Arabi - moslimovia
Re: Arabi - muslimovia
silmarill a to ma byt ako ospravedlnenie toho co sa pise v tom clanku co som postol? Chces povedat ze Izrael ma pravo byt rasisticky a iny nie?
Antisemintizmus ma tiez svoje priciny a je to skor reakcia na zidov samotnych na ich cinnost na ich rasove nabozenstvo atd atd. Nebudem tu zase pisat to co uz tu bolo povedane 100 krat a pravidlene sa opakuje takmer kazde dva mesiace.
Uz sa stava pravidlom ze kazdy rok na toto forum pride volaky mudrlant ktory sem pastne takuto sprsku blbosti o presnasledovani zidov a o tom aky boli oni chudaci a ako oni trpeli a ako oni maju pravo na svoj stat, pricom absolutne neni schopny si dat dohromady suvislosti, pozret sa na vec z druhej strany. Odtara len frazu ktorou je krmeny cely zivot pricom lutujuc zidov ako najvacsie obete zo vsetkych (sam im dava priam nadludsku podobu), fraza hodna obycajneho sabes goja ktory sa svojou nevedomostou tesi ako je strasne humanny.
PS mas tu prislusne temy o zidoch, bolo by slusne si ich precitat aspon okrajovo skor nez sa vyjadris na tuto temu
Antisemintizmus ma tiez svoje priciny a je to skor reakcia na zidov samotnych na ich cinnost na ich rasove nabozenstvo atd atd. Nebudem tu zase pisat to co uz tu bolo povedane 100 krat a pravidlene sa opakuje takmer kazde dva mesiace.
Uz sa stava pravidlom ze kazdy rok na toto forum pride volaky mudrlant ktory sem pastne takuto sprsku blbosti o presnasledovani zidov a o tom aky boli oni chudaci a ako oni trpeli a ako oni maju pravo na svoj stat, pricom absolutne neni schopny si dat dohromady suvislosti, pozret sa na vec z druhej strany. Odtara len frazu ktorou je krmeny cely zivot pricom lutujuc zidov ako najvacsie obete zo vsetkych (sam im dava priam nadludsku podobu), fraza hodna obycajneho sabes goja ktory sa svojou nevedomostou tesi ako je strasne humanny.
PS mas tu prislusne temy o zidoch, bolo by slusne si ich precitat aspon okrajovo skor nez sa vyjadris na tuto temu
ja že pastujem znôšky blbostí? čo potom pastuješ ty? pozrel som sa na ten článok čo si ty sem napastoval - jeho autorom je David Duke, bývalý člen Ku Klux Klanu kde mal hodnosť "Grand Wizard". takisto je vysoko postaveným členom rasistickej organizácie "National Association for the Advancement of White People". popiera že sa udial holokaust, vystupuje proti židom, podporuje rasovú segregáciu, separatizmus a homofóbiu. je zakladateľom kontroverznej neonanicistickej stránky stormfront.org ktorej mottom je "white pride world wide"... toto pokladáš za hodnoverný zdroj informácií??? pre mňa má nacistická propaganda NULOVÚ hodnovernosť.
ty sa tešíš ako si strašne prebudený a ostatných pokladáš len za oblbnutých ľudí ktorí vo svojej nevedomosti nevidia židovskú hrozbu okolo seba. pritom si práve TY ten kto je obeťou brainwashingu - oblbnutý nacistickou propagandou, TY tu slepo verklíkuješ frázy ktoré povedali vodcovia rôznych neo-nazi skupín.
ešte sa ťa opýtam - aj sa aktívne stýkaš s nejakou skupinou neonáckov alebo skinheadov? alebo si všetky tieto "skutočnosti ktoré ostatní nevidia" odhalil sám nejakým aktívnym pátraním v knižnici a na internete a sám si si dal dokopy súvislosti?
