dalsi retard od susedov
edit: aha, tak nic
Už 2x sa mi stalo, že išla sanitka po dialnici TT-BA, asi tak 120km/h, bezproblémov som ju obiehal samozrejme... Rovnako samozrejme ale kontrolujem speťáky aby som jej potom spravil miesto ak to bude potrebné.Fuxxo napísal: a musim spomenut aj palmexmanov, ktori si potrebuju nieco dokazat a predbehnu sanitku so zapnutym majakom.. to je len fakt uplny geroj
dalsi palmexmani, hmlovkari.. kus mlieka sa objavi vo vzduchu a musia zapnut zadne hmlovky. avsak by tie hmlovky mohli vypnut, ked za sebou uvidia nejake auto, lepsie povedane svetla auta, no nechce sa im asi... clovek im moze blikat, trubit, predbehnut ho a pred nim zapnut a vypnut hmlovku aby sa spamatal no zbytocnestatie na brzde v noci v kolone tu radsej rozpitvavat nejdem
a posledna skupina mojich oblubencov. v noci za mnou iduce auto na dialkovych svetlach takych 500 m za mojim vozidlom. prve co ma napadne je bliknut vystraznymi... vystrazne vypinam so smutkom - nepomohlo. Blikam majakom - nepomaha. V uplnom zufalstve odstavujem auto na krajnici a cakam kym ma za mnou iduce vozidlo predbehne a vtedy prichadza chvilka, kedy sa Fuxxik usmieva.. zapinam dialkove bez mihnutia oka a idem za autom dovtedy, kym neodboci z mojej trasy. nech sa spamata ake to je neprijemne. Verte alebo nie, ale robim to stale ked sa objavi za mnou takyto permonik.. raz ich to niekto naucit musi
statie na brzde ma aj mna rozculuje, hlavne v noci... ale to nie ani tak na semaforoch, kde sa skor ci neskor pohnes, ale napriklad na mcdrive u mcdonalda, kde ti jeden svieti do ksichtu brzdovymi a druhy stretavacimi svetlami... tam zasadne stretavacky zhasinam a davam rucnu... pri automate tam mozes hodit P... holt, tolerancia na ukor komfortu...Mateq napísal:A státie na brzde - to už si snáď precitlivený nie? Čo majú robiť autá ktoré majú automat?