Som zvedavý či s GT6 príde na trh aj play station 4
Gran Turismo 5
-
Anubis-artS
Light Expert
Re: Gran Turismo 5
Treba uznať že forza má lepšie spracované okolie trate za zvodidlami ... budovy, ludia, stormi, ale v spracovaní aut a trate sú na tom horšie ako gt. (hovorím o autách čo sú prémiové v GT5)
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To delenie aut do premium a standart je podla mna riadny fail ...
http://www.lazygamer.net/gran-turismo-5 ... up-photos/
http://www.lazygamer.net/gran-turismo-5 ... up-photos/
-
Anubis-artS
Light Expert
suhlasim, ale zase keby mali modelovať tých 1000 aut ako je spravených tých 200, tak sa hry nedočkáme ešte rok. Dúfam že v GT6 takýto fail nebude.
-
DeJF
Addict
Tak ale načo robia tisicku aut a potom sa tým chvália, a popritom poriadne spravených ich je len par stovak. Ja v závodných hrách stále používam práve pohlad z kokpitu ,inak sa mi uplne na nič jazdí ,takže 70% aut by u mna nemalo žiadne využitie.. [okrem DiRT2,tu je to uplne opačne,tam mi to príde tento pohlad úplne neprehladny]...
no ja som vam to zavidel, ale jak som videl tie screeny, to predtym bolo vsetko z photo modu ci co, este ze mame na PC simulatori. Ale kebyte mam ps3, tak si to zahram.
-
Anubis-artS
Light Expert
ako zase treba povedať, že čo som videl screeny po weboch, tak neviem ako to ludia fotili lebo ja som sa s takou grafikou zatial v hre nestretol
aspon čo je väčšina tých nekvalitných obrázkov, grafické spracovanie je špička, v niečom lepšie ako forza a zase naopak forza je lepšia v niečom ako GT.
A inak vyzerá obraz na 26" lcd ked to hráš zo vzdialenosti 1 metra ako ked si pozeráš obrázky na dákom 20" lcd čo máš k pc a pozeráš sa na to z 40 cm.
Prečítal som si celú túto recenziu : http://www.eurogamer.cz/articles/gran-turismo-5-recenze
- dá sa povedať že skoro vo všetkom s nimi súhlasím
A inak vyzerá obraz na 26" lcd ked to hráš zo vzdialenosti 1 metra ako ked si pozeráš obrázky na dákom 20" lcd čo máš k pc a pozeráš sa na to z 40 cm.
Prečítal som si celú túto recenziu : http://www.eurogamer.cz/articles/gran-turismo-5-recenze
- dá sa povedať že skoro vo všetkom s nimi súhlasím
-
DeJF
Addict
TAk pascal,ono screenshoty vyzeraju horšie ako to vypadá v pohybe ...
tak zas je pravda, ze asi to nikto nebude hrat na monitore, na velkej telke sa to strati. Ale zase neni to nic vynimocne.
stale sa rozprava iba o rozdieloch v grafike ale co herne rozdieli.
GT5 sa chvalilo editorom trati, ktory sa zda byt uplne zbytocni a trate z toho vychdzaju graf. horsie. Auta sa nedaju nijako upravovat (vizualne).
Ja osobne som bol v tom, ze forza a gt sa nebudu dat porovnavat, ze tych 5r. vyvoja bude poznat ale opak je pravdou.
GT5 sa chvalilo editorom trati, ktory sa zda byt uplne zbytocni a trate z toho vychdzaju graf. horsie. Auta sa nedaju nijako upravovat (vizualne).
Ja osobne som bol v tom, ze forza a gt sa nebudu dat porovnavat, ze tych 5r. vyvoja bude poznat ale opak je pravdou.
to akože v gt 5 sa nedá auto customizovať po grafickej/výzorovej stránke?
EPIC
veru tak a je to skoda nakolko v kombinacii s photo modom by to mohlo byt naozaj dobre 
-
Andr3w
Light Professional
stuka: GT5 nikdy nebolo o tom aby to auto vyzeralo ako šašo z NFSU2 s tociacimy sa elektronmi. v GT5 mas predsa racing modification + kvantum uprav co sa tyka spojlerov, zadnych kridiel, farieb atd. Hral si to vobec?
