spolubyvajuci

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja som mal na intraku za spolubyvajuceho takeho *uja, ze az...boli sme piati(izba A dvaja ludia, izba B traja ludia)..ostatni traja boli uplne fantasticki chalani(boli z Tvrdosina) a ten stvrty bol idiot z Presova...bol to taky ten nevyrazny typ, ale to by vobec nevadilo, vadilo, ze smrdel a nehorazne(ja co som si na intrak donesol za kufor kozmetiky a sprchujem sa niekedy aj trikrat do dna som s tym mal vazne problemy)..
chalan nedochadzal domov, mozno raz za mesiac..za cely ten mesiac co tam bol siel do sprchy RAZ!! pytali sme sa ho, ze preco sa nesprchuje(slusne) a on, ze chodil na Zdravotnu skolu a vie, ze v sprche sa daju chytit rozne choroby..tak sa radsej nesprchoval :)
raz sme chalana zobrali vonku do krcmy, chalan siel bez penazi, ked prislo k plateniu povedal, ze on setri na notebook, potom ho zamotalo a odisiel na wecko kde sa tak trosku pozvracal..samozrejme sme to s kamosmi museli cistit my, povedali sme mu nech ide na izbu, ze je opity..ked prisiel na izbu porozbijal nam vsetky pohare, taniere, proste vsetko zo skla...zobral moj notebook a *ebol ho o zem, kamarat, ktory bol vtedy na izbe B za nim prisiel a tak trosku ho nastrielal..chalan sa rozplakal a povedal, ze mame notebook radsej ako jeho, potom povedal, ze vyskoci z okna(byvali sme na prvom poschodi)...
na vianoce si kupil vysnivany notebook, ked som prisiel v januari na intrak, chalan tam uz bol a veselo hral nejake WOW, popritom stale stahoval tie hentai dristy...dokazal nespat aj niekolko dni, prestal chodit do skoly a jeho stravou boli len tie lacne energeticke napoje....nakoniec ho zo skoly vyhodili..ked som odchadzal z intraku ja, musel som sa odhlasit, neodhlasili by ma ked by som nemal zaplatene podlznosti, mal som dost naponahlo, ale povedal som si, ze tych 50sk(pred kupou notebooku som platil za elektro tolko)zaplatim, pani veduca mi vsak povedala, ze za elektrinu budeme platit 1600SK, kedze nikto zo spolubyvajucich nebol na izbe zaplatil som svoju 1/5 a odisiel prec...toho chochota som uz nikdy v zivote nevidel, takze ak poznate Luba z presova(ma take smiesne fuzy a strasne smrdi) povedzte mu, ze mi dlzi nieco cez 300SK :D

sorry, ale z tejto traumy som sa musel vyrozpravat :)
kachna, sa o tom porozpravaj s ostatnymi spolubyvajucimi a ked sa dohodnete nebude problem tej dvojice zbavit :wink:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Povedz spolubyvajucemu, ze ked sa neodstahuje, ze sa s jeho babou znova vychrapes. :D
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

Key5ers0ze :arrow: musel si mat velku trpezlivost :wink:

uz druhy rok mam skvele spolubyvajuce, tam nemam co riesit :) , ale ked som bola v prvaku, mala som spolubyvajucu, z ktorou sme si nie celkom dobre sadli, mali sme odlisne nazory na zivot.... ale ked sme sa na niecom dohodli, tak to platilo a nebol problem s nou byvat.

Kachna - toto presahuje hranice spolunazivania v jednej miestnosti , ta holka by sa mala uvedomit aj tvoj spolubyvajuci kolko casu travi v tvojej izbe , ked si nevedia urcit mieru, tak im to musis vysvetlit. A ak nie, tak nech idu z izby prec, jednoducho musis to razne vyriesit , nie je o com debatovat, ak predtym tvoje slova a dohody ignorovali.

edit : kinjeril - LOL :lol:
toxi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa toxi »

Mas to tazke ja by som rozmyslal medzi tym ci ho nahlasim alebo strepem.Nemam rad nasilie, ale ani nerad riesim veci cez inych.No asi by som to nahlasil.No a ak to nahodou nepomoze tak :smt068
Drzim palce v rieseni

