Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme
Ja som objednaval z buyincoins, slo to mesiac aj nieco a to boly len hlúpe folie na iPhone 
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja som kupoval z buyincoins cez ebaym, islo to cca 2,3 tyzdne
ak niekoho potesi, dostal som kupon na buyincoins: 10%eBay110 mali by ste z objednavky dostat zlavu 10% ale musim povedat ze mam pocit ze ich web je drahsi ako na ich ebay konte
ak niekoho potesi, dostal som kupon na buyincoins: 10%eBay110 mali by ste z objednavky dostat zlavu 10% ale musim povedat ze mam pocit ze ich web je drahsi ako na ich ebay konte
-
Corn Flake
Guru wannabe
Keď mám status Shipped, tak ako dlho si počkám?
chlapec: idem nieco brat z buyincoins.com a nasiel som tam aj tovar, ktory som chcel cez DX, no tu je to lacnejsie, usetrim 3,49dollara na jednej baterii (beriem dva), a nemusim robit dve objednavky
ale iste treba porovnavat ceny, ked je dodavka za rovnaku cenu..
dnes\zajtra davam na buyincoins.com obj. za 20dollarov, tak dam potom vediet kolko to chodi
(iked mame vianocne casy..)
Corn Flake: pockas, ja mam shipped na DX od 29.10. a este neprislo..
ale iste treba porovnavat ceny, ked je dodavka za rovnaku cenu..
dnes\zajtra davam na buyincoins.com obj. za 20dollarov, tak dam potom vediet kolko to chodi
Corn Flake: pockas, ja mam shipped na DX od 29.10. a este neprislo..
Prišla mi zlava z buyincoins "thanks2010" ak vam bude fungovat tak nech sa pači 
Počujte môže tu ešte raz niekto popisat ako to funguje ten tracking, ako sa to rpesne robi a co je najlepsie lebo ja ak som to pochopil tak to je nejake smerovanie zaseialky ze cez aku postu alebo kade to pojde na slovensko alebo take cosi a tak ako presne sa to robi a je lepsie to posielat cez nejaku konkretnu trasu kvoli tomu clu a dani alebo je to jedno a v com je ten vtip lebo uz som tu videl honkong posta china posta ruska posta tak ako to je ?
Ale niekto mi povedal že existuje ešte jedna asi aj lepšia stranka ako dealextreme a ktorá ma hned na hlavnej stranke napisane že dealextreme je nič že oni sú lepší alebo najlepší proste niečo v takom zmysle a tak som sa chcel spýtať či neviete ako sa volá.
Ale niekto mi povedal že existuje ešte jedna asi aj lepšia stranka ako dealextreme a ktorá ma hned na hlavnej stranke napisane že dealextreme je nič že oni sú lepší alebo najlepší proste niečo v takom zmysle a tak som sa chcel spýtať či neviete ako sa volá.
-
chlapec10
Addict
tracking je 100% pasivny z tvojej strany, znamena to ze len sledujes co je s tvojou zasielkou(kuriery ako Fedex, TNT, DHL, UPS maju podrobnejsie sledovanie ako narp doporucena posta, nedoporucena posta nema ziadne sledovanie)
Existuje viacero stranon podobnych DX, ja osobne som par krat vyskusal focalprice.com Neboli zly, ale mam radsej DX a ten aj odporucam
Existuje viacero stranon podobnych DX, ja osobne som par krat vyskusal focalprice.com Neboli zly, ale mam radsej DX a ten aj odporucam
-
javatar
Hardcore addict
je normalne aby bol status waiting for suppliers uz 6ty den, ked vsetky polozky co som objednaval mali na sklade?
6ty den? A sa stazujes?... ked tam bude 6ty tyzden tak sa ozvi
-
javatar
Hardcore addict
no ja som ratal ze dodanie bude trvat tak 7 tyzdnov (podla toho co som tu pred objednavkou cital) ale cakal som ze vacsinu tej doby zoberie posta...
takze je normalne ze to nie su schopny za tyzden zabalit... ok, iba to som chcel vediet
takze je normalne ze to nie su schopny za tyzden zabalit... ok, iba to som chcel vediet
-
chlapec10
Addict
ono aj ked na webe je in stock, neznamena to ze to tak na 100% je.... v tom bude problem
-
badboy007
Star
javatar, ja tam mam taky status uz skoro 5 tyzden..
Dnes mi prišiel zapalovač ale ked ho naplnim tak 5 sekund ide a potom mu dojde plyn, pravdepodobne je deravy alebo čo.Poslal som im už aj reklamaciu. Stalo sa vám niečo taketo?
-
hojko
Site Admin
4. novembra mi dosiel mail o mojej objednavke z DX, pred piatimi dnami mail zo Slovenskej posty, ze zasielka opustila stat odosielatela a dnes dosiel mail, ze zasielka je na Slovensku. Takze cakam, ze asi v stredu to pride. Skoro po mesiaci 
-
chlapec10
Addict
zevraj sa posielaju prazdne kvoli letu.... nemoze to byt tym ze to nejak zle plnis? s deravym som sa nestretol este, ale tak z DX som videl asi 3sten32 napísal:Dnes mi prišiel zapalovač ale ked ho naplnim tak 5 sekund ide a potom mu dojde plyn, pravdepodobne je deravy alebo čo.Poslal som im už aj reklamaciu. Stalo sa vám niečo taketo?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Písal, že po naplnení.
na buyincoins som spravil dve objednavky v nedelu v ramci jednej hodiny. ak som odcital cisla obe, vyslo 2023... len pre predstavu, kolko objednavok mozu mat..
inak uzitocna (niekedy) web page: http://www.retailmenot.com/
no priznam sa na buyincouns som kod zabudol zadat, tak ci tak som dostal na kazdy tovar - 0,10doll. iked za doporucene + cislo na sledovanie balika pytaju 1,90doll. ale stale sa mi to oplatilo
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2010, 21:33)
p.s. skoda ze som nevidel pani co to vypisovala

inak uzitocna (niekedy) web page: http://www.retailmenot.com/
no priznam sa na buyincouns som kod zabudol zadat, tak ci tak som dostal na kazdy tovar - 0,10doll. iked za doporucene + cislo na sledovanie balika pytaju 1,90doll. ale stale sa mi to oplatilo
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2010, 21:33)
dnes doraziloplusminus napísal:odbjednal som tovar (3ks) v hodnote 10€ 30/11/2010, zatial nic, status balika je shipped, tak cakam..
Shipment Date 10/31/2010 12:48:50 AM
Tracking Number prazdne
p.s. skoda ze som nevidel pani co to vypisovala
-
chlapec10
Addict
nechapem uplne na co narazasp.s. skoda ze som nevidel pani co to vypisovala![]()
-
hojko
Site Admin
Mne taktiez po mesiaci dorazil balik, zajtra ci pozajtra ocakavam druhy.
chlapec: byvam v malebnom mestecku, ked som si objenaval sosovky, sa cudovali ze jak je to mozne. Hong Kong ich musel zabit
v sobotu skontrolujem, ci funguje posta..
maly postreh:
cez DX mi pisalo Honk Kong Post
cez buyincoins: Registred China Post
na rychlost to bude asi to iste..
v sobotu skontrolujem, ci funguje posta..
maly postreh:
cez DX mi pisalo Honk Kong Post
cez buyincoins: Registred China Post
na rychlost to bude asi to iste..