GT5 je super, co mi vadi je skutocne rozdiel v spracovani niektorych zvlast starsich modelov a hlavne to ze je tam sice vyse cca 1000 aut ale z toho su tam 3x Volvo a taka mazda je tam 160x...to radsej tam mohli dat Skodovku alebo pridat viac modelov u inych znaciek ktory by to vobec nezaskodilo
krasny priklad:
Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version II '95
Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version III '96
Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version IV '97
Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version V '98
Subaru IMPREZA Sedan WRX STi Version VI '99
proste blbost, vyzera to tak isto a este sa stym jazdi tak isto.
Ostatne veci su ale fajn, jazdny model, tuning (ide dokonca aj vymenit olej:) krasne trate (licencovane a najdete tam aj tu testovaciu z TopGearu), mnozstvo detailov, zvuky, hudba, licencie, statistiky, online mod pre 16hracov, rally, nascar, to vsetko je excelentne. hra urcite za to stoji a urcite si ju kazdy pravy PSkar kupi.
A kto tvrdi ze je to na nic tak len ticho zavidi
GT5 je super, co mi vadi je skutocne rozdiel v spracovani niektorych zvlast starsich modelov a hlavne to ze je tam sice vyse cca 1000 aut ale z toho su tam 3x Volvo a taka mazda je tam 160x...to radsej tam mohli dat Skodovku alebo pridat viac modelov u inych znaciek ktory by to vobec nezaskodilo
krasny priklad:
Ostatne veci su ale fajn, jazdny model, tuning (ide dokonca aj vymenit olej:) krasne trate (licencovane a najdete tam aj tu testovaciu z TopGearu), mnozstvo detailov, zvuky, hudba, licencie, statistiky, online mod pre 16hracov, rally, nascar, to vsetko je excelentne. hra urcite za to stoji a urcite si ju kazdy pravy PSkar kupi.
-
Anubis-artS
Light Expert
Neviem kde si sa dočítal že sa tam nedajú upravovať autá ... všetky prémiové značky sa dajú upraviť vizuálne.. spoilery, kolesá, kapota ... alebo celý racing kitstuka napísal:stale sa rozprava iba o rozdieloch v grafike ale co herne rozdieli.
http://us.gran-turismo.com/us/products/gt5/gtauto/
nieje to také rozsiahle ako v NFS U ale bohato to stačí, ajtak človek nemá ani na to peniaze aby jedno auto upravoval dokola, lebo skoro každý závod sa ide s iným autom (aspoň teraz na začiatku kde som ja)
update na online hranie bude vonku začiatkom decembra
Dpc ved to je s PS2
Skoda ze Forza 3 nema taku super grafiku

-
Anubis-artS
Light Expert
pre tých ktorý tvrdia že v gt5 je slabá grafika : http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=133844
Ale dpc ked sa je*u z hrou 5 rokov a takto to doje***
Ked nieco robia nech to pravia poriadne a nie na 50% 
-
DeJF
Addict
Fotky z photomodu premiových aut ti serem,všetcia vedia že photomod ma daleko od reality,pozri sa ako vyzerajú Standartné auta ^^Nadeo napísal:áno, krása
btw
http://sony.nyleveia.com/2010/11/25/gra ... -5-review/
http://www.sector.sk/novinka/57501/gt5_vs_gt5.htm
no tak asi si nehral taký priadný závod vo Forze 3, kde si každý mohol modifikovať auto ako chcel, mohol si tam dať elektróny od značiek ako DUB alebo Asanti a to je čo povedať + ta lakovňa bola fajn, nikto tu netára o NFSU 2 atď.Andr3w napísal:stuka: GT5 nikdy nebolo o tom aby to auto vyzeralo ako šašo z NFSU2 s tociacimy sa elektronmi. v GT5 mas predsa racing modification + kvantum uprav co sa tyka spojlerov, zadnych kridiel, farieb atd. Hral si to vobec?
krasny priklad:
btw - otázka na majiteľov tejto hry - v tých obyčajných autách, nie premium si nemôžeš meniť vôbec nič len farbu?