Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Do 29.11. nabízí Blizzard speciální slevu na předchozí tři World of Warcraft hry. Základní hra a The Burning Crusade je každá za 5€, Wrath of the Lich King stojí 10€. Celou akci najdete na Battle.net. Zaujimava akcia.
-
xH4wK
The Cataclysm is nigh! The world of Warcraft is changing
http://blue.mmo-champion.com/topic/1367 ... kes-europe
http://eu.battle.net/wow/en/blog/1010009#blog
@Bad.boy ta akcia je tu preto, ze prichadza cataclysm
http://us.battle.net/en/promotion/
http://us.blizzard.com/store/browse.xml ... :110000004
-
Hotwire
Addict
hawk btw na warrovi som uz na BB ally, takze sa mozme niekedy stretnut
nick mam furt Hotwire
-
Mrk
Professional
dufam, ze sa mi zajtra podari lognut skor, nez kol vecera 
uz hram, vyzera to paradne, uz skumam nove lokacie
uz hram, vyzera to paradne, uz skumam nove lokacie
predam / vymenim full deadly disco priesta nick Achab na Twinstare, obchod cez manager, info SS.
-
undertaker35
Expert
To sú mi veci keď už sa aj accounty na freečko predávajú...tie štyri roky čo som na takých serveroch naposledy hral, spravilo veľa ako vidím
patch je pekný áno ale tak nič čo by mi do 7.12. zahnalo nudu to nie...
officialne je to donate systemundertaker35 napísal:To sú mi veci keď už sa aj accounty na freečko predávajú...tie štyri roky čo som na takých serveroch naposledy hral, spravilo veľa ako vidím![]()
-
Sokolik969
Medium Expert
Vymením postavu na Twinstari (Phobos) za postavu na Mystiqu (Insomnia) píšte PM
Prípadne mam este aj goldy jak na Onlinegamers.cz alebo na Phobose
Prípadne mam este aj goldy jak na Onlinegamers.cz alebo na Phobose
tesite sa na cataclysmu a zbytocne zjednodusovanie prvkov hry, odstranovanie kuziel a skillov ? preco si myslite, ze blizzard pristupil k takemu zjednoduseniu hry? pokladali ste WoW za komplikovany a zlozity pre hracov ? ...pripiste aj svoj vek prosim 
-
xH4wK
Moja otazka je, ako si prisiel na to, ze sa to zjednodusuje ?..
Prave ze to bude tazsie, vracia sa bojovy system z vanilly, takze hraci budu musiet pouzivat konecne mozog.
Prave ze to bude tazsie, vracia sa bojovy system z vanilly, takze hraci budu musiet pouzivat konecne mozog.
pokial viem tak sa odstranovali, zlucovali kuzla a talenty...pricom jednotlive charaktery sa zacali schopnostami na seba ovela viac podobat...
-
Sokolik969
Medium Expert
nieje tam ten talent strom totalne dosraný ? ze mas 37 talentov ci kolko ?
-
Mrk
Professional
tak tie talenty trochu skurvili, lebo teraz to vychadza tak, ze v podstate v jednom strome najebes skoro vsetko, tak uz tam neni moc co rozmyslat, k tazkosti, tak napr taky SFK je urcite tahsie, novy bossovia, castiaci spelly, som kukal jak puk ked som tam s altikom bol 
hej pocul som, ked je rec o subojoch pve, tak sa trochu tazsie zabijaju, takze deticky budu plakat, lebo efekt supermana sa straca...napr. ja ako sikovny hunter so svojim petom som zvladol v pohode davat questy pre 2-3-4ludi absolutne sam...to uz teraz nebude mozne...
ale fakt ma riadne stve to s kuzlami a talentami, lebo vdaka tomu ako si kto navrhol talenty a svoju taktiku, tak taky bol hrac v pvp...ale teraz deti nebudu musiet premyslat nad taktikou a talentami, a budu rovnako silne...cize rozhodovat bude equipment postavy, co sa mne velmi nepaci...
ale fakt ma riadne stve to s kuzlami a talentami, lebo vdaka tomu ako si kto navrhol talenty a svoju taktiku, tak taky bol hrac v pvp...ale teraz deti nebudu musiet premyslat nad taktikou a talentami, a budu rovnako silne...cize rozhodovat bude equipment postavy, co sa mne velmi nepaci...
Skoda ze uz nebudem robit Uld 10 HM sell runy .... Od kial budete kupovat Cata ?
-
xH4wK
Riesite hluposti...
Museli to zjednodusit, pretoze talenty sa donekonecna pridavat nedaju a chcelo to uz konecne nejaku zmenu v systeme.
Vzdy bude niekto plakat ze sa mu nieco nepaci ... ja to hram preto, ze sa chcem zabavit a hrat z guildou a nieco v tej hre dokazat, ako oni pozmenia system mi absolutne nevadi, viem sa prisposobit.
Museli to zjednodusit, pretoze talenty sa donekonecna pridavat nedaju a chcelo to uz konecne nejaku zmenu v systeme.
Vzdy bude niekto plakat ze sa mu nieco nepaci ... ja to hram preto, ze sa chcem zabavit a hrat z guildou a nieco v tej hre dokazat, ako oni pozmenia system mi absolutne nevadi, viem sa prisposobit.
-
Mrk
Professional
pravdupovediac mi je sumafuk aky system bude, co vsetko dosiahnem, ale ide mi o to, ze hram s kamaratmi a TO ma najviac na tom bavi, aj keby som hral na freecku 
nezabudnem na to jak sme sa ako alici vozili na hordackych zepelinoch, vrazdili v 5clennej grupe cele raidy napr pred SWP, spolocne chodili dungy a pi*ov*** si navzajom ak nieco nevyslo
nezabudnem na to jak sme sa ako alici vozili na hordackych zepelinoch, vrazdili v 5clennej grupe cele raidy napr pred SWP, spolocne chodili dungy a pi*ov*** si navzajom ak nieco nevyslo
planujem si znova zalozit postavicku a vyskusat cataclysmu...poradte mi nejaky dobry realm s Cz/sk komunitou (alebo aspon so stredoeuropskou)...samozrejme bavime sa o offiku, a prilozte aj ci je pvp,pve a percentualne zastupenie hordy/aliancie...
po 2 rokoch nehrania sa v tych realmoch uz nevyznam, kazdopadne nerad by som zase skoncil niekde ako predtym, som bol na realme kde bolo 90%aliancie a zase sa schovavat pred detmi, co maju ovela vyssi level, daju vas na 1ranu a este sa na vas smeju a ganguju vas, tak na toto nemam vobec naladu...
mozem len dufat, ze za 2 roky sa etika hrania WoW zvysila
aj ked dost pochybujem, skor sa este viac zhorsila...
po 2 rokoch nehrania sa v tych realmoch uz nevyznam, kazdopadne nerad by som zase skoncil niekde ako predtym, som bol na realme kde bolo 90%aliancie a zase sa schovavat pred detmi, co maju ovela vyssi level, daju vas na 1ranu a este sa na vas smeju a ganguju vas, tak na toto nemam vobec naladu...
mozem len dufat, ze za 2 roky sa etika hrania WoW zvysila
zdravim...ja by som potreboval poradit tiez nejaky dobry server ale nie offik.doteraz som hraval na narniase ale akosi mi to tam vsetko zle robi...chcel by som nejaky cz/sk server ktory frci na wotlku...poradte niekto