rados915 napísal:Ahojte
2.12. mi končí zmluva u T-Mobile a potom chcem prejsť k O2. Čo všetko treba vybaviť? Zmluva, ktorú mám nie je napísaná na mňa, keďže som vtedy ešte nemal 18....
Pre istotu si zavolaj v tom termíne na infolinku a spýtaj sa presne kedy ti končí viazanosť.. a prípadne, či by ti nevedeli ponúknuť aj niečo lepšie /napr. nulový paušál v t-mobile je celkom dobrý/
Pre porovnanie, tiež som bol minulý rok presvedčený o odchode od tm.. Volal som operátorovi a povedal mi, že majú pre mńa novú ponuku, nový telefón a dvojročnú viazanosť.. Potom, čo som povedal, že nemám záujem predĺžiť /mal som Viac55/ ma prepojili na retenčné a dostal som najskôr dve zaujímavé ponuky.. 1. bola 70 minút za 10 Eur na mesiac do každej siete s viazanosťou bez telefónu, 2. bola 40 minút + telefón a rovnaké ceny aj po prevolaní 40 minút tiež s viazanosťou za 10 EUR /tu by však minúta hovoru stála cca 0,25E..
Ani jedno som nechcel lebo som proste chcel ísť do O2 a byť bez viazanosti.. No nakoniec mi ponúkla tá pani ponuku /stále mi hovorila aký som skvelý zákazník apod., ako načas platím faktúry /55 minút stálo cca 19,90

/, že mi ponúkne ešte jednu ponuku a tú som zobral.. teraz má hovory vychádzajú cca 0,1centu minúta a sms za 0,06 bez viazanosti a môžem odísť kedy chcem..
tak aj ty si radšej zavolaj, či pre teba nemajú nejakú lepšiu ponuku ako beží v tv.. btw. vianočné akcie sa ešte len rozbehnú..