtak by som nerobil, sú to HUN servery )