Pro Evolution Soccer 2011

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Pro Evolution Soccer 2011

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

tak toto neviem fakt...
mňa by skôr zaujímalo, že ako sa odfotiť, aby tá vytvorená tvár pre BaL vyzerala dobre? lebo ja to nejako neviem a vždy mi to blbo vychádza, potom po okraji tváre v hre mám farebné fľaky vďaka pozadiu na fotke.. resp. nie je niekto ochotný mi fotku upraviť v PS? ja to neovládam.. vopred ďakujem ;)
xetreme
Novice
Novice

Príspevok od používateľa xetreme »

Nazdar neviem co mam robit spustim install a hned mi vyhodi Instalacni balicek nelze otevrit.Obratte se na dodavatele aplikace a overte,zda se jedna o spravny instalacni balicek sluzby Windows Installer. co mam robit? pls help
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Si si istý, že máš Microsoft.NET Framework nainštalovaný? Si si istý, že máš Microsoft Visual C++ 2008 nainštalovaný? Máš najnovší DirectX? Čakám.
xetreme
Novice
Novice

zkontroloval som to a vsetko mam a stale to pise :(
SSemteXX
Guru
Guru

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=pl

Toto si stiahni a nainštaluj, po nainštalovaní by ti to malo fungovať. Samozrejme zmeň si jazyk.
xetreme
Novice
Novice

staihol som instalujem a napise ze ,,Nedostatok ukladacieho priestoru" sakra mam Win7 64bit a hento su iba na 32bit asi v tom bude ten problem
mikac
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mikac »

Ahojte budem vdacny za pomoc. Mam 2 otazky. To sa fakt nedaju vypnut mena hracov supera, ked hram proti CPU? Ja mam PC, nejde mi to a kamos na PStation v pohode. A 2. problem je ze som sa zaregistroval ale hra mi dovoli hrat len nejake ranking zapasi jeden proti jednemu a vsetky ostatne online moznosti mi zamietne vraj pre nastavenie internetu. Nevie mi niekto povedat v com by bol problem? Nikdy predtym som cez net nehraval, takze neviem toho vela. Dakujem vam. x
grib33
Novice
Novice

Príspevok od používateľa grib33 »

zdravim Vas.som tu novy,uplny laik v hrach.stiahol som si pes2011 demo,mam gamepad pc twinshock.neviem ci je taky dostupny u nas.je to zvlastny tym gamepadu zo 6 tlacidlami v pravo+2 v lavo a 2 v pravo ocislovane 1-8..skusal som aj v nastaveniach setting ale nejako neviem priradit ku vsetkym tlacidlam nejake tie skratky a uz vobec neviem robit triky a finty, hral som barca=bayern,samozrejme vsetko som prehral,prihrat si prihram,vykopnem loptu,ale este som sa nedostal do superovej 16stky a uz nehovorim o nejakej presnej strele.a ani hraca nemozem zrychlit a oznacit....poradte..je to chyba gamepadu,hry demo alebo hraca..?..popripade poprosim aj o presny navod ako to spravit a nastavit tlacidla na gamepad..vdaka..
matko456
Novice
Novice

Pro Evolution Soccer 2011

Príspevok od používateľa matko456 »

Dovolím si tvrdiť ,že som veľky PES-kár začínal som od ISS pro EVOLUTION 1 a 2 na playstatione, až po 2011..
Z PES 2011 :? som strašne sklamaný, nenaplnili moje očakávania, Hráči chaotické prepinánie, na jedného hráča bežia 20, strely sú oničom , ale zas pozdvihnem spracovanie hry graficky je natom dobre, viac možností je v hre, ale oproti PES 2010 horšia zmena v hratelnosti, načo mi je pekne graficky vyčačkaná hra keď je s hratelnosťou natom biedne, ostavám pri PES 2010 klasika. :plus:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Keď klasika, tak PES 6 : )
SSemteXX
Guru
Guru

Nechápem prečo každý má problémy s tým prepínaním, ja nemám žiadne problémy, je to otázka zvyku, je to logické, že keď chcem prepnúť na zadného hráča tak dám šípku dozadu a L1 na prepínanie. K tým strelám, to je otázka praxe, ja som prvý mesiac chytal nervy až až, gól som vedel dať jedine v 16ke ale dnes už v pohode aj z 30ich metrov s krásnym nábehom a presnosťou, vravím je to len otázka času. Je to jasné, že KONAMI nikdy nebude vyrábať futbal kde sa rozbehneš s hráčom pri 28ich metroch vystrelíš a dáš gól a brankár sa ani nepohne, toto neni EASports.
rocky72
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rocky72 »

Mam v tejto hre uz odohranych vyse 1k zapasov online a skusim teda zhodnotit plusy a minusy .