PS:To aky vydareny par musia byt ty dvaja.Jeden dement a druha este dementnejsia zena :)
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

toxi napísal:To aky vydareny par musia byt ty dvaja.Jeden dement a druha este dementnejsia zena :)
vieš čo je na tom najhoršie? že tú demenciu si tí dotyční dementi nikdy nepripustia a ani o nej nevedia, lebo ich pribrzdené mozočky si to nepripustia... a to neplatí len v tomto prípade... bohužial :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

kachna ja som za vystvanie ... na jednom pobyte sme mali jedneho curaka ktory sa kazdu noc v posteli ukajal. Uz po prvej noci sa to nedalo zniest.
Tak sme kupili Svrbiaci prasok a sup ho do postele ... Nevedel sa hodinu prestat skrabat ... tak sa premiestnil do Druhej postele ... problem bol v tom ze ten prasok mal stale na sebe a ked si lahol do postele tak bol aj v druhej ...
Nikto mu nepovedal ze bol na neho spachany takyto "atentat" Cize si myslel ze ma nejaku alergiu ... Tak zvysok pobytu spal v Druhej izbe a bol pokoj ...

A je mnozstvo moznosti ... Zakupenie resp. pozicanie AudioAparatury ktora ho prehlusi 4-nasobne, atd..
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Surovo zajst za nejakym veducim, alebo za nejakym clovekom co ma nastarosti ubytovanie, a hned vsetko povedat, ze sa nemozes ucit na skusky lebo sa ti tam sprepacenim je*u v izbe :lol: .
Ty si svoje splnil, dal si mu upozornenie a asi aj nejaku dohodu, a to on nedodrzal :roll: . A ked ho ani z izby neodstahuju tak by som si ho asi niekde pockal,( nie v internate) a uz by som mu to nejak s kamratmi dohovoril 8)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

tak co ako to dopadlo? vyriesil si to nejak? :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

no zatial som to nechal tak. zda sa ze je urazeny a ani sa so mnou nerozprava. a ja sa o to ani nesnazim zase.
ta cupka tu uz nespi. uvidime.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ako to tu citam, tak asi zalozime topic SPOLUBYVAJUCI co vy na to ? :P No mali by ste sa respektovat, sak teraz po skuskach sa uvolni par izieb, aj ja som uvolnil :oops: Moj spolubyvajuci bol uplne v pohode, az na jeho spanok. Proste zaspal a nezobudilo ho nic. To by bolo v pohode, KEBY NECHRAPAL .... to som mohol davat pecky pästou do stolika a nic..... len mp3 do usi a tak sa dala prezit celkom pokojna noc.... Si spominam, raz sme robili taku mini LAN PARTY 5 ludi v QUAKE III, deathmatch, 100 fragov, a uz sme boli pred koncom, kazdemu chybali po 2 fragy, napaätie, a naraz MAAAAAAAAAM TOOOOOOO (kamarat) my ostatny : NIEEEEEEEE uplne nahlas, ze to bolo pocut do chodby, potom rehoooot asi minutu a on nic, on tam spal, pohodicka, a brutalne chrapal, sme sa potom na nom este smiali :P
a_tommi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa a_tommi »

tiez by som ho siel nahlasit...

my sme na izbe 3ja jeden bol moj spoluziak na zš a druhy na strednej tak je to celkom v pohode, jeden 3hodky denne telefonuje s mladou(strasne dristy to ked ho vidim ze ide volat strkam sluchatka do usi) a druhy to je cisty alkac... a nema s kym pit tak musim ja :lol:
ale hlavne je ze mozem chalanom verit :idea:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: spolubyvajuci

Príspevok od používateľa begbeee »

Odbočím troška od témy intrákov a prejdem k reálnemu podnájmu.

Čo ak máte "čierneho" pasažiera, ale nemôžete (dôvody nejdem rozvádzať) to riešiť cez majiteľa domu?
Ako by si ste sa zachovali?

Plánujem ho vyje*** aj keď sa s ním mám pobiť.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmm a ako to chces spravit? ma nieco cim by sa preukazal ze tam byva v podnajme alebo nieco podobne? lebo ja neviem ako by som to robil nenapada ma nic
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Proste keď som pred mesiacom prišiel na dom už tam býval na čierno od augusta (na dome sme 5 + on). Teraz to už prekračuje všetky medze. Nejde o to, že je nejaký nespoločenský alebo nepríjemný, v podstate v pohode chalan, ale je to vymrdaný príživník, ktorý síce zarába ale nezdieľa náklady, čo je dosť problém, pretože vďaka nemu sa prekračujú limity. Hovorím o energiách.

Okrem toho, že sem chodí pošta tak nič. Je tam na čierno, takže samozrejme, že nemá čo preukázať.

