O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: O2 Fér

Príspevok od používateľa rados915 »

Ahojte

2.12. mi končí zmluva u T-Mobile a potom chcem prejsť k O2. Čo všetko treba vybaviť? Zmluva, ktorú mám nie je napísaná na mňa, keďže som vtedy ešte nemal 18. No bol by som rád, keby v O2 už bola na mňa. Okrem toho si chcem nechať svoje číslo. Len neviem čo treba všetko spraviť, aby môj "prestup" k O2 prebehol bez problémov.

Ďakujem za rady :)

// a ešte jedna vec: mám Samsung U-600, je zablokovaný a jeho odblokovanie stojí cca 20 eur. Mám asi 2 možnosti že? Buď si ho nechám odblokovať, alebo si zoberiem mobil od O2.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no zmluva bude musiet ostat na cloveka, na ktoreho mas zmluvu v tmobile teraz. Inak staci ist do tmobilu, ze chces prejst do o2, potom ist do o2 a oni to za teba vybavia
rados915
Guru
Guru

guess.whoo napísal:no zmluva bude musiet ostat na cloveka, na ktoreho mas zmluvu v tmobile teraz. Inak staci ist do tmobilu, ze chces prejst do o2, potom ist do o2 a oni to za teba vybavia
Takže dokedy budem mať mobil, dovtedy bude zmluva na niekoho iného? :D Trochu hardcore, niečo budem musieť vymyslieť. Pred 2 rokmi som mal možnosť prepísať zmluvu na seba, no pýtali vtedy 1000 Sk a zdalo sa mi to zbytočné. Uvidím teraz.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nie tak som to myslel. ked tam proste prides a povies, ze zmluva je napisana napr. na otca tak aj ked prejdes do O2 s cislom bude ta zmluva na otca. Teraz si uz nespominam preco sa to nedalo prepisat na mna, ale urcite sa to neoplacalo.
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

rados - k tomu mobilu, po skonceni viazanosti ti ho v T-Mob-e zadarmo / za 3,32 odblokuju ;)
rados915
Guru
Guru

NINX napísal:rados - k tomu mobilu, po skonceni viazanosti ti ho v T-Mob-e zadarmo / za 3,32 odblokuju ;)
Môžeš mi poslať nejaký odkaz na t-mobile stránku kde o to píšu? Aby som si to mohol potvrdiť.
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

rados915
Guru
Guru

Hmm, ale je určite reč o odblokovaní telefónu kvôli druhému operátorovi? Nie je to odblokovanie telefónu po zadaní zlého PIN/PUK kódu?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

po zadani zleho PIN/PUK zablokujes jedine SIM, nie telefon :)
rados915
Guru
Guru

smejo napísal:po zadani zleho PIN/PUK zablokujes jedine SIM, nie telefon :)
Vlastne áno...blbec ma to nenapadlo :D No, ale uverím tomu, až keď mi to povie aj pani/ujo v T-Mobile za mesiac :D
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

rados915 napísal:Ahojte

2.12. mi končí zmluva u T-Mobile a potom chcem prejsť k O2. Čo všetko treba vybaviť? Zmluva, ktorú mám nie je napísaná na mňa, keďže som vtedy ešte nemal 18....

Pre istotu si zavolaj v tom termíne na infolinku a spýtaj sa presne kedy ti končí viazanosť.. a prípadne, či by ti nevedeli ponúknuť aj niečo lepšie /napr. nulový paušál v t-mobile je celkom dobrý/

Pre porovnanie, tiež som bol minulý rok presvedčený o odchode od tm.. Volal som operátorovi a povedal mi, že majú pre mńa novú ponuku, nový telefón a dvojročnú viazanosť.. Potom, čo som povedal, že nemám záujem predĺžiť /mal som Viac55/ ma prepojili na retenčné a dostal som najskôr dve zaujímavé ponuky.. 1. bola 70 minút za 10 Eur na mesiac do každej siete s viazanosťou bez telefónu, 2. bola 40 minút + telefón a rovnaké ceny aj po prevolaní 40 minút tiež s viazanosťou za 10 EUR /tu by však minúta hovoru stála cca 0,25E..
Ani jedno som nechcel lebo som proste chcel ísť do O2 a byť bez viazanosti.. No nakoniec mi ponúkla tá pani ponuku /stále mi hovorila aký som skvelý zákazník apod., ako načas platím faktúry /55 minút stálo cca 19,90 :!: /, že mi ponúkne ešte jednu ponuku a tú som zobral.. teraz má hovory vychádzajú cca 0,1centu minúta a sms za 0,06 bez viazanosti a môžem odísť kedy chcem..

tak aj ty si radšej zavolaj, či pre teba nemajú nejakú lepšiu ponuku ako beží v tv.. btw. vianočné akcie sa ešte len rozbehnú..
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no lenze toto nefunguje u kazdeho. tiez poznam par pripadov ked dostali ludia neuveritelny deal, ale mne sa to zial nestalo. skusal som to iste avsak neponukli mi nic co by ma presvedcilo o tom aby som ostal. ale urcite to stoji za vyskusanie
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

rados915
Guru
Guru

dalver napísal:

