sundevil napísal:tym myslis to, ze sa nekradnu suroviny...no nic bude aspon fun, idem si teda nakupit troska volnej pody
Vysvetli mi teda, co mam robit, ak na mape je asi 10 oil derricov a vsetky su obsadene. Urcite nebudem menit priemysel kvoli takejto veci, ked vzdy staviam ropne trate na summer/winter sete.
icefiresr: Logicky zacnem stavat od zdroja, teda od ropnej plosiny a taham to po rafineriu. Aspon je vacsia sanca, ze tam nebude niekto skor, kym tam prides s tratou z opacneho konca.
jj.. ja som bol tiež prekvapený, ako mi do rána cez noc pribudli peniažky... kým večer prídem domov, budem hotový milionár... to sa bude stavať železnička.......
Ako dlho už tá mapa vlastne ide.... a ako dlho ešte asi pôjde? (myslím reálny čas, nie ottd čas)..
Hmm vyzerá to dobre, priemerne za rok zarobím 41mil € a na účte mám niečo cez 2mld €. Skúšal som to minúť ale na výstavbu vozidiel to fakt nejde . Obsadil som si ďalšie 3 ropné veže a posilnil som vlaky aby ťahali 30 vagónov s ropou
brm: Zacali sme minuly vikend, tusim v sobotu ci nedelu, hralo sa tyzden. Teraz v nedelu sa pusla nova mapa, bol tam rok tusim okolo 2500 ci 2600, ani neviem presne. Takze myslim, ze tyzden hrania mapky postaci.
Rozohras sa a potom cez vikend mozeme dat konecne zimnu mapku, ktoru som sice hral mozno len 2x a to navyse par hodin, ale strasne sa mi pacila, pretoze umoznuje stavat mnozstvo tunelov a celkovo stavanie mi tam pride obtiaznejsie.
ked das stavat stanicu a vyberies: AUTOMATICKY
potom si stanicu nakreslis aku velku chces (pocet nastupist a ich dlzku)
ja nemam rad semafory takze u mna kolko nastupist tolko vlakov a teraz ked uz nemam kde okolo fabrik stavat nove tak robim prekladiska a ani ma to nestve, ze tym prichadzam o prachy