Čo hráte Práve teraz?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Čo hráte Práve teraz?

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Takže v poslednej dobe si z času na čas okrem CS zahrám
Spider-Man: Shattered Dimensions [PC]

Ako som už spomínal v téme [klik na názov hry], hra ma zatiaľ v celku baví.
Vždy som chcel niečo, ako je tento spiderman. Každý Spider-man ktorého som však hral stál za hovno (či už PSX alebo PC).
Tu mi sedia pohyby, xp body a následné "nakupovanie" rozličných komb, etc...
Moc som z neho ešte neodohral, avšak ako som spomínal, zatiaľ ma to rozhodne nenudí.
Je to zábavné, má to zaujímavú grafiku (viac menej kreslenú) ale najviac sa teším z tých pre mňa dokonalých pohybov : )
Zatiaľ jednoznačne 8,5/10
HeadShot ^
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa HeadShot ^ »

Takže jam momentálne hrám:
CS 1.6 10/10
CS:S 9/10 (som skor na klasiku)
HL2,HL2 episode 1,2 10/10 uplne super dej a všetko :)
sem tam zahram Team Fortress 2 to tak 9/10 ale moc to nehravam ako vravim..
Audiosurf 9,5/10 celkom haluz.. :)
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

PC:StarCraft 2 - zatiaľ je to super, misie su ťažké, takže je nad čím rozmýšľať - 9/10 :)
PC:League of Legends - na odreagovanie sa s kamošmi proste pohodička, 8/10 :)
X360:Assassin's Creed: Brotherhood - výborná hra s výbornou grafikou, textami, hudbou a príbehom. Zatiaľ 20% synch z celej hry. Nove funkcie, napr. "KillStreak", Shop Quest Chainy, atď... 10/10
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Mass Effect 2 - neviem prečo som tu hru tak dlho odkladal. nakoniec som si v akcii kúpil origo a teraz to hrám ako diví, modim sa aby nikdy nebol koniec tejto skvelej hry :) 9,5/10
Star Wars force unleashed 2 - keďže som silný fanúšik série Star Wars táto hra bola premňa must have, hoci ma už nebavý tak ako jednotka ale aj tak je to veľmi dobrá hra - 7/10
NFS hot pursuit - skvelé arkádové preteky 9/10
VVVVVV - úžasné indie RPG. 10/10
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Lara Croft: Guardian of Light - 9/10 - dnes dohrané s bráchom. Jeden bod dole za krátkosť, len 8 hodín. Ale tak za tú cenu. A ku hre. Len pre dvoch hráčov [sám to musí byť nuda], super puzzle, výborná hrateľnosť, krásna grafika, nenáročné na HW, úžasná hudba, super zvuky, žiadna chybovosť, 0 bugov, fyzikálny engine. Chýba mi fakt len herná doba, aspoň 2-3x taká by mohla byť, za hru by som dal potom určite aj viac evri. Aby som nezabudol, je tu široký arzenál zbraní a moja neodolateľná zbraň s ktorou som šiel prakticky od získania do konca, minigun :-)
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

Na pc su to momentalne hlavne stare hry. zvyknem kratit cas (ked mi nejaky popri praci aj ostane) pri
Transport tycoon - budovatelska strategia ktoru asi velmi netreba predstavovat, 9/10
Theme hospital - starucka strategia kde budujete svoju nemocnicu a je to pojate velmi humorne 9/10
sem tam pustim aj Oblivion aj ked som ho presiel uz odzadu odpredu - RPG z vlastneho pohladu (primarne) s obrovskym svetom a moznostami a moznostou pridavat donho obsah robeny sikovnymi fanusikmi takze je vlastne nekonecne. 10/10