ty sa tešíš ako si strašne prebudený a ostatných pokladáš len za oblbnutých ľudí ktorí vo svojej nevedomosti nevidia židovskú hrozbu okolo seba. pritom si práve TY ten kto je obeťou brainwashingu - oblbnutý nacistickou propagandou, TY tu slepo verklíkuješ frázy ktoré povedali vodcovia rôznych neo-nazi skupín.
ešte sa ťa opýtam - aj sa aktívne stýkaš s nejakou skupinou neonáckov alebo skinheadov? alebo si všetky tieto "skutočnosti ktoré ostatní nevidia" odhalil sám nejakým aktívnym pátraním v knižnici a na internete a sám si si dal dokopy súvislosti?
Nechapem co mate stale s tymi zidmi, mozno je to pre niektorych ludi prekvapujuce, ale aj zidia su ludia presne rovnako ako my vsetci, to znamena ze aj medzi nimi je plno zlych a plno dobrych...preto je podla mna absolutne scestne skatulkovat vsetkych niekam, aj judaizmus ma rozne formy a urovne...ti zidia, ktori ziju ortodoxne, uznavaju sionisticke myslienky, tak takych aj samotni zidia pokladaju za radikalov...a ako som uz povedal, z radikalizmu nikdy nic dobre nevzniklo a je absolutne jedno ci ma ten radikal na hlave turban, v ruke ruzenec alebo na ramene hakovy kriz...
je plno zidov, ktori nevyznavaju svoje nabozenstvo, rovnako bolo takych vela pocas druhej svetovej vojny...zidia, ktori dodnes seba pokladaju za Slovakov a Cechov, stale perfektne hovoria nasim jazykom, napriek tomu ze po vojne odisli odtialto a neziju tu desatrocia...a pokial nevidite tie ludske osudy, jednotlivych mladych ludi, ktori boli vtedy ako my...plny idealov, lasok, krasnych myslienok, nikomu nic neurobili, dokonca vela z nich ani nerozpravalo jidish a nezilo ako zidia...a potom prisli nacisti a zacala propaganda o tom, ze to ani nie su ludia, ze su nieco menej, plno ludi zacalo kolaborovat a udavat vlastnych susedov, kamaratov zo zavisti alebo pre majetok...ludia sa k nim chovali horsie ako k nejakym zverom (a nielen k nim)...co ste to za ludia, ked dokazete obhajovat taketo spravanie jedneho cloveka k druhemu, vyzdvihovat rezim ktory bol na tom postaveny...ked ste si nechali zatemnit mozgy, historia sa urcite raz zopakuje...
je plno zidov, ktori nevyznavaju svoje nabozenstvo, rovnako bolo takych vela pocas druhej svetovej vojny...zidia, ktori dodnes seba pokladaju za Slovakov a Cechov, stale perfektne hovoria nasim jazykom, napriek tomu ze po vojne odisli odtialto a neziju tu desatrocia...a pokial nevidite tie ludske osudy, jednotlivych mladych ludi, ktori boli vtedy ako my...plny idealov, lasok, krasnych myslienok, nikomu nic neurobili, dokonca vela z nich ani nerozpravalo jidish a nezilo ako zidia...a potom prisli nacisti a zacala propaganda o tom, ze to ani nie su ludia, ze su nieco menej, plno ludi zacalo kolaborovat a udavat vlastnych susedov, kamaratov zo zavisti alebo pre majetok...ludia sa k nim chovali horsie ako k nejakym zverom (a nielen k nim)...co ste to za ludia, ked dokazete obhajovat taketo spravanie jedneho cloveka k druhemu, vyzdvihovat rezim ktory bol na tom postaveny...ked ste si nechali zatemnit mozgy, historia sa urcite raz zopakuje...
Ano.ja že pastujem znôšky blbostí?
Ja viem, ty radsej tu zidovsku.pre mňa má nacistická propaganda NULOVÚ hodnovernosť.
