Nadprirodzene javy
Re: Nadprirodzene javy
Naozaj neviem, aké videá tu spomínaš. Tak ich sem hoď, keď máš relevantné dôkazy o tom, že boli natočené NASA.
Ja som teda žiadne videá, ktoré by dokazovali UFO alebo niečo podobné nevidel. Teda samozrejme okrem youtube...
Ja som teda žiadne videá, ktoré by dokazovali UFO alebo niečo podobné nevidel. Teda samozrejme okrem youtube...
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja ti nebudem zhanat videa, mas google a samozrejme uz spominanu NASA, ci INTERPOL. Napr. zacni u Apollo 11, ci 12, 13 ...
jaaaj mas na mysli tie videa, kedy sa obcas podari natocit nejaky oval alebo skvrnu dajme tomu zo stanice ISS ? tak tomu ja absolutne neverim...tie zabery typu, tocim niekoho a vzadu za 2 sekundy preblesne nejaka skvrna...to je na smiech...uz som videl zaber, kedy nejaky intelektual namieril fotak alebo kameru do slnka a videl na zabere tym sposobenu cervenu skvrnu a pokladal to za ufo...
okrem toho sme v dobe, kedy moderna technika dokaze naozaj zazraky...ja osobne by som neveril ani zaberom, ktore by tu lod natocili pomaly a aj z vnutra...pokladal by som to za filmovek triky a specialne efekty...a to nehovorim, ze dnes si aj priemerne PC zrucny clovek si dokaze na video svojej oslavy narodenin dorobit rychlo pohybujucu sa skrvnu na pozadie...
okrem toho sme v dobe, kedy moderna technika dokaze naozaj zazraky...ja osobne by som neveril ani zaberom, ktore by tu lod natocili pomaly a aj z vnutra...pokladal by som to za filmovek triky a specialne efekty...a to nehovorim, ze dnes si aj priemerne PC zrucny clovek si dokaze na video svojej oslavy narodenin dorobit rychlo pohybujucu sa skrvnu na pozadie...
Tak som si dal tú námahu a našiel som toto video, v ktorom sa spomína nejaký neidentifikovaný objekt, avšak sám expert z NASA tvrdil, že napriek tomu, že ho nevedeli identifikovať, tak to neznamená, že by to bolo niečo nezvyčajné. Spomínali tam aj nejakú časť z Apolla, ktorú stratili, takže to mohla byť aj ona. No a stále nie som presvedčený o tom, že to bezpodmienečne boli mimozemšťania 
-
Adulko1
Light Professional
Nie nie, to nie je to video .. resp. videa. Ja som to davnejsie nasiel niekde na stranke NASA, neviem ci by to mohli stiahnut alebo co, ale ISTO to tam je! ephramko tieto videa su podvrh a vonkoncom som tieto nemyslel! Boli to zabery este pocas Apolla, aj nahravky rozhovorov tam boli. Videli nieco nezvycajne. Ale vacsinou, ked takto hladate, tak najdete podvrh alebo ho za neho povazujete a to len z toho dovodu, ze su z internetu. takze je tu aj zbytocne to myslim rozoberat.
pokial mi mimozemstan neukaze letove drahy svojej lode a ze vtedy a vtedy naozaj letel tade, tak tomu neuverim...
Tieto videá sú chu**** - narovinu.
tiež som odfotil ufo!!! potom znova ďalšie a ďalšie!!! ...utrel som si objektív, ufo zmizlo.
teda poviem vám, tí emzáci teda disponujú riadnymi technológiami!
teda poviem vám, tí emzáci teda disponujú riadnymi technológiami!
-
Adulko1
Light Professional
Chlaci, chlapci NASA by mala zahmlene cocky? Mala by amatersky postavené svoje zariadenia ...? Amateri a NASA je rozhodne nieco iné, česť vynimkam!
A mimozemstania ti rozhodne neukazu svoju drahú letu, či pristavania.
to ako keby ti izraelski vojaci ukázali svoju základnú, alebo BinLadin. 
A mimozemstania ti rozhodne neukazu svoju drahú letu, či pristavania.
NASA odfotila mimozemšťanov a ty Adulko si tie fotky videl? Pokiaľ zachytili iba nejaké neidentifikovateľné objekty (ako v tom videu), tak to ako dôkazový materiál mimozemskej civilizácie fakt nepostačuje 
-
Adulko1
Light Professional
Podla skeptikov hocijake materialy nikdy nepostacuju ....
Tak ale keď už aj chlap z NASA povie, že sa to nedá považovať za dôkaz UFO, tak tomu môžu veriť fakt už iba fanatici...
Takéto videá jednoducho nemôžu slúžiť ako dôkaz mimozemského života.
LOL, ty úbožiak, čo mi tu karmuješ moje príspevky už doonanuj a vyjadri sa priamo k téme, žebrák.
Jediný, kto tu diskutuje je Adulko, však príď sem a prezentuj sa.
LOL, ty úbožiak, čo mi tu karmuješ moje príspevky už doonanuj a vyjadri sa priamo k téme, žebrák.
Jediný, kto tu diskutuje je Adulko, však príď sem a prezentuj sa.
-
Adulko1
Light Professional
hughito: o kom pises o tej karme?
Dalsia vec k tym videam, samozrejme nie vsetky videa su dokazovy material. Zaradujeme tam aj priame vypovede a zazitky ludi, co to zazili, napr. aj take implantaty pod kozou, ktore si veeela doktorov nevie vysvetlit co su to zac a odkial pochadzaju. Takze mame tu aj zmyslovy aj materialny dokaz. HOWK!
Editt// niektori ludia z NASA rozhodne nepovedia pravdu, lebo to maju zakazane.
Dalsia vec k tym videam, samozrejme nie vsetky videa su dokazovy material. Zaradujeme tam aj priame vypovede a zazitky ludi, co to zazili, napr. aj take implantaty pod kozou, ktore si veeela doktorov nevie vysvetlit co su to zac a odkial pochadzaju. Takze mame tu aj zmyslovy aj materialny dokaz. HOWK!
Editt// niektori ludia z NASA rozhodne nepovedia pravdu, lebo to maju zakazane.
len tak pre zaujímavosť
http://www.hojko.com/post1498886.html?h ... o#p1498886
-
Adulko1
Light Professional
Myslis, ze predtym nez boli aj dinosaury, tak bola vyspela civilizacia? Ze sa to vsetko toci odznovu, ludstvo pride po svoj vrchol, potom bude "zmatene" z povrchu zemskeho, nieco po tychto civiizaciach zostane a zasa odznovu? 
No daj.aj take implantaty pod kozou, ktore si veeela doktorov nevie vysvetlit co su to zac a odkial pochadzaju
A píšem neviem o kom, lebo sa nevie podpísať.
-
Royalflush
Guru wannabe
Toto sa dneska podarilo odfotiť kamarátovi... skoro som sa posral keď som to videl.
(na pravo)
(na pravo)
ako hľadím tak hľadím ale nič tam nevidím môžeš to zakrúžkovať nejako ? 
-
Royalflush
Guru wannabe
Upravené.