Na xbox-e je to stale to iste ked sa k nemu dostanem:
nedavno som kupoval Mirror´s edge a Saboteur ale ani jedno ma velmi neoslovilo takze to len zapada prachom a tak je to stale iba o Forze 3 - racingovy "simulator" s obrovskym vyberom aut a trati a velmi navykovym jazdnym modelom ktoremu k dokonalosti podla mna fakt chyba iba pocasie a jazdenie v noci - 9/10
a momentalne uz dokoncujem poslednu moznu kombinaciu postavy aka ma napadla v Dragon age: Origins, je neuveritelne ze ma to aj po tolkych odhratych hodinach stale bavi - RPG kvazi starej skoly s vyborne urobenym zijucim svetom, skvele dialogy, nepretrzite rozhodovanie sa co dalej a vyborne urobeny pribeh. 10/10
Cakam do vyplaty a kupim si konecne aj awakening.
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

No nakolko mam graficku na reklamacii tak hram NHL 09 a FIFU 11
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Heroes of might and magic V - tribes of the east - Pre mňa najlepšia ťahovka na poli stratégií :) Datadisk lepší než originál, (+2 frakcie, spústa nových potvoriek atď...) Grafika akurátna (na takú hru lepšiu netreba), hrateľnosť fantastická, pre fanúšika fantasy rozhodne odporúčam :wink: 9,5/10
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

SWAT 4 (online)
Mafia II dohrana uz iba volna jazda
NHL 2009

aaaaa uz chcem aj nejake zavody :D :D :D
rain3R
Star
Star

Príspevok od používateľa rain3R »

League of Legends (PC): túto pecku som na notasy hrával nonstop, pokiaľ som nedal lvl 30, mám už takmier 300 normal výhier, ranked pre-made nemám s kým hrať a solo je zbytočné kazenie ranku, takže teraz už len tak sem tam dve tri hry za deň s kamošmi, pretože mi to príde stereotypné a všetkých zaujímavých championov už mám obohraných, iba dokupujem stále nových. takže hodnotenie:
kým som dosiahol maximum 10/10
teraz, s prihliadnutím nato že je to dota-like stále hratelná hra: 8/10

Star wars the force unleashed 2 (pc): očakával som lepšiu grafiku, zábava perfektná, ale boje s gigantickými príšerami moc nemusím, radšej kosím trooperov a jediov/sithov, teraz som niekde pri konci a neviem ako dalej, ale keďže som star wars fanúšik tak to ohodnotím asi takto: 9/10 inak reálne hodnotenie by bolo 7/10...

Need for speed hot pursuit (pc): Čím dalej tým horšie.. asi takto by som to zhrnul, i keĎ veľmi zábavná racingovka, tak polka SP za policajtov je uplne boring, dalej veci ako rušičky a hrebikove pasy na trať z normálnych áut sú maximálne nereálne a zle zakomponované, inak ako jazenie je veľmi jednoducho urobené, prudké zákruty v akoby-drifte veľmi jednoducho vytočitelné, ale nieje to simulátor, a ten by ma ani nebavil takže chápem. Bol som rád kď už skončili s tuningovýmy prvkami a už v pro-street prešli na obyčajné pretekanie s decentnejšími úpravami, nie také street, už toho bolo vela. No nová éra policajtov stojí ešte za večšie nič, ale museli sme sa nejak pohnúť. hodnotím preto 6/10.

Need for speed world (pc): povedal som si že toto je revolučná vec, naozaj keby im to vyšlo tak by to mohla byť velmi pekne spracovaná a prvá racingovka online, ale nevyšla....hra nemá žiadny cieľ, iba pretekáte a vylepšujete/kupujete auto/veci do áut, pravdaže sú tam platené body s ktorými budete o 300% lepší atď. ostatné autá sa zobrazujú asi tak 1,5m od vás, nedá sa donich nabúrať, proste nedomyslené, nespracované, komunita slovenska a česka chýba.. chce to čas... preto nehodnotím...