Ako povodne som sa chcel vyjadrit k celemu tomu tvojmu nezmyslu co si napisal ale kedze by to bolo asi po 100 krat co by som tu zopakoval tak serem radsej nato, pozri si prislsune temy, ja tu nie som od toho aby som kazdemu samostatne vysvetloval iste skutocnosti o ktorych sa tu uz diskutovalo. Takze pripadne reakcie na mna smeruj tam a dufam ze budu mat ako taky argumentacny zaklad, lebo argument on je nacista (co je tiez samozrejme loz) nejak nestaci.
PS, ten "nacista" Duke si tie informacie tiez nevycucal z prsta, takze radsej citaj co pise, miesto skumania toho kto je.
// inak neodpovedal si na moju otazku
Aj keby tu pastoval linky Vesmírnich lidí, tak by si mal tíško sedieť..
Co konkretne sa ti na tom clanku nezda, okrem toho ze to pisal Duke.Boha Kali, ty si posledný človek na fóre, ktorý má aspoň minimálne morálne právo sa odúvať nad tým keď niekto dá link z pochabého zdroja. Veď ty si asi ani nikdy iný nedal. Bežne tu dávaš "hodnoverné" informácie od ľudí, ktorí by mali skončiť na psychiatrii, posledne si tu obhajoval aj Zundela s Irvingom.. čo je už fakt na zváženie vyšetrenia.
Ja vazne neviem co s tym mam ja spolocne a preco by som sa k tomu mal vyjadrovat.Aj keby tu pastoval linky Vesmírnich lidí, tak by si mal tíško sedieť.. a nedávno tu bol taký exot s tou otrasnou stránkou o slobodomurároch čo tam vysvetľoval ten most Apollo. Tomu si prečo nič nepovedal? Veď to bol čistý pacient.
kali už si zvykni, že informácie od týchto náckov, bývalých náckov, šialencov a psychopatov nikto vážne brať nebude, nikomu sa to už totiž ani nechce čítať. Každému je totiž jasné, že títo ľudia majú už dopredu postavený výsledok = škatuľku a do nej len vyberajú informácie tak, aby im to zapadlo. Niekedy sa niečo vypustí, zatají, vymyslí, upraví, pridá a je to. Máme článok, ktorý sa tvári seriózne, vedecky, ale pri tom je to len obyčajný pamflet a pri hĺbkovej analýze sa ukážu všetky tie nezmysly a manipulácie.
Okrem toho, že tento mierumilovný objektívny článok písal ideovo nezaťažený človek, ktorý..kali520 napísal:Co konkretne sa ti na tom clanku nezda, okrem toho ze to pisal Duke.
Mi na ňom nesedí, jednoducho to že je totálne jednostranný, bez akejkoľvek snahy o priblíženie názoru druhej strany. Izrael je postavený na princípoch Izraelu, rovnako ako je Irán postavený na princípoch Iránu, a Severná Kórea na princípoch Severnej Kórei. Je autonómnym štátom so svojou parlamentnou demokraciou, volenou obyvateľstvom, ktorá má zákonodárnu moc a môže v krajine uzákoniť čo chce. Toľko k zákonom aké tam majú. Ty ako nacionalista by si to mal chápať.silmarill napísal: ..je bývalý člen Ku Klux Klanu kde mal hodnosť "Grand Wizard". takisto je vysoko postaveným členom rasistickej organizácie "National Association for the Advancement of White People". popiera že sa udial holokaust, vystupuje proti židom, podporuje rasovú segregáciu, separatizmus a homofóbiu. je zakladateľom kontroverznej neonanicistickej stránky stormfront.org ktorej mottom je "white pride world wide".
To či tam Izrael má byť alebo nie, som ti zodpovedal kedysi dávno, keď som ti vysvetlil, že pokiaľ si to miesto vybojoval a dokáže si ho udržať tak mu patrí. Rovnako ako nám patrí Slovenská republika a môžeme nasrať na hlavu všetkým maďarským gardistom.
