chalan nedochadzal domov, mozno raz za mesiac..za cely ten mesiac co tam bol siel do sprchy RAZ!! pytali sme sa ho, ze preco sa nesprchuje(slusne) a on, ze chodil na Zdravotnu skolu a vie, ze v sprche sa daju chytit rozne choroby..tak sa radsej nesprchoval
raz sme chalana zobrali vonku do krcmy, chalan siel bez penazi, ked prislo k plateniu povedal, ze on setri na notebook, potom ho zamotalo a odisiel na wecko kde sa tak trosku pozvracal..samozrejme sme to s kamosmi museli cistit my, povedali sme mu nech ide na izbu, ze je opity..ked prisiel na izbu porozbijal nam vsetky pohare, taniere, proste vsetko zo skla...zobral moj notebook a *ebol ho o zem, kamarat, ktory bol vtedy na izbe B za nim prisiel a tak trosku ho nastrielal..chalan sa rozplakal a povedal, ze mame notebook radsej ako jeho, potom povedal, ze vyskoci z okna(byvali sme na prvom poschodi)...
na vianoce si kupil vysnivany notebook, ked som prisiel v januari na intrak, chalan tam uz bol a veselo hral nejake WOW, popritom stale stahoval tie hentai dristy...dokazal nespat aj niekolko dni, prestal chodit do skoly a jeho stravou boli len tie lacne energeticke napoje....nakoniec ho zo skoly vyhodili..ked som odchadzal z intraku ja, musel som sa odhlasit, neodhlasili by ma ked by som nemal zaplatene podlznosti, mal som dost naponahlo, ale povedal som si, ze tych 50sk(pred kupou notebooku som platil za elektro tolko)zaplatim, pani veduca mi vsak povedala, ze za elektrinu budeme platit 1600SK, kedze nikto zo spolubyvajucich nebol na izbe zaplatil som svoju 1/5 a odisiel prec...toho chochota som uz nikdy v zivote nevidel, takze ak poznate Luba z presova(ma take smiesne fuzy a strasne smrdi) povedzte mu, ze mi dlzi nieco cez 300SK
sorry, ale z tejto traumy som sa musel vyrozpravat
kachna, sa o tom porozpravaj s ostatnymi spolubyvajucimi a ked sa dohodnete nebude problem tej dvojice zbavit