Okrem mňa a priateľky na dome býva ešte jeden chalan, čo zdieľa môj názor a ďaľší pár ale to sú retardovaní nezodpovední sopliaci (žena a muž), ktorí žijú vo svojej bubline a akékoľvek pokusy o riešenia idú na prázdno. Navyše s ním celkom dobre vychádzajú, ale nechápem, že až tak, že im nevadí to nedzieľanie nákladov, ktoré sa týka všetkých na dome.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Clovek by povedal, ze na intraku budu uz mozgovo dorasteni jedinci... ale tak vieme svoje.

Nikoho nesudim, nech si kazdy robi co chce, a ked mu pekne poviem a nereaguje na to, ani po viacnasobnych vyzvach, musis pouzit jeho praktiky... Klin sa Klinom vybija - Vodka sa Džusom zapíja! :D ...

Proste sa dohodni s druhym typkom, ktory je kvazy normalnejsi, ze teraz idete robit doprieku jemu.

Kupte si pivo, zapni si repraky, pusti si film naplno a neries ze je v izbe...
Spravte si tam party, ze nebude mat ani tu svoju krasavicu kam dat.
Pozeraju film ? tak nevadi pustime si techno.
Daco varia ? nakupte fazulu...
Nosi si tam frajerku? dones tam 15 nadrbanych chlapcov a zarucene uz nepride...

PS: kto nezazil totalnu demenciu ako vladne na intrakoch v mlynskej tak nevie co to je, a vracat demenciu demenciou sa nema, ale komu niet rady tomu niet pomoci hlavne ked je to madar...

@begbeee skuste si to najskor vydiskutovat, s nim, s dalsim obyvatelmi, ak nic nepomoze, tak normalne mu povedz ze zajtra ta vystahujeme a vystahujete ho - spyta sa preco? lebo nas je tu vela a platime za X ludi + ty neplatis., veci vylozite von a ked bude chciet ist dnu postavite sa s tym co s tebou suhlasi pred dvere.. ked chces tu zit, budes platit.... btw ak mate zmluvu, tak kludne aj fizlov volaj aspon hliadku ze tu daky parchant pahliak byva, alebo normalne vytoc cislo dakeho kamosa ze volas fizlom, pripadne si zozen par typkov co ti ho pomozu "vystahovat", rieseni na zmrda je vela... ale riesil by som to najskor s nim, ze ak ti nevadi, tak nech plati aspon najomne.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

bud bude platit alebo pojde do paze, co je na tom take zlozite?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

no bolo by to ine keby si na "isty cas" ubytoval kamarata ktory ma momentalne nudzu, ale ak niekto s prijmami odmieta platit za svoje zivobytie tak je to doslova drze

pises ze je to v pohode chalan tak s chladnou hlavou si s nim sadnite a vysvetlite mu situaciu -> bud bude platit alebo nebude byvat, a to v ramci toho ako si to moze dovolit tzn. zdielat platby energii a najmu podla jeho moznosti

bud sa podvoli a bude platit alebo sa na vas nasvte, ale ak to bude to druhe tak si s nim dohodnite splatkovy kalendar aj za tie mesiace co uz byval a neplatil

poznam ludi co byvaju doma s rodicmi po vyske a prispievaju do rodinneho rozpoctu automaticky aj ked ich o to rodicia neziadaju, tak preco by zanho mali platit skoro cudzi ludia?

samozrejme ak ma nizsi prijem a neake dlhy tak pomoct mu nie je zla vec, ale rozhodne sa nenechat zneuzivat
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Vysťahujete ho s tým druhým normálnym von a je. Ak by sa vzpieral, tak baci bac.
L.O.L.
Expert
Expert

Príspevok od používateľa L.O.L. »

Aj tak si myslim, ze ty si este trpezlivy clovek. Ak by na tvojom mieste bola väcsina ludi (vratane mna :D), uz davno by bol vystahovany. A nema ti byt co luto, je to iba jeho vina, taky ten ohlad na druhych a takt by mal mat rozumny clovek uz v sebe a ak nie, mal by sa aspon spamätat, ak ho na to upozornis a ak ani to nepomoze (tvoj pripad) tak je zrejme de*il a nepomoze ti uz nic a vystahovat ho je JEDINE RIESENIE
Petruska
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Petruska »

ja mám taký istý príklad. my sme len dve na izbe, ale spolubývajúcej kamarát je vždy na izbe, neviem sa tam učiť, neviem tam spať, nič... :? takže mám súcit s tebou...
Napísať odpoveď