To či je pokrytecké ak židia v USA hlásajú zmiešané sobáše a v Izraeli sa k tomu stavajú opačne, je jednoducho zodpovedateľné. Rovnako ako zákony Izraela, tak aj ich spoločenské konvencie sú založené na náboženských princípoch. Rovnako tak aj sú implementované aj vo veci občianstva etc. Rovnako sa uplatňujú náboženské prvky aj v moslimských krajinách. To, že mi v Európe sme stratili už kontakt s náboženstvom, je naša vec. To, že sme sa pripojili k EU, Nato etc. a teraz tancujeme ako pískajú je tiež naša vec. A finálne, židia predsa niesu jeden animistickí organizmus, ktorý má jeden názor, ak v Americkej spoločnosti vyrástli liberálny židia, ktorí propagujú liberálne idei v manželstvách, na základe čoho ich spojuješ s názormi ortodoxných židov žijúcich na opačnej strane Zeme? Samozrejme, ak by jeden a ten istý žid naraz tvrdil to aj to, bol by pokrytec a život ide ďalej.
Či má Izrael rasistické prvky? Áno má, lebo ich náboženstvo je už viac než čo ja viem 3000 rokov postavené na tom, že sa týka židovského národa. Si fakticky hlúpy, ak si myslíš, že národ, ktorý zotrval 2000 rokov v diaspóre vďaka svojmu náboženstvu, ho dnes bude zatláčať do úzadia, kvôli tomu aby si ty ako malé decko nemohol ukazovať prstom, že aha tam je nejaká forma rasizmu. No nie je to rasizmus porovnateľný s nacizmom, židia si po 2000 rokoch dokázali vybojovať svoj kúsok zeme, tak sa tam teraz kolíšu na zadku, nevedú vojnu so zámerom vyhubenia cudzích rás, nikoho nedávajú do plynu ani nehádžu do vápna, neobmedzujú svojimi zákonmi zvyšok sveta. Majú pár diskriminačných zákonov o občianstve a manželstve, tak sa z toho poseriem? Sedia si tam v Izraeli, a keď turbanisti pritlačia na pílu, tak tú zámienku využijú pre seba aby sa posunuli o piaď ďalej. Mier už mohol dávno byť..
Ak by sa zajtra všetci židia sveta zobrali a presťahovali do Izraela, a tam sedeli a židovali sa od rána do večera, ja by som bol len rád.
-
tehla
Kali, nepomôžeš si, profil ľudi typu slay vystihol Mordechaj Kapusta:
Aby vedeli ako sa správať, pripravili im mienkotvorci schému ako majú vyzerať, koho voliť a aké názory opakovať. Sú akože z väčšieho mesta, s vyšším príjmom, s vyšším vzdelaním, sporia si na dôchodok v druhom pilieri, lebo sa nespoliehajú na pomoc štátu, v práci sú úspešní, volia pravicu, podporujú emancipačné snahy kosovských Albáncov, odsudzujú teror v Bielorusku a na Kube a majú pochopenie pre obranné vojny Izraela. Tieto vzorce správania dodržujú, aby sa voči okoliu vyhranili.
Naivne sa domnievajú, že keby mali volebnú väčšinu, situácia by sa konečne zlepšila. Takto premárnia celý život čakaním na tú správnu vládu. Nechápu, že to, čo vo svojich hodnotách presadzujú, im už 20 rokov plnia všetky doterajšie vlády, avšak pri ich "zložitom" konfrontovaní ľavica – pravica, im táto skutočnosť uniká. V súlade s tým, táto falošná inteligencia podporuje všetky samozničujúce rozhodnutia rôznych mimovládnych organizácii, ktoré situáciu v krajine ešte zhoršujú.
Skutočná inteligencia sa potom musí vysiľovať v boji s fantómovou inteligenciou, miesto bojom so skutočným nepriateľom a to je vlastne jediný dôvod, prečo sú títo "fantomasovia" vytváraní.
