Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
mna len serie preco zatial vsetko tak okliestili....nedali tam BG vendorov, blacksmith nema este vsetky veci...ako, dali tyzden do arena sezony na pripravu..ale ako sa mam kur*a pripravit ked si nemozem kupit ani ten zakladny modry pvp set :S
Tak určite by sa dalo niečo spraviť pre to aby sa na server púšťal len určitý počet požiadaviek aby potom nekľakol keď 10k ľudí sa ide lognúť...[/quote]
Potom by sa státisíce ľudí sťažovalo, prečo jeho kamarátovi sa ide prihlásiť a jemu nie.. Takto to vyriešia jednoduchšie, padne to, znova to nahodia a tí ľudia, ktorým dojdú nervy sa lognú inokedy a zvyšok bude okej.
Ono ľahko sa to hovorí ale nevieš si predstaviť ten nápor dát
Potom by sa státisíce ľudí sťažovalo, prečo jeho kamarátovi sa ide prihlásiť a jemu nie.. Takto to vyriešia jednoduchšie, padne to, znova to nahodia a tí ľudia, ktorým dojdú nervy sa lognú inokedy a zvyšok bude okej.
Ono ľahko sa to hovorí ale nevieš si predstaviť ten nápor dát
ako je to z EXP koľlko sa musi expit a koľko je za jeden cata quest a za jedneho moba zlteho ?
-
Royalflush
Guru wannabe
Ináč zabudol som spomenúť, že včera som videl v OG 46 lvl goblina. 
Je to možne Powerlevling. 
-
xH4wK
Zmena classy na worgena ide uplne od zaciatku, mozno si to len zmenil...
btw Ding 85
btw Ding 85
-
Hotwire
Addict
nie len powerleveling ale aj recruit a friend s tym sa da urobit 1-60 za par hodin
takze ktory pvp realm mi odporucate? planuje tiez niekto zacat od levelu 1 ? mozeme sa skamosit 
-
Royalflush
Guru wannabe
ephramko, choď Burning Blade aliancia, buduci tyždeň mi má dojsť cata, budem hrávať. Zatial hrávam tiež BB ale horde trial orc mage 14lvl. 
za alikov ja nikdy v zivote hrat nebudem
...hram iba za hordu...na burning blade je na 2alikov 1hordak...to nie je velmi dobre...
-
Royalflush
Guru wannabe
Tak teda horda no, mne to je v podstate jedno. Ale poď na ten BB, máš jedno kolko je ali/hordy, pretože v BG to bude tak či tak vyrovnané.
hraval som na pvp kde bolo 15% hordy a zbytok alici...a tam bolo problem urobit 5questov bez toho, aby ta nenahanala tlupa alikov, domarovali ta v presile a este sa smiali...
v piatok si idem pre cataclysmu, tak sa potom mrknem na tie realmy a rozhodnem sa...
v piatok si idem pre cataclysmu, tak sa potom mrknem na tie realmy a rozhodnem sa...
-
xH4wK
Chodte za hordu, aspon bude koho zabijat 
btw na BB nie je vela horde cz/sk guild... tak len aby ste neskor nelutovali
btw na BB nie je vela horde cz/sk guild... tak len aby ste neskor nelutovali
-
Royalflush
Guru wannabe
@H@wk, No, ja neviem či fakt nepôjdem k tým alíkom. I keď mám fakt radšej hordu ale nie kvoli trapným dôvodom, ale kvoli lore dôvodom, čiže mi je horda fakt sympatická, tým čo robila, robí - keby niet hordy resp. thralla tak už azeroth ani neni, alici su socky.
A ako to teda vlastne je s tým pomerom hordy/ali? Alebo teda poraď nejaký realm kde je primerane A/H, priemerná sk/cz komunita, pvp server.
A ako to teda vlastne je s tým pomerom hordy/ali? Alebo teda poraď nejaký realm kde je primerane A/H, priemerná sk/cz komunita, pvp server.
o cz/sk komunitu mi zase az tak nejde, fajn keby tam boli, ale...absolutne mi staci, ked to bude nejaky EU realm kde budu domiesane narody = cize vsetci budu hovorit anglicky...aj ked si zase budem musiet zvykat...lebo vsetci hovoria aj tak "wowstinou" ...same gg, np, kk, ...a tieto skratky som vzdy neznasal 
-
xH4wK
neviem, podla mna neexistuje server ktory je uplne vyrovnany 
Ale u nas to je v pohode.. u aliancie teda, hordu som nehral.
Hrá tu dakto na EU - Ravencrest ?
BTW ten nový spell systé a talenty sa mi absolútne nepáčia.
BTW ten nový spell systé a talenty sa mi absolútne nepáčia.
-
xH4wK
Logicky nemozu zvacsovat pocty spellov a talentov donekonecna...
Mne sa to paci !
Mne sa to paci !
skús RPG server, tam zvyknú sa hráči naozaj prevteliť do svojej postavy čo som počul. Rozlúčia sa s tebou "nech ti elune oslvetlí tvoju cestu" a podobneephramko napísal:o cz/sk komunitu mi zase az tak nejde, fajn keby tam boli, ale...absolutne mi staci, ked to bude nejaky EU realm kde budu domiesane narody = cize vsetci budu hovorit anglicky...aj ked si zase budem musiet zvykat...lebo vsetci hovoria aj tak "wowstinou" ...same gg, np, kk, ...a tieto skratky som vzdy neznasal
-
Hotwire
Addict
ja som chvilu bol horda na BB kym som cakal na transfer na ally...no hroza, vsade ludoprazdno...cosi ako ally na drak thuleH@wk napísal:neviem, podla mna neexistuje server ktory je uplne vyrovnany