Plusy:

1.Velmi dobra grafika , realnost hry a hratelnost
2.Prihravky to su uplna bomba , uz to neni take ako kedisy ze len das sipku na hraca a prihra mu to presne, tunak to treba naozaj nasmerovat na hraca.
3.Pacia sa mi strasne strely z dialky , skutocne je to len o praxi a potom tie goly su perfektne.
4.Priame kopy sa mi kopu velmi dobre , moj najkrajsi som dal z 30m s CR :D
5.Dobre menu a hudba a mody hry

Z plusov ma uz viac nenapada ale urcite ich je este dost :D

Minusy:

1.Prepinanie hracov je uplna katastrofa, ked potrebujem obranu zapina mi to utocnikov a naopak,stale si na to neviem zvyknut nikdy mi to nezapne hraca ktory je najblizsie pri lopte.
2.Brankari - no coment
3.Hraci nedokazu normalne spracovavat loptu ani poriadne z prihravky na 2 metre , ked to robia utocnici tak to sa da vydrzat ale ked mi tam zacne obranca si prehadzovat loptu cez hlavu priamo pred branou a mam pri sebe 2 protihracov tak toto ma vytaca.
3.Obrana: toto sa neda nazvat obranou ,hraci nedokazu obrat hraca a akokeby sa snazili robit stale offside trapy aj ked tu taktiku nemam zapnutu, no proste ked hram obranu a protihrac vystreli prihravku tak moj obranca sa pohne najprv smerom dopredu a potom sa zacne vracat do obrany ked hrac uz je pomaly pred branou.
4.Rozhodcovia piskaju uplne blbosti a ani tie offsidy sa mi nezdaju niekedy ako keby ich mal odpiskat.
5.Onnline lagovanie , toto ma stve zo vsetkeho najviac a mam to pri kazdom zapase.

Minusov je urcite takisto vela ale snazil som sa vystihnut co mi najviac prekaza.

Takze ja hodnotim tuto hru celkom pozitivne, bavi ma viacej ako PES 2010 , mozno to je aj tim ze to hram prvy krat s gamepadom a hra sa mi o dost lepsie, ale stale je to hra ktora ma vela nedostatkov :)
Najradsej hram match lobby onlline kde si mozem vybrat s ktorim hracom chcem hrat a su tam naozaj niektory dobry a potom hra stoji skutocne zato:)
Takze toto je moje zhodnotenie tejto hry ,majte sa :D
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

ked Konami kupia licencie, fifa prakticky na PC skončila :) i ked mala velmi vydareny ročník 2011 :)
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

Ja mám pocit, že ak by KONAMI chceli kúpiť licencie, urobili by ti už dávno. Svoje financie asi radšej investujú do niečoho iného a na kvalite hry sa to odráža.
SSemteXX
Guru
Guru

Chalani nevie niekto ako je to s XBOXovou sériou PES? Totiž mám PES11 na XBOX, vie niekto ako vložiť aby som mal normálne názvy tímov, hráčov atď.? Sú na to nejaké XBOX patche alebo niečo podobné čo sa inštaluje cez USB a tak?
Dee293
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dee293 »

Zdravím
Chcel by som sa len opytat na daky hociaky obycajni patch aby som mal len pestupy (aktualne)
a LOGA TYMOV..
Link a vysvetleniek ako to nainsalovat hladam to cely den a nic mi nejde :(
SSemteXX
Guru
Guru

Páči sa, myslím, že tu je toho dosť napísané : http://pes2008editing.blogspot.com/sear ... -results=4

Toto je patch 0.5, stiahneš, rozbalíš, klikneš 2krát nainštaluješ a hráš.
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lubmar »

Ja zatial funngujem na PESedit patch 0.3 a na moje potreby mi celkom stačí, no neviem, prečo neako ma láka nainštalovať teraz aktuálny 0.5. Len by ma zauímalo či mi bude fungovať rozohratá kariéra?
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

odporucam stiahnut a nainstalovat :
http://www.pespatchs.com/2010/11/pes-20 ... 08-by.html

Changelog v1.08b , odohral som s tym zatial len jeden zapas ale hned je to futbal o niecom inom.

jednoducho dalsi krocik k perfektnemu futbalu.

inak pesedit 1.0 big update ako to nazvali vychadza 4.12. teda zajtra.
snad dalsi krok k super hre... :)
SSemteXX
Guru
Guru

Samozrejme, že ti bude fungovať kariéra.

Áno Lewis viem o tom, no na PC už PES nehrávám :)
Napísať odpoveď