Fantómoví inteligenti majú problém uveriť, že sú obeťou nejakej rozsiahlej sofistikovanej konšpirácie. V podvedomí to skonfrontujú so svojimi schopnosťami a príde im neuveriteľné, žeby niekto dokázal urobiť niečo zložito, kvalitne a premyslene na niekoľko krokov dopredu. "Sebavedomie" im káže to spochybniť, veď nemôžu byť predsa takí blbí, že by s nimi niekto takto točil. Taký postoj im potom prinavráti múdrosť a dôstojnosť, o ktorú by inak vo svojich očiach prišli. Takto sa vyhnú skutočnosti, že za blbcov sú na tomto svete oni. Múdry človek sa zo svojho omylu poučí a pokročí ďalej, hlupák radšej ukrižuje toho, čo mu otvára oči.
Kvôli nim by napríklad nemuseli ani zdemolovať budovy WTC, stačilo by oznámiť v televízii, že spadli. Takíto ľudia by tam potom chodili klásť vence a každého, kto by ich upozornil, že budovy stoja, by označili za konšpirátora, pripadne antisemitu. Ak ich porovnáte so Severokórejčanmi trúchliacimi na pohrebe Kim-Ir-Sena, zbadáte len jeden rozdiel - tamtí musia a títo sú za blbcov dobrovoľne.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A to píše človek, ktorý nemá absolútne žiadnu schopnosť diskutovať, iba zaútočí a už sa neozve. Máš aj niečo konštruktívne, alebo sa nudíš a pociťoval si potrebu niekde spraviť "hit and run"?
Ináč ten skopírovaný príspevok ma celkom rozosmial, znovu niekto, kto sa stavia do pozície vševedúceho mudrlanta, pričom ostatných považuje za "spiacich". Ale páči sa mi hlavne táto časť: "Naivne sa domnievajú, že keby mali volebnú väčšinu, situácia by sa konečne zlepšila. Takto premárnia celý život čakaním na tú správnu vládu." - a autor zasa premárni život kuvikaním o hovadinách, nie je to absolútne jedno? Snaha autora postaviť sa do inteligentného svetla, či na vyšší stupienok v hierarchii vedomosti, je priam smiešna. Stačí si prečítať jeho blog.
Ináč aby som nebol od témy, tak v Prestone boli protesty proti islamizácii Británie, podľa mňa sa takéto udalosti budú objavovať čoraz častejšie, pretože ľudia pochopia, že Moslimovia v UK nemajú právo vyskakovať a pokiaľ si myslia opak, môžu sa vrátiť tam, odkiaľ prišli. http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-la ... e-11848188
Ináč ten skopírovaný príspevok ma celkom rozosmial, znovu niekto, kto sa stavia do pozície vševedúceho mudrlanta, pričom ostatných považuje za "spiacich". Ale páči sa mi hlavne táto časť: "Naivne sa domnievajú, že keby mali volebnú väčšinu, situácia by sa konečne zlepšila. Takto premárnia celý život čakaním na tú správnu vládu." - a autor zasa premárni život kuvikaním o hovadinách, nie je to absolútne jedno? Snaha autora postaviť sa do inteligentného svetla, či na vyšší stupienok v hierarchii vedomosti, je priam smiešna. Stačí si prečítať jeho blog.
Ináč aby som nebol od témy, tak v Prestone boli protesty proti islamizácii Británie, podľa mňa sa takéto udalosti budú objavovať čoraz častejšie, pretože ľudia pochopia, že Moslimovia v UK nemajú právo vyskakovať a pokiaľ si myslia opak, môžu sa vrátiť tam, odkiaľ prišli. http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-la ... e-11848188
ked uz spominas toto tam bolo prednedavnom v anglicku,moze to byt reakcia kvoli nimseth82 napísal:A to píše človek, ktorý nemá absolútne žiadnu schopnosť diskutovať, iba zaútočí a už sa neozve. Máš aj niečo konštruktívne, alebo sa nudíš a pociťoval si potrebu niekde spraviť "hit and run"?