007 james bond bloodstone (pc): Skvelá streľba, bavila ma dosť dlho ale z vládneho agenta zo super vecičkami sa stáva daniel craig v čiernom saku bežiaci s kalachom alebo mp-5kou a zabíjajúci takmer všetko čo vidí, ako plus vidím aj misie na dopravných prostriedkoch, rôzne okolie, prepracovaný systém skrývania sa za objektmi, ako mínus v každej misii zbierame dáta,zabíjame, ale skôr ako si uvedomíme že je to stereotypné, tak hru prejdeme, i keĎ som ju ešte nedošiel... 8/10
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

momentalne casto hravam F1 2010 a hladam optimalne nastavenia pre jednotlive okruhy :)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Ja teraz hrám Blood Stone a Shaun White Skatebourding. Potom začnem black ops.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ako som spomenul v pilotnom príspevku témy.
Hráme sa tu na minirecenzistov, takže minimum čo máte urobiť preto, aby bol váš príspevok v tejto téme plnohodnotným je to, aby ste dali aktuálnej hre nejakú známku. Vašu známku. To je minimum.

Nezaujíma ma čo hráte, ale prečo to hráte. Myslím teda že nie som sám, koho to zaujíma.
Je mi jedno že hráš COD a tiež je mi ukradnuté že si prešiel Mafiu2.
Chcem vedieť aké máte z toho pocity a či sa niečo z toho čo aktuálne hráte, oplatí zahrať aj ľuďom ktorí to aktuálne nehrajú.

Ďakujem...
wasted
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wasted »

Counter-Strike 1.6

:plus:
  • stále zábava
  • Veľmi Nízke HW požiadavky
:minus:
  • Grafika
  • prihoretosť CS
  • Cheateri na NS verzií
možno som na niečo zabudol :D

ďalej

Bulanci

:plus:
  • Skvela zábava s kamratmi / hra proti sebe
:minus:
  • podľa mňa žiadne :)
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

Prave hram najviac tieto dve hry:
Mafia II - Zrada Jimmyho
uz som presiel Mafiu II aj 2 datadisky a teraz hram tento. je to sice dost stereotypne ale stale ma to bavi. :)
9/10

Nimbus
super hra zo steamu. ide o to dostat sa s raketkou do ciela. su tam rozne nastrahy a zrychlovace rakety. odporucam kazdemu
8/10
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Muffi napísal:Heroes of might and magic V - tribes of the east - Pre mňa najlepšia ťahovka na poli stratégií :) Datadisk lepší než originál, (+2 frakcie, spústa nových potvoriek atď...) Grafika akurátna (na takú hru lepšiu netreba), hrateľnosť fantastická, pre fanúšika fantasy rozhodne odporúčam :wink: 9,5/10
Suhlas :) Super hra.
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Saints Row 2- Skvelá hra, zábavne misie a zaujalo ma to viac ako GTA IV. Dosť my na tejto hre zato vadí ovládanie áut ale inak hra je parádna aj ked je trochu slabšia grafika. Kto má rad GTAčka tak odporúčam 9/10

The Witcher: Enhanced Edition - Môžem povedať, že jedna z najlepších hier aké som hral. Táto hra je proste skvelá príbeh vás zaujme a sú tu aj zaujímavé príšery. Čítal som predtým aj knihu a hra ma nesklamala čo sa často nestáva. Už som to raz prešiel ale teraz to skúšam na najťažšom čo je docela ťažké. 10/10
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

CS 1.6 - klasika bola tu uz niekolko krat spomenuta
TF 2 - rovnako
NHL 2004 - Najlepsia NHLka vsetkych cias. Su na nu aj vylpesenia pre akutalnu sezonu a aj akutalna Extraliga, ale ja hram zo zakladnymi zostavami a nicim superov s Washigtonom v utoku s Bondrom a Jagrom :D
F1 2010
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

a ked uz tak piste aj svoj vek...to zaujima dost ludi... podla coho si spravia nazor na vas nazor:D
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

Minecraft
cod 2 (zasa raz :D)
Napísať odpoveď