Pre istotu si zavolaj v tom termíne na infolinku a spýtaj sa presne kedy ti končí viazanosť.. a prípadne, či by ti nevedeli ponúknuť aj niečo lepšie /napr. nulový paušál v t-mobile je celkom dobrý/

Pre porovnanie, tiež som bol minulý rok presvedčený o odchode od tm.. Volal som operátorovi a povedal mi, že majú pre mńa novú ponuku, nový telefón a dvojročnú viazanosť.. Potom, čo som povedal, že nemám záujem predĺžiť /mal som Viac55/ ma prepojili na retenčné a dostal som najskôr dve zaujímavé ponuky.. 1. bola 70 minút za 10 Eur na mesiac do každej siete s viazanosťou bez telefónu, 2. bola 40 minút + telefón a rovnaké ceny aj po prevolaní 40 minút tiež s viazanosťou za 10 EUR /tu by však minúta hovoru stála cca 0,25E..
Ani jedno som nechcel lebo som proste chcel ísť do O2 a byť bez viazanosti.. No nakoniec mi ponúkla tá pani ponuku /stále mi hovorila aký som skvelý zákazník apod., ako načas platím faktúry /55 minút stálo cca 19,90 :!: /, že mi ponúkne ešte jednu ponuku a tú som zobral.. teraz má hovory vychádzajú cca 0,1centu minúta a sms za 0,06 bez viazanosti a môžem odísť kedy chcem..

tak aj ty si radšej zavolaj, či pre teba nemajú nejakú lepšiu ponuku ako beží v tv.. btw. vianočné akcie sa ešte len rozbehnú..
No ja som u T-Mobile od 7.3.2003. Prvý program, ktorý som mal, si nepamätám, no potom som mal 2 roky Fix 300 a teraz 2 roky Fix 9 (je to to isté, len po prechode na euro tomu zmenili názov). Takže neviem, či by mi dali ponuku, ktorou by ma presvedčili. Chcem prejsť k O2 hlavne kvôli nízkym cenám hovorov a u nich nebudem nijako viazaný. Naopak u T-Mobile platím veľa len za pár sekúnd hovoru.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ja som bol asi sedem rokov u ruzovych, posledne dva roky som mal 55 viac na kupon s 50% zlavou na mesacny poplatok pocas celej viazanosti a presiel som do O2, lebo sa mi zdalo, ze platim vela... no teraz u O2 sa mi zda, ze stale platim nejako vela, pritom nemam pocit, ze by som mal iny rezim telefonovania (nemam na fakturu, ale kredit a nemam spocitane kolko miniem do mesiaca, ale urcite viac ako som platil u ruzovych s tou zlavou).. nevie niekto, ci este stale nefunguju take kupony na zlavu pocas celej viazanosti? uvazujem, ze by som presiel spat :?
RBG
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa RBG »

Tak ja som bol u Globtel / Orange od uplneho zaciatku, v poslednom case som tam mal ucet vzdy nad 100 euro,
teraz som asi rok aj nieco u O2, a platim okolo 10 euro za 3 mesiace, teda dobu ked kredit ide "prepadnut" ak sa nenabije. Takze cca 6-9 euro za 3 mesiace. Oproti 100 eur za mesiac to je dost velky rozdiel.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

neverim, ze rovnako vyuzivas O2 ako orange. taky velky rozdiel nemoze byt
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

RBG napísal:Tak ja som bol u Globtel / Orange od uplneho zaciatku, v poslednom case som tam mal ucet vzdy nad 100 euro,
teraz som asi rok aj nieco u O2, a platim okolo 10 euro za 3 mesiace, teda dobu ked kredit ide "prepadnut" ak sa nenabije. Takze cca 6-9 euro za 3 mesiace. Oproti 100 eur za mesiac to je dost velky rozdiel.
spočítal som si rozdiel medzi paušálom čo platím teraz a čo by som zaplatil na O2 fér + nejaký ten balíček... vyšiel mi rozdiel vyše 30€ takže ti aj celkom verím - ak voláš veľa. mne v marci končí zmluva s pomarančom, na 100% skúsim O2, veď za rok by som mohol ušetriť takmer 400€ a to už je sakra peniaz....!
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no teraz ma orange celkom zaujimavu tu vianocnu ponuku. kde si vyberies 7 orange cisiel a volas tam kolko chces kedy chces za 4,90 mesacne a do ostatnych sieti a ine orange cisla za 0,12c za minutu, takze neviem ci sa ti teraz oplati prejst do o2
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

guess.whoo
ak myslis Paušál Spolu S, tak to nie je celkom take presne, aby si si mohol dat tento pausal, musis mat na tej istej fakture aktivny Paušál Spolu XL (35,90€ - 400min) alebo Paušál Spolu L (24,90€ - 200min). Takze nic moc :)
http://www.orange.sk/web/prevas/pausaly ... lenie.html
Napísať odpoveď