Naco sa mam s tebou o tom znova bavit ked si za jedno tu knihu ani necital a v Dukeho pripade nemas ani sajnu odkial viter fuka a za druhe aj tak mi tu nekonkretizujes tie nezmysli a manipulacie (samozrejme az na tu cast o holokauste, tam je to o niecom inom kedze Duke neni revizionista a ani holokaust nijak nepopiera).hughito napísal:kali už si zvykni, že informácie od týchto náckov, bývalých náckov, šialencov a psychopatov nikto vážne brať nebude, nikomu sa to už totiž ani nechce čítať. Každému je totiž jasné, že títo ľudia majú už dopredu postavený výsledok = škatuľku a do nej len vyberajú informácie tak, aby im to zapadlo. Niekedy sa niečo vypustí, zatají, vymyslí, upraví, pridá a je to. Máme článok, ktorý sa tvári seriózne, vedecky, ale pri tom je to len obyčajný pamflet a pri hĺbkovej analýze sa ukážu všetky tie nezmysly a manipulácie.
slay, ty sa musis doma velmi nudit ked ma tu stale unavujes prispevkami tohto typu. A kedze si mi nijak suvisle neodpovedal tak zrejme ten clanok je podla teba v poriadku po faktografickej stranke, a len o to mi islo.
Ten prispevok bola len reakcia na uzivatela silmarill a jeho pravdepodobne pokrytectvo kezde tam opovrhoval vsetkmi diktaturmi a nedemokratickymi rezimami, takze znova neviem co tu preboha vyvodzujes nejake zavery ze som tym chcel nieco povedat alebo ma chces len provokovat a nasrat?
Velmi to zlachcujes. Genocida na palestincanoch sa deje, to je fakt, o tom su knihy Zidovsky rasizmus, Nedotkuntelny a Preco sa vrazdi v Izraeli od Nidela Saleha, a tiez aj kniha Zivot americkeho zida v marxistickom rasitickom state Izrael od Jacka Bernsteina.No nie je to rasizmus porovnateľný s nacizmom, židia si po 2000 rokoch dokázali vybojovať svoj kúsok zeme, tak sa tam teraz kolíšu na zadku, nevedú vojnu so zámerom vyhubenia cudzích rás, nikoho nedávajú do plynu ani nehádžu do vápna, neobmedzujú svojimi zákonmi zvyšok sveta.
To ze sa to nerobilo v takej forme ako za nacizmu neni ospravdlnenie a ma asi rovnaku vahu ako ked poviem ze v holokauste nezomrelo 6 milion zidov ale len pol miliona.
Aj ja.slay napísal:Ak by sa zajtra všetci židia sveta zobrali a presťahovali do Izraela, a tam sedeli a židovali sa od rána do večera, ja by som bol len rád.
kali: Okrem toho, že toho blázna neberie vážne vedecký svet, okrem toho, že jeho minulosť hovorí za všetko, okrem toho, že je v spojení s ľuďmi ako Irving a Zündel, okrem tohoto všetkého som sa teraz dočítal aj toto =
A to je naozaj klinec do rakvy.
Takže sa tu môžeš aj pokakať, zdroje od ľudí ako Duke a spol. do úvahy brať nebudem aj napriek tomu, že som od neho žiadnu knihu nečítal.
V prosinci 2002 byl uznán vinným z daňových a fundraisingových podvodů a odsouzen k pokutě 10 tisíc dolarů a k 15 měsícům odnětí svobody ve federální věznici.[13] Duke mimo jiné obelhal tisíce svých příznivců od kterých pod falešnou záminkou vylákat více než 200 tisíc dolarů. Podle žalobce pak tyto peníze použil například během pobytů v kasinech v Mississippi, Las Vegas a na Bahamách.[14]
A to je naozaj klinec do rakvy.
Takže sa tu môžeš aj pokakať, zdroje od ľudí ako Duke a spol. do úvahy brať nebudem aj napriek tomu, že som od neho žiadnu knihu nečítal.
Uradnik ktory povolil stihanie bol samozrejme sionista Michael Chertoff, ktory prepustil na slobodu spionov z Izraelskych kruhov oslavujucich utoky z 11 septembra.V prosinci 2002 byl uznán vinným z daňových a fundraisingových podvodů a odsouzen k pokutě 10 tisíc dolarů a k 15 měsícům odnětí svobody ve federální věznici.[13] Duke mimo jiné obelhal tisíce svých příznivců od kterých pod falešnou záminkou vylákat více než 200 tisíc dolarů. Podle žalobce pak tyto peníze použil například během pobytů v kasinech v Mississippi, Las Vegas a na Bahamách.[14]
Celkovo k tym jeho danovim unikom sa vyjadruju tu http://www.stormfront.org/david_duke/persecution.html
In 1999, the federal government disclosed that it was investigating the fact that David Duke had quietly helped Mike Foster win election as Louisiana’s governor. After it became apparent that nothing illegal occurred, the federals then massively expanded their investigation in a four-year effort against him. An error was discovered in his tax returns. David Duke’s accountant openly took, pointing out that while his wife was dying of cancer, he had made some innocent mistakes in preparing Duke’s tax return. On his later learning of the error, Duke immediately amended his returns and paid some additional taxes and penalties.
Duke nemal na vyber, chcel sa obhajovat ale vzhladom nato ake boli okolnosti (cierna porota, zidovske sudnictvo), prijal dohodu.
Neber, tvoja vec, v tom priapde nema zmysel sa s tebou dalej bavit.Takže sa tu môžeš aj pokakať, zdroje od ľudí ako Duke a spol. do úvahy brať nebudem aj napriek tomu, že som od neho žiadnu knihu nečítal.
cierna porota, zidovske sudnictvo...tak musel zobrat dohodu
...a co cakal, ze v porote budu clenovia ku klux klanu a sudca bude nejaky nemecky emigrant, byvaly clen hitlerjugend ?
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Irán pašoval zbrane do Libanonu v sanitkách
Irán používal sanitky a lietadlá Červeného polmesiaca na pašovanie zbraní a agentov do Libanonu počas vojny Hizballáhu proti Izraelu v roku 2006.
Tajné dokumenty citujú iránsky zdroj, ktorý potvrdil, že iránske elitné revolučné gardy sa prostredníctvom Iránskeho Červeného polmesiaca dostali počas konfliktu do Libanonu. Portál uvádza, že pracovníci Červeného polmesiaca videli "strely v lietadlách so zdravotníckym materiálom smerujúcim do Libanonu".
"Lietadlo bolo do polovice plné ešte pred príchodom zdravotníckeho materiálu," povedal zdroj. Ako dodal, nemocnica Iránskeho Červeného polmesiaca v Libanone prešla na žiadosť generálneho tajomníka libanonskej šiitskej strany Hassana Nasralláha do rúk Hizballáhu.
Izrael a USA obviňovali Irán z poskytovania vojenskej a finančnej pomoci Hizballáhu počas konfliktu, čo Teherán stále odmietal. Počas vojny Hizballáhu proti Izraelu zomrelo 1200 Libanončanov a 160 Izraelčanov.
Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5660568/wikileaks-i ... z16gk5sLcQ
Len sa potvrdili moje podozrenia. Iran podporuje terorizmus a destabilizaciu Blizkeho Vychodu. Podpora teroristickej organizacie a pasovanie zbrani v sanitkach je porusenie viacerych medzinarodnych dohovor, dohod a medzinarodneho prava! Iran by mal byt za tieto teroristicke skutky sudeny!
Irán používal sanitky a lietadlá Červeného polmesiaca na pašovanie zbraní a agentov do Libanonu počas vojny Hizballáhu proti Izraelu v roku 2006.
Tajné dokumenty citujú iránsky zdroj, ktorý potvrdil, že iránske elitné revolučné gardy sa prostredníctvom Iránskeho Červeného polmesiaca dostali počas konfliktu do Libanonu. Portál uvádza, že pracovníci Červeného polmesiaca videli "strely v lietadlách so zdravotníckym materiálom smerujúcim do Libanonu".
"Lietadlo bolo do polovice plné ešte pred príchodom zdravotníckeho materiálu," povedal zdroj. Ako dodal, nemocnica Iránskeho Červeného polmesiaca v Libanone prešla na žiadosť generálneho tajomníka libanonskej šiitskej strany Hassana Nasralláha do rúk Hizballáhu.
Izrael a USA obviňovali Irán z poskytovania vojenskej a finančnej pomoci Hizballáhu počas konfliktu, čo Teherán stále odmietal. Počas vojny Hizballáhu proti Izraelu zomrelo 1200 Libanončanov a 160 Izraelčanov.
Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5660568/wikileaks-i ... z16gk5sLcQ
Len sa potvrdili moje podozrenia. Iran podporuje terorizmus a destabilizaciu Blizkeho Vychodu. Podpora teroristickej organizacie a pasovanie zbrani v sanitkach je porusenie viacerych medzinarodnych dohovor, dohod a medzinarodneho prava! Iran by mal byt za tieto teroristicke skutky sudeny!
ake dohody a prava napr?
ephramko to vystihol, čo viac dodať. Toto je diagnóza, kali.
-
tehla
Vyplakavaš tu jak stara manželka, ktora sa chce hadať, ale jej muž radšej znudene odchadza. Vyjadrim svoj nazor, ale že by som s tebou chcel viesť nekonečne nezmyselne hadky, to sa neda povedať, viem si predtaviť aj prijemnejšie straveny čas, konieckoncov aj to som isty čas absolvoval a jednoducho ma to prestalo baviť, to je cele. okrem toho, neviem z akeho dôvodu tu zasa vypisuješ take nezmysly, chceš určovať, ako často mam prispievať a či sa smiem odmlčať a kedy môžem znova niečo napisať? Sa spamätaj už konečne Seth 86Seth napísal:A to píše človek, ktorý nemá absolútne žiadnu schopnosť diskutovať, iba zaútočí a už sa neozve. Máš aj niečo konštruktívne, alebo sa nudíš a pociťoval si potrebu niekde spraviť "hit and run"?
problem je ten, že všetci marnia čas tym kuvikanim, bohužial aj vďaka ludom, ktori prostrednictvom toho kuvikania nevedia spočitať 2 a 2, tak len dalej kuvikaju to svoje a nakoniec všetci len kuvikame, namiesto toho, aby sa aj začalo niečo diaťSeth napísal:a autor zasa premárni život kuvikaním o hovadinách, nie je to absolútne jedno?
Ten autor podla mna aj viac vedomosti ako ty má a považujem ho aj za inteligentnejšieho ako teba a na vyššom stupienku v hierarchii vedomostí, takže to, kde sa autor podla teba stavia považujem za celkom legitimneSeth napísal:Snaha autora postaviť sa do inteligentného svetla, či na vyšší stupienok v hierarchii vedomosti, je priam smiešna.
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2010, 21:50)
Čo hovoriš na to, že Izrael porušil 2000 rezolucii OSN, nehovoriac o tom, že sa vyhražaju jadrovym utokom na hlavne mesta Europy a pod.? Tam si zjavne za...MakeFake napísal: Iran podporuje terorizmus a destabilizaciu Blizkeho Vychodu. Podpora teroristickej organizacie a pasovanie zbrani v sanitkach je porusenie viacerych medzinarodnych dohovor, dohod a medzinarodneho prava! Iran by mal byt za tieto teroristicke